Bank Asya 1. lig 30. Hafta | Samsunsporumuz - K.Erciyesspor

Başlatan YaşarDoğu, 04 April 2010, 20:56:41

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Ben başka maç seyrettim galiba,maçın 80-85. dakikalarına kadar güzel oynamışız.Milli olduk ne ya,bu nasıl bir tabir!!!Çok yazık,bir teknik direktöre yakışmıyor.

samsunmania

Hayatımda ilk defa(geçen seneki Adana maçı hariç) kendi sahamızda beraberliğe sevindim. Ne güzel futbolu. BAşka maç mı seyrettik biz?

Ajan

Sahadaki futbol tam bir faciaydı.Orta sahada top oynamayan ayağa bas yapmayan bireysel hareketlerle çizgiye kadar inmeye çalışan taktiksel hiçbir yaklaşımın olmadığı bir futbolda 1 Puan sevinmekden başka çaremiz yok.Bir takim düşünün forveti yok bir takım düşünün oyun kurmaya adamı yok bir hoca düşünün futbolculara garezi çok.hoca gitsin veya kalsın gibi laflar etmiyorum.5 maç alırken hocanın arkasındaydık ama o 5 maçtada hocayı eleştirdik değişiklilerinden dolayı   hayle eleştiriyoruz hocanın ya kulağı kabalı ya da biz baskı kuramıyoruz.Ama şu bir gerçek ya hoca takıma sırtını döndü ya da futbolcular.

Tribüne gelirsek kemik tayfa olarak nitelendirdiğimiz kitlenin biraz üstünde bir seyircimiz vardı.Tribünümüzde bazı tatsız olaylar yaşandı  Maraton ve şirinler tribünün ortak bir şekilde tezahürat yapmaya çalışırken mekansızların çamur yapması yakışmadı.3 davulla ses kısmaya değil ses çıkarmaya GELSİNLER!!!

doðan

ne trübünde , nede sahada güzel görüntüler , her iki taraftada acemilikler had safhada , hoca söyldeiğne kendi inanıyosa doğrudur , futboldan başka bir şeyler vardı sanki bu gün tesadüfen  atılan bir gole sevinmekmi ne demzsin ağlıyordum çünkü acınacak halimiz vardı bu gün zavallıca saldıran aciz insanlar ,,, bu gün bir kaç topçunun gayretini takdir ediyor ve alkışlıyorum ve diğerleri s....tir olup gidin lütfen seneye sizsiz daha iyi işler yaparız .. birde alt yapıda gelen genç arkadaşım futbol topu vardı sahada bildinmi kafa vuracan ona havay çıkınca bi bakacan nerdeyim diye .. bide 15 dakkada bitcen senin yaşın 20 değilmiydiya 35 lik adam senden fazla koşuyodu 90. dakikasında yuh be

samsunmania

11 April 2010, 23:12:58 #424 Son düzenlenme: 11 April 2010, 23:15:58 samsunmania55
Doğan 35 de değil 37 yaşında Coşkun. Olay daha da vahim. 18-20 yaşındaki adam neden 15dk da biter? Antreman yapmamak haricinde içki,sigara v.b. gibi şeyler de olabilir bunun altında. Kısaca profesyonel olamamak. Bu kadar genç bir adam hemen harcanır mı? HArcanır. Adam olsun başımızın üzerinde taşıyalım.

doðan

Valla haklısın ne dersen de ... içki, sigara ne istersen ,

bitmişiliğin rsmi alt yapıııı
adam forvete itici güç olarak giriyor maşllah çekice güç
daha nicesi beeee
sinirim zıpladı yine
allah bunları nsıl biliyosa öyle yapsın....

samsunmania

Alıntı yapılan: 35ama55 - 11 April 2010, 23:17:27
Yanlış hatırlamıyorsam Erciyesspor, Coşkun'u 3.ligden transfer etti devre arasında. Adam 37 yaşında transfer yapıyor.

2B den Sarıyer'den geldi.

samsunmania

Alıntı yapılan: doğan - 11 April 2010, 23:16:32
Valla haklısın ne dersen de ... içki, sigara ne istersen ,

bitmişiliğin rsmi alt yapıııı
adam forvete itici güç olarak giriyor maşllah çekice güç
daha nicesi beeee
sinirim zıpladı yine
allah bunları nsıl biliyosa öyle yapsın....

Adam kayırma, yeteneksiz hocalar, maddi imkansızlıklar bizi bu zamana kadar kör topal taşıyan altyapıyı da bitirdi.

Dartagnan

Ne hakkinda konusalim ki ? takimin alternatifsizliginden mi ? sahpisziliginden ve vaadlerin yerine gelmemesinden mi ? [yzy yi kast ediyorum ] Taraftarin birbirini yemesinden mi ? Yonetimin taraftarini istenmeyen evlat ilan etmesinden mi? o kadar bozuk sey var ki takimimizda.Bu  hasreti uzuntuyu cekmek bize kaliyor.Biz bu takimi saf askimizla seviyoruz.İcimiz kan aglasa da her zaman yaninda olmaya devam ediyoruz.Bu taraftar 5 senedir cektigini hic bir zaman cekmedi ve uzun bir sure de hafizalardan silincegini zannetmiyorum.Bugun macta fanatik SAMSUNSPOR lu abilerimin gol attiktan sonra gozlerinin dolmasindan ve kacan pozisyonlarda umutsuzlukla kenara cekilip sessiz bos bos bakmasinda duydugum uzuntu karsisinda kendimi zor tuttum.Ama bunlari kimse dusunmuyor bile .

brigand

vay be!! milli olduk hocam bravo evinde kaybetme rekoru kırıyoruz ordada milli oluyoruzz helal olsunn!! ne dencek söz kaldı nede bir gram sabır !!

kaptan 55

çok kötü futbol ve şans eseri alınan 1 puan.

55Bafra55

Alıntı yapılan: 55Bafra55 - 06 April 2010, 22:14:49Aytek,Coşkun ve Erciyes'e dikkat.

Maç öncesi görüşüm böyleydi.
Aytek gibi bir futbolcunun bizde olmasını hep istemişimdir.
Coşkun bu yaşına rağmen hala iyi.Bolu maçında Yarenleri deli etmişti oyunuyla.

Burak

valla caner in sayfasında yazılanları okuyunca gelecek vaat ettiğini düşünmüştüm ama hayal kırıklığı hüsran oldu benim için forvet haricinde her yerde oynadı turguta kızamıyorum adam şut çekmese napcak arkadan yetişebilecek adammı vardı caner orta saha yayında turgut ilerdeyken sanki libero olarak oynatıyoruz çok yavaş çoook

babasamsunlu

12 April 2010, 13:26:43 #433 Son düzenlenme: 12 April 2010, 13:29:05 babasamsunlu
@ dartagnan

evet kardeşim ben ağlıyordum golden sonra..sevinçten olmadığını sinriden nasıl küfürler ettiğimi gole sevinmek yerine hırsımdan kendi kendimi yediğimi sen ve baban gördünüz..tıpkı Engin abini ilk yarıda turgutun yaptığı bi aptallıktan sonra kızıp hatta küsüp bi kenara geçip sessiz sedasız öylece oturmasını benim gördüğüm gibi..Dayanamıyoruz artık bunların tek nedeni bu..

Şimdi bazı arkadaşlar -fikirlerine saygı duymak istiyorum ama taraflı olduğum için duyamıyorum- 5 maç üst üste kazanınca böyle demiyordunuz ama gibisinden şeyler yazıyorlar..Bizim derdimizi bilmem şu yukardaki cümlelerim anlatabildimi sizlere arkadaşlar..Mesele 5 kere üst üste kazanmak veya ligde 16 mağlubiyeti bulunan bir takım olmak değil.Mesele bizim artık bunu kaldıracak gücümüzün kalmamasıdır...

Nuri Asan

bunlar bizi 34.haftaya kadar rahatlatmayacak anlaşıldı.hem neden rahatsınlarki son 5 senede hangi sezonu ligin ortasında,rahat bir biçimde geçirdik.yavaş yavaş kanser oluyoruz