Bank Asya 1. lig 30. Hafta | Samsunsporumuz - K.Erciyesspor

Başlatan YaşarDoğu, 04 April 2010, 20:56:41

« önceki - sonraki »

samsunmania

Rezalet bir oyun var sahada. Ne yardımlaşma var, ne hücum varyasyonu. Sonumuz hayrolsun. 2.yarı bir şeyler lazım. Oktay,Murat ve Turgut çok kötü bugün.

SaLvo

ulan kalpar acaba devre arasında kafan hiç çalışmadı mı ... kalpar kalmalı diyordum ama .. kararımı değiştirdim bu adamdan bi halt olmaz

samsunmania

Alltaki takımlar da coştu. Kesin galibiyet lazım bize.

**KaR6**

abi herkes te kazanıyo yaa, nası oalcak böyle anlamadım ki..

AntZ

Şu D Spor da yayınlanan maçlarda en yakın Burger King reklamına da sinir oluyorum  >:( Hadi trabzona hamburger yemeye  >:( >:( >:(

SaLvo

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 11 April 2010, 15:15:34
Rezalet bir oyun var sahada. Ne yardımlaşma var, ne hücum varyasyonu. Sonumuz hayrolsun. 2.yarı bir şeyler lazım. Oktay,Murat ve Turgut çok kötü bugün.

turgut iyi top taşıyo ama oktay ne zaman top ayağına gelse kendini yere atıyo murat yıldırım pek topla buluşmadı zaten..

Kadir ÇELEBİ

Adem bindirme yapması gerekiyor keza diğer kanadıda kullanmamız lazım turgut bu maçta sağ kanatta daha etkili olur aksi takdirde bu maç berabere bitebilir savaş yok her ne kadar daha verim göremesekte adem yok püfff sitresli bir maç dahaaa

Ollivanders

5 maclık serideki takımdan hic eser yok . Bu kadar mı bozulur bir takım ? bu kadar mi pasif kalır 5 mactalık seri sonrası. Birseyler yanlıs gidiyor ama ne ?

holigan5565

ağbi hocaya niye kızıyonuz 3,5 tane adamla takım anca bu kadar hücum oynatılır hoca ne yapsın

holigan5565

kadir55ist

ayağa oynayamıtoruz topu alan psla değilde kendi çıkmaya çalışıyo buda kontrollu bir atak getirmiyo.
turgut aziz oktay murat bu dörtlü bugün işi bitirmeli aksi halde bu maç beraberliğin dışına çıkmaz.

SaLvo

Alıntı yapılan: holigan5565 - 11 April 2010, 15:20:08
ağbi hocaya niye kızıyonuz 3,5 tane adamla takım anca bu kadar hücum oynatılır hoca ne yapsın

gerekirse ağız burun dalcak.. böyle bişi olurmu ya yetti artık anasını satıyım koca SAMSUN'un durumuna bak >:( bebelerden gol umuyoruz işte .

SaLvo

ordu bizim altımızdaydı adamlar çıktı 9.sıraya >:(

kuzey55

ademin hücuma katılması gerek keza orhanın da tabi beraberliğe yatmıyorsak.turgut murat ve oktay üçlüsünün de daha çok pas yapması gerek 2. yarıda oktay çok zayıf kalıyo rakiple mücadelede.pas pas pas başka bişey değil.

holigan5565

ii diyonuzda ayağına aln gitmeye çalışıyo diye 3 adamla nasıl yapacan bunu o senin dediğin ayağa kısa pası barcelona yapıyo onun için en az 5 tane ayağına hakim adam lazım turgut tek başına ne yapsın ondan alıp gitmeye çalışıyo