Gaziantep b.b.spor- SAMSUNSPOR'UMUZ 0-1

Başlatan samsunmania, 28 March 2010, 19:09:21

« önceki - sonraki »

onur 55

boyle hoca ve topcu secımlerı devam ederse budurum daha cok surer kardesım

onur 55

eh be samsunum su dustugumuz durumlara bak.kımlere kaldık.kımler bu yuce formayı gıyıyo

KocumVolkan

01 April 2010, 22:02:33 #92 Son düzenlenme: 01 April 2010, 22:06:01 KocumVolkan
Alıntı yapılan: 35ama55 - 01 April 2010, 21:56:12
Maç için yorum yapma hevesimiz dahi yok, umarsız bir şekilde bekiyoruz ..

Abi umursamamak değilde bir karamsarlık çöktü üzerimize. Hafta başından beri elim gidip gidip geliyor başlığa.. kim bilir kaç kere "yeneriz" yazıp silmişimdir öyle içimizi sıktılar ki taraftar hayal kırıklığı istemiyor artık . İnşallah yeneriz..

jean

ne yapip edip almaliyiz yoksa korkulu ruyaya devam son haftaya kadar

LisandroLopez

Puan alamazsak düşeriz arkadaşlar malesef üzülerek söylüyorum , o kadar kritik bi maç.

kalptenþimþek

Dartagnan

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 02 April 2010, 00:39:42
Puan alamazsak düşeriz arkadaşlar malesef üzülerek söylüyorum , o kadar kritik bi maç.

bende katiliyorum  ustad.Bunun yaninda kendimi de alistirmaya calisiyorum.Her ne kadar  alisma ihtimalim olmasada :S

tankut

Hiç dert etmeyin çocuklar bu ligin en kötü takımlarından biri Dardanel. Bundan sonra oynayacağı 6 maçtan alacağı maksimum puan 6 veya 7 olur, o da en iyimser tahminle. Korkunç zor bi fikstürü var. tahminim 36-37 puanla düşerler. Hatta 34-35 de bile kalabilirler. (kalan maçları Bizim maç haricinde Bolu-Adana-Altay-Giresun-Gaz.B.B.)bize 2 galibiyet bile yetebilir. Onun için istesek bile düşmeyiz.

**KaR6**

yaa arkadaş, taraftar olarak takımdan beter istikrarsızlığımız.. ne çabuk kapıldınız karamsarlığa.. bişe olmaz merak etmeyin, sıra bize gelmez düşmek için..

papel

aynen arkadaşlar hemen karamsarlığa kapıldınız pozitif düşünün iyi olsun lütfen :D

erkutdem55

Beraberlik de yeter,fikstür bize döner,puan çıkaralım yeterli bence

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 02 April 2010, 14:12:31
yaa arkadaş, taraftar olarak takımdan beter istikrarsızlığımız.. ne çabuk kapıldınız karamsarlığa.. bişe olmaz merak etmeyin, sıra bize gelmez düşmek için..

bence de dusmeyız de abı valla takım kotu oldugu zaman ne yorum yapasım gelıyo ne haberlerı okuyasım gelıyo sayfayı acıyorum ole bos bos duruyo sıkıntı yanı

LisandroLopez

Bu maçıda yenilirsen kafa olarak düşersin.Taraftar maçına gelmez,isteksiz futbol oynamaya devam edersin ve kapanan savunmaları açmakta güçlük çeken bi takım olduğun için o atmosferde gol dahi atamazsın.
Ama kazanırsan önün açılır ve rahatlarsın moralmen yükseliş yaşarsın olumlu hava eser takım içinde..
O anlamda kritik bi maç diyorum ve Ben yenilmeyeceğimizi düşünüyorum.

**KaR6**

iyi o zaman bu maçı yenilirsek kapatalım kepenkleri.. içerde 3 maçın var daha, altında 3 takım var biz düşecez.. sanki altımızdakiler realla barca.. hacettepeyle dardanel kimi yenecek te kalacak kumede.. bu hafta 5 puana cıkar fark, başka bişe olmaz..

Ollivanders

Çanakkale dardanelin fiksturu acaip zor o yuzden kesinlikle dusmeyiz diyorum ...