Gaziantep b.b.spor- SAMSUNSPOR'UMUZ 0-1

Başlatan samsunmania, 28 March 2010, 19:09:21

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: furkan5534 - 04 April 2010, 17:24:19
Maç öncesi inanın demiştim.ben gerçekten inandım.Aldık maçı çok mutluyum.inşallah devamı gelir.. Playoff la aramızda 9 puan fark var.Son 5 maçımızı adam akıllı oynarsak 5 inide kazabilcek bir takımız.. Eğer şu 4 maçlık mağlubiyet serisinde 2 galibet alsaydık paşalar gibi playoff'a çıkar süperlige merhaba derdik her türlü  >:(

biz 5 maçıda kazanabiliriz fakat play off takımları arasında 3 izmir takimi var bunlara 2li avarajlardada şansızız + hakem faktörleri tekrar devreye girecektir biz bu sene ligte kalalımda seneye bizi süperlige çıkarıcak oyuncu ve yönetim kadrosu oluşturulsun yoksa bu ligi daha fazla kaldırıcak takatimiz kalmadı artık yeter..!

bluegreen55

Bu galibiyet ve kalan maçlar düşünüldüğünde Playy-off grubunda Samsunsporun olmaması için İff'nin hamleleri tam zamanında gelmiş. Yani öyle hesaplamışlar ki 1-2 maç daha gecikseler durduramayacaklarmış bizi..

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 04 April 2010, 19:11:45
Bu galibiyet ve kalan maçlar düşünüldüğünde Playy-off grubunda Samsunsporun olmaması için İff'nin hamleleri tam zamanında gelmiş. Yani öyle hesaplamışlar ki 1-2 maç daha gecikseler durduramayacaklarmış bizi..

jean

maci aldigimiz iyi oldu yoksa saka maka gidiyorduk ins haftayada aliriz turgutun gol atmasida iyi oldu

55.hakan

kazanmamız çok iyi oldu şu anda ligde kalmayı garantilemekten başka birşey düşünmek istemiyorum....

merkez

Allaha şükür bu hafta yüzümüz güldü.

Bu galibiyet işe yaramadı düşüncesine katılmıyoum,aksine bu hafta galip gelmeseydik küme düşme potasına bodoslama daldığımız gibi bu psikolojideki topçularla da kalan maçlar işimiz daha zor olacaktı.

Bir de 16 mağlubiyetimizin yarısında berabere kalmış olsaydık,bu istikrarsız halimizle bile  43 puanla play off un içinde olacaktık.

Onun için ,yenemiyorsan yenilmeyeceksin...

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 04 April 2010, 21:10:20
Antep deplasmanından bu kadro yapısı ile pek umutlu değildim. Ancak ne yapıp edip 1-0'ı koruyabildik. Farkı daha da açabilirdik ama Turgut çok kaçırdı. Maçı izlemedim ama şahsi görüşüm Turgut'un tek başına hucüm gücümüzü sırtlamasından dolayı son noktalarda yorgun kalıp, çok gol kaçırdığı. Böyle bir izlenim oluştu bende.
aynen öyle oldu kardeşim

YaşarDoğu

Beşnumaradan Caner Çolak ile birkaç kelam etmesini bekliyorum.

**KaR6**

abi 18 yasında adamı bitirmeyin hemen gözunuz olayım..

beşnumara

caner çolak beni hayal kırıklığına uğrattı.sercanın da dediği gibi ayakta kalmasını bilecek.tabii konuştuğumuz kişi caner çolak daha çok genç.pişmesi lazım fiziği de müsayit.caneri görünce paf takımımızdaki gökhan özkan canerden kötü mü de gökhanı oynatmıyor diye düşünmeden edemiyor insan.inşaallah yanılırım da bir yıldız daha çıkarırız altyapıdan

europe_55

Cok sükür kazandik bu maci.
Haftaya da K.Erciyes´i yenip ligde kalma yolunda bir adim daha atariz...

lucarelli

Kazanmak çok iyi oldu. Bu yıl play off kapısında bile kalsak bizim için iyi olacaktır. Önümüzdeki yıl iyi bir yapılanma ile süper ligde kalıcı bir Samsunspor adına iyi bir adım olacaktır.

havzalı55

önümüzdeki erciyes maçınıda aldıkmı süper oLur :D 

samsunmania

Çok kritik bir 3 puan aldık. Darısı bir dahaki haftaya. Aynı ciddiyetle hazırlanırsak Erciyes'i geçeriz. Onlar da Adana maçında hasbel kader 1 puan aldılar. Kötüydüler. Ama iyi bir takımla mücadele edeceğimizi unutmamak lazım.

FK_SAMSUN

Puan tablosunda matematiksel olarak hala play-off şansımız var.İnşallah gireriz diyeceğim ama çok zor görünüyor.  :-\