Bank Asya 1. lig 26. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Bucaspor

Başlatan celebi, 07 March 2010, 17:17:19

« önceki - sonraki »

Sioux

maçta öyleyada böyle kavga çıktı. polsi olayla hiç ilgisi olmayan insanlara bile cop salladı. bir tane yönetici adamlık ypıp gelip de baktımı acaba, ne oluyor, ne bitiyor diye. alayı kolpa, ilgisiz bunların.

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: komançi - 17 March 2010, 00:56:51
maçta öyleyada böyle kavga çıktı. polsi olayla hiç ilgisi olmayan insanlara bile cop salladı. bir tane yönetici adamlık ypıp gelip de baktımı acaba, ne oluyor, ne bitiyor diye. alayı kolpa, ilgisiz bunların.

yonetım söğütlübahceyı dısarda joplatıp bıber gazı attrırken yönetım nerdeydıde sımdı ıkı grubun yanına gelıp destek cıksın?

Sioux

bende onu diyorum işte, taraftar ölse mutlu olcak bunlar. aralarında tribünden gelen bir kişi yok ki, hepsi VIP çocuğu.

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: komançi - 17 March 2010, 01:03:15
bende onu diyorum işte, taraftar ölse mutlu olcak bunlar. aralarında tribünden gelen bir kişi yok ki, hepsi VIP çocuğu.

aykut cepnı gıbı tarftarın abısı gelmedı bır kısı bıle yerını tutamadı adm ne olursa olsun sahaya ınıyor trubunlerı tek tek gezıyodu bır sıkıntınız varmı dıye olay oldugunda kosa kosa gelıyordu cıkmadı senın gıbı daha taraftarın abısı...1

jean

hic yazasim gelmedi bu macin ardindan cok basit goller yiyerek maci kaybettik iki mac ust uste kaybimiz kotu oldu kaleci ahmetide kaybettik savas goller kacirdi net denilecek yazik oldu canli vermesine ragmen taraftar cok denilecek kadar vardi

eLLis

http://www.teksas.org/haber_oku.asp?haber=6182

Belki onların durumunda değiliz ama bi gün süperlige çıkarsak bu kültürü bizde yerleştirmiş oluruz inşallah.

dilatino

onlarin tek texasi var ya bizim:-) ben acikcasi bilmiyorum kac grup var yurt disinda yasadigim icin ama 3-4 tanesini simdiden ögrendimki ooo baya var sanirim.
Acikcasi bu sene kismet olurda izine gelirsem taraftar gruplarinin icinde o atmosferi yasayabilmek icin onlarla sesim kisilana kadar tezahürat yapmayi düsünüyordum ama böyle kavgalar oluyosa ben nasil oraya gireyimki yas olmus 37 zoruma gider kavga ortaminda bulunmak egerki sayet dediginiz gibi hemen hemen her macda kavga oluyosa. hep merak ediyorum soruyorum?`yine soracam neden birlesmiyolar yada neden ayriliyorlar? gercekden bu isde rant varmi? extra gelir yada maca beles imkanlarimi var?

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 16 March 2010, 17:00:38
bu numara olayı dün akşamdan beri beni de düşündürüyor.nedir olayın aslı.yönetimle görüşülse birşey çıkar belki.

bilen biri yazsın bu olaydan bişey çıkmazmı???

Burak

ben oldum olası anlamadım zaten şu bölünmüşlüğü biz lisedeyken bizim lisenin bile taraftar topluluğu vardı mpalli çılgınlar diye abi davulun varsa 10 kişide toplarsan al sana tribün grubu kapalıda bile grup kurmuşlar şaka gibi Kos-Kos muş töbe yaaaa. ayrıca var avantaları bedava bilet alıp sonra onlarıda satan ı da gördüm ben gözlerimle bi kısmını verip gruba bi kısmını parayla sağa sola bi kısmını daha ucuza verenleride gördüm

ChRoNiC

Alıntı yapılan: eLLis - 17 March 2010, 14:41:11
http://www.teksas.org/haber_oku.asp?haber=6182

Belki onların durumunda değiliz ama bi gün süperlige çıkarsak bu kültürü bizde yerleştirmiş oluruz inşallah.

epçeli köylü

Kale arkası tribünün sahaya yaklaştırılıp büyütülmesi gerekiyor Samsun büyüyor stad aynı çok acayip.

samsunmania

14- SAMSUNSPOR Kulübünün, 15.03.2010 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - BUCASPOR Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Sabit bir başlık açalım bu cezalar için. Her maç dünyanın parası gidiyor. Yazık...

YaşarDoğu

samsunmania

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 19 March 2010, 00:41:42
http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=7412.0

Abi şöyle bi başlık açmıştım ben.

Gitti bağıra bağıra 5 lira >:(

Tribünde osuruktan sebeple birbirine giren şahıslar kına yaksın artık. Bi derdiniz varsa dışarıda ne haliniz varsa görün.

YaşarDoğu

Kavgayı birtürlü anlamadım.Ne güzel karşılıklı tezahüratlar ediliyorken bianda kavga çıktı.Polis olaya müdahele edince tamamen karıştı ortalık