Bank Asya 1. lig 28. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Altay

Başlatan AntZ, 21 March 2010, 17:19:14

« önceki - sonraki »

furkan5534

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 March 2010, 15:21:43
bizi çok güzel çözmüş takımlar.. bekle, açık verme, nasıl olsa bi tane tıklarsın, devam et ondan sonra.. biz de mal görmüş mağribi gibi saldıralım pat 2.yi ye, tamam işte..

aynen güzel özetlemişsin

Forvetim

ikinci yarı hoca nereye nasıl bir neşter vuracak merak ediyorum doğrusu ama bunlara neşter değil satır vursa çare olmaz bahar havası çarpmış bizimkileri istek yok. biraz baskı kurun kardeşim doğru dürüst 3 top yapamadık

Ollivanders

adamların kalecisi diyorki sagdan git sagdan !!! sag kanatta kim oynuyor orhan ama hemserilik agır basıyor ya samsunspor onemli degil 5 pozisyon gol de dahil hepsi sol kanattan geldi. Sana kapak olsun kalpar.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Forvetim - 28 March 2010, 15:23:15
ikinci yarı hoca nereye nasıl bir neşter vuracak merak ediyorum doğrusu ama bunlara neşter değil satır vursa çare olmaz bahar havası çarpmış bizimkileri istek yok. biraz baskı kurun kardeşim doğru dürüst 3 top yapamadık

nester vururlacak bi sey yokki

neyapsin hoca   ilhan kenan abdülaziz ler disarida onlari sokarsa gercekten iyi bir nester yapmis olur.

**KaR6**

Ollivanders

http://linkvalidator.net/warn.php?p=aHR0cDovL3d3dy5uZXR0ZW1hYy5jb20=

kanal2 kardesim

bu adem alkasinin golden once arkasına bakması neden olabilir ?????

Bu adam orhanı cıkarınca kıyamet kopacak sanırım ....

sersa

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 March 2010, 15:27:11
ligtv.devu herkeste mi gitti acaba?
sayfayı yenileyip tekrar açın ben öyle yaptım geldi.

mehmet yılmaz

bu nedir ya, orada sabit duracak bir santrafor lazm, adem gezici miymiş neymiş, koy işte onu hoca... yapay bir baskı kurduk...

furkan5534

mehmet yılmaz

pozisyonu çekemrmşi d spor ama gidişata göre ofsayt değil gibi a.azizin attığı gol

son nefes55

d spor senın yayınlayacağın maçın daa benn bı ofsayt kamaran bıle yok a.q

kuzey55

cem 55

28 March 2010, 15:37:29 #267 Son düzenlenme: 28 March 2010, 15:40:36 samsuni
oktay oynayacagın topun.....

Ollivanders

Cıkar oktayı bari ya cok kotu al adem geziciyi

Forvetim

miskin oyunun yerini hırslı oyun aldı nihayet izlemeye alıştığımız oyun bu işte, böyle oyna bişeyler olur elbet