Bank Asya 1. lig 26. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Bucaspor

Başlatan celebi, 07 March 2010, 17:17:19

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

Samsunspor hırslandı.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden ve 5 maçlık galibiyet serisinin ardından geçen hafta Adanaspor'a mağlup olan Samsunspor, bu hafta Bucaspor'la oynayacağı karşılaşma ile yeni bir çıkış yakalamak istiyor.

10 Mart 2010 , 15:28

Karadeniz ekibi hafta sonu sahasında oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürüyor.

Teknik direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde bugün yapılan çalışmaya, sakatlığı devam eden Sercan dışında tüm oyuncular katıldı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda oyuncular, hafif koşu sonrası dar alanda kısa pas çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı.

Teknik direktör Hüseyin Kalpar, hata yapan oyuncuları sık sık uyarırken oyuncuların da hırslı oldukları gözlendi.

Pazar günü oynanacak karşılaşmada Karadeniz ekibinde kart cezası bulunan Turgut Doğan Şahin ve Turgay Gölbaşı forma giyemeyecek.

Bu arada Karadeniz ekibinde 5 maçlık galibiyet serisinin ardından geçen hafta Adanaspor karşısında yaşanan mağlubiyet camiada üzüntüye neden oldu.

Bu hafta Bucaspor'la oynayacağı karşılaşmada alacağı galibiyeti ile yeni bir çıkış yakalamak isteyen Karadeniz ekibi, çalışmalarını da bu beklenti ile sürdürüyor.

fatih55ankara

Kazaya uğradık
[ 10.03.2010 ]

Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri, Hakkı Tomaç başkanlığında dün akşam basın toplantısı düzenledi. Adanaspor maçında yapılan tribün şov için taraftarlara teşekkür eden yöneticiler, maçta yaşananlar nedeni ile TFF'nin kendilerinden istediği savunma için de gazetelerde çıkan yazıları göndereceklerini söylediler

BAŞKAN HAKKI TOMAÇ

Bu toplantı, pazar günü oynadığımız Adanaspor maçının tesiriyle yapılan bir toplantı değildir. Çok kritik bir ortamda ve zamanda önemli bir karşılaşma oynadık. Arzu ettiğimiz o maçtan, bu zamana kadar yakaladığımız başarılı grafiği devam ettirerek çıkmaktı. Bir yerde o noktaya da geldik. Kaybetmeyi hak etmedik. Kaybetmemize neden olan etkenlere değinmek istemiyorum. O konuda siz değerli basın mensupları arkadaşlarımız gerekeni hassasiyetle ve fazlası ile yaptınız. Tüm bu yazdıklarınız için teşekkür ediyorum. Maçımız hakkında Türkiye'nin çok değerli bir hakemi olan Selçuk Dereli gerekeni söyledi. Dereli'nin söylemlerine bizim bir şeyler ilave etmemize gerek kalmadığını düşünüyorum. Biz her zaman şunu söylüyoruz. Hakem insandır, hata yapacaktır. Ama önemli olan yaptığı bu hataların arkasında bir art niyet olmasın. Yoksa hatayı hepimiz anlayışla yaklaşırız. Kasıt olursa o zaman yakışmaz. Bu nedenle biz hakem olaylarına söylenenlerin dışında bir şey eklemiyoruz. Her şeyi kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Maçta yaşanan olaylarla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu bizden savunma istedi. Bir cezaya maruz kalacağımız kesin. Bu duruma bizim yönetim olarak yapabileceğimiz bir şey yok. Biz yönetim olarak şundan çok memnunuz. Samsunspor seyircisi saha içerisindeki tüm olaylara rağmen büyük bir olgunluk göstermiştir. Her hangi bir yadırganacak davranışın içerisine girmemiştir. Taraftarlarımız o maçta büyüklüklerini göstermişlerdir. Biz seyircimize iki yönüyle teşekkür ediyoruz. Birincisi; Bu maçın atmosferinde Samsun'u ve kulübümüzü en güzel şekilde temsil etmiş ve desteklemiştir. İkincisi ise; Tüm tahriklere rağmen sinirlerine hakim olmasını başarmış ve kulübümüzün daha büyük cezalar almasına sebebiyet vermemiştir. Kendilerine yönetim olarak çok teşekkür ediyoruz.Ligin geride kalan 9 haftası da çok kritik. Bizim arzumuz yakaladığımız başarılı ivmeyi devam ettirmekti. Bu yolda bir kazaya uğradık ama bu telafisi olmayan bir kaza değildir. Şans rakibimize güldü onlar kazandı. Rakibimiz bizden iyi oynamadı. İnşallah önümüzdeki maçtan itibaren kulübümüze ve şehrimize yakışır futbol ortaya koyarak camiamızı en güzel şekilde temsil ederiz. Bu maçın en önemli yanı, kulüple taraftarın bütünleşmesi ve aynı gaye uğruna mücadele edilmesinin başlangıcının gösterilmesiydi. Bunların önümüzdeki maçlarda da devam etmesi en büyük arzumuzdur. Ancak birlik ve beraberlik içerisinde bir şeyleri başarabiliriz. Bu olayda katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Şunun bilinmesini istiyoruz. Bizler Samsunlu ve Samsunsporlu olarak sinirlerimizi kontrol etmeliyiz. 5 kuruşa ihtiyacımız olduğu bu günlerde her maç 5 bin TL, 10 bin TL ceza ödüyoruz. Taraftarlarımızın da sinirlerine hakim olamadığını anlıyoruz ama bir bardağı sahaya atmanın verdiği hırs ve şevk belki taraftarımızı tatmin ediyor ancak kulübümüze ceza gelmesine neden oluyor. Atacağımız her bardağı ve çakmağın bu kulübe 5 bin TL'ye mal olduğunu unutmayalım. Basınımızın üzerine düşeni yaptığının da farkındayız. Adanaspor maçındaki kötü yönetiminden dolayı Hakem Serkan Çınar'ı gerekli yerlere şikayet edecek misiniz? sorusuna Başkan Tomaç, "Bu durum kadıyı, kadıya şikayet etmek gibi bir şey. Bu şekilde bir davranışın kulübümüze fayda getireceği kanaatinde değiliz. Ama bilinmesini istediğimiz bir konu var. TFF bizden maçla ilgili savunma istedi. Bizim onlara vereceğimiz en güzel cevap ve savunma, gazetelerinizde yer alan haberleri ile spor programlarının yayını olacak. Kasetleri ve gazete kupürlerini kesim kendilerine göndereceğiz. Daha sonrada her şeyin takdirini onlara bırakacağız. Ama bu davranışlara tamamen tepkisiz kalacağımız sanılmasın. Gerekli mercilere Samsunspor'a yakışır şekilde müracaatımız olacak" şeklinde cevap verdi.

BASIN SÖZCÜSÜ HALUK TANSamsunspor-Adanaspor maçında o muhteşem taraftarlarımız açısından bazı aksaklıklar yaşandı. Kendilerinden gelen ikazları ve uyarıları dikkate alarak, bilhassa VİP tribündeki aksamayı yönetim olarak üzerimize alıyoruz. Buradaki yanlışlık şudur. Bu maçla ilgili olarak bilet basımının yapıldığı merkez, kombine kartları da kapsayarak bilet basmıştır. Dolayısı ile bazı noktalarda aynı koltuk iki kişiye satılmıştır. Basım anlamındaki bu aksaklık önümüzdeki maçta tekrarlanmayacaktır. Ayrıca VİP tribünümüzde Samsunspor eşofmanlı görevli arkadaşlarımız yer alacak ve sorun yaşayan taraftarlarımıza yardımcı olacaklar. Yer konusunda sıkıntı çeken tüm taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Son yapılan yönetim kurulu toplantımızda iki ayrı taraftarımızdan konuyla ilgili gelen mesajları değerlendirdiğimizde Samsunspor'un nedenli önemli bir yere geldiğini anlıyoruz. Taraftarlarımızdan bir tanesi şu ifadeleri kullandı. "10 yaşındaki oğlumun hayallerini verin." Bu sebeple biz sorumluluklarımızın farkındayız.

İKİNCİ BAŞKAN ERKUT TUTU Samsunspor'un içerde oynayacağı 3 maçın üst üste naklen yayında yer bulacak olması camia olarak nerelere geldiğimizin göstergesidir diye düşünüyorum. Buna etken olan faktörler bize göre istikrardan geçiyor diye düşünüyorduk. Bunun en güzel örneğini de Adanaspor maçında gördük. Eğer zamanında ek tribün yapmasaydık 3-4 bin taraftarımız dışarıda kalacaktı. Ben yıllardır Samsunspor'un içerisindeki biri olarak bu şekilde bir tablo görmemiştim. Stada girdiğimde heyecandan dizlerim titredi diyebilirim. Samsunspor'un 1048 üyesinin yükümlülüklerini yerine getirmesi anlamında bazı eksikliklerimiz var. Tüm üyelerimizin bu kapıdan içeri girmesini istiyoruz. Nisan ayının ikinci haftasında hedefi para olmayan ve sadece birlik beraberliği sağlamak adına gece organize etmeyi düşünüyoruz. Evimizde 5 maç oynayacağız. Bunları kazanmamız şart. Bu nedenle taraftarlarımızı Adanaspor maçındaki topluluktan daha coşkulu, daha kalabalık şekilde Bucaspor karşılaşmasında stada bekliyoruz. Bu arada kaynak adına yeni projelerimiz vardı. AVEA ile yaptığımız görüşmelerin ardından Samsuncell'i hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Bu konuda gerekli protokoller tamamlandı.

fatih55ankara

İnadına arkanızdayız
[ 10.03.2010 ]

Samsunsporlu taraftarlar, Bucaspor maçı öncesinde camiaya seslenerek, "Bizim önümüzü kesmek için yapılan bu hareketin parçası olmayacağız. Birileri bizi durdurmak için çabalasa da herkesi inat takımımızın arkasında duracağız" dediler.Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, Adanaspor karşısında yaptıkları tribün şovla Samsunspor'a ne kadar bağlı olduklarını herkese gösterdiler. Hakem hataları nedeniyle sahadan mağlup ayrılan takımlarının futbolcularını çağırarak alkışlayan taraftarlar, her zaman takımlarına sahip çıktıklarını bir kez daha gözler önüne serdiler. Kritik Bucaspor karşılaşması öncesinde camiaya mesaj gönderen taraftarlar, "Bizim önümüzü kesmek için yapılan bu hareketin parçası olmayacağız. Birileri bizi durdurmak için çabalasa da herkesi inat takımımızın arkasında duracağız. Bucaspor maçında tribünlerdeki yerimizi aynı coşkuyla alacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dediler.

babasamsunlu

10 March 2010, 17:30:33 #123 Son düzenlenme: 10 March 2010, 17:32:39 babasamsunlu
Engin Sever ve çetesi,Koçyiğit sülalesi ve Ali akyol ile başlayan;M.Teoaman Taş Samsunlular derneği ve Samsunspor.biz ailesinin çabalarıyla görsel bir şölene dönen bu güzel showun bu kadar çok ses getirmesinin bir tek nedeni var ...

Oda Karşılıksız Sevmek...

BU TAKIMI KARŞILIKSIZ SEVEN BU KADAR  YÜREKLİ ADAMA SELAMLAR OLSUN...

fatih55ankara

Allah izin verirse buca maçına ben de gelicemordudan.inadına SAMSUNSPOR ulannn.şu stad yine dolsa

babasamsunlu

Maçın Pazartesi olması havanın soğuk olması ve 8 de başlaması taraftar sayısını oldukça azaltır..Ama kemik 5000 kişi her zaman tribündeki yerini alır her koşulda..

fatih55ankara

bağıracak 5000 kişi de bize yeter.diğerleri de hasılat için gelsin

SametYılmaz55

son maçta uğradığımız haksızlığın hırsıyla Buca karşısında farklı bir skora imza atacaktır oyuncularımız inşallah

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: sheva_55 - 10 March 2010, 18:28:30
son maçta uğradığımız haksızlığın hırsıyla Buca karşısında farklı bir skora imza atacaktır oyuncularımız inşallah

aynen fark olur

okan_7

hakem iyi olursa .... yapmazsa farklı yenerizz

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 10 March 2010, 17:42:17
Maçın Pazartesi olması havanın soğuk olması ve 8 de başlaması taraftar sayısını oldukça azaltır..Ama kemik 5000 kişi her zaman tribündeki yerini alır her koşulda..

bence hacettepe macı kadar olr adana macı kadar olmaz

okan_7

jean

mac basligini acan arkadaslardan ricam d sporun verip vermediginide yazsinlar pazartesi maci veriyor bakma sansim dogdu karsiyaka macindan sonra insallah alip ortalarda kaliriz

celebi

evet samet maç yayıı var pazartesi tek maç olunca yayın oldğu belli ouğu için yazmadım ;)

adige73

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 10 March 2010, 19:55:45
bence hacettepe macı kadar olr adana macı kadar olmaz

bence maçın kalabalık olmasını biraz da karşıyaka maçının sonucu etkileyecektir karşıyaka kaybederse play off için bir ihtimal daha doğar ki o da taraftar sayısını az da olsa etkiler ayrıca havanın o güne kadar biraz daha ısınacağını düşünüyorum