Adana maçı öncesi son Antreman

Başlatan YaşarDoğu, 05 March 2010, 18:22:52

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 05 March 2010, 18:16:29
Antreman a gittik bugün takım havası nasıldır göz nazarıyla bakalım hesabı, bi baktık yaklaşık 20 kişide antreman izliyordu.

Murat düzkoşu ya devam ediyordu , takım çiftkale maç yaparken.

Turgut MR a gitmiş çift kale maçın bitmesine yakın geldi.Mr ı temiz çıkmış ama ağrıları devam ediyormuş.(artık ne ağrısıysa karın ağrısı mı para ağrısı mı ).

Çift kale maçta Oktay ile Savaşın uyumunu görmenizi isterdim.Daha önceden Alibeyköydeki beraberliklerini yansıtıyorlar.Savaş lamı cimi olmadan direk kaleyi düşünmesi çok iyi zaten son vuruşlarıda iyi olmasına rağmen şansı pek yok maçlarda.Oktayda da hırs yapmış geçen hafta Bolu da  bende olmalıydım der gbi.

Sezer attığı gollerle adeta maçı yöneten Bahattin Hocaya bu hafta beni onatın İLhan gitsin torunlarına baksın dedirtti. :D  Attığı gollerden çok topa nasıl vurulacağını iyi biliyor.

Adem Alkaşi nin de güzel bi aşırtma golünü izledik , Adem de iyiydi.Ersin in antremanda bile hırs yaptığını gördüm çok iyi maşAllah.Orhan üstündeki çekingenliği atmış , havasını bulmuş.Mbilla bu hafta havasını almaz inş. Orhan ın :D

Hakan Koçarslanın  dan dun girmeleri yok mu ahh 2 tane faul oldu maç esnasında ikiside Hakanın faulüydü.

İLhan Ummak Sivasta nasıl top oynamış hala anlamış değilim.Antremanda bile kötü.

Maç sırasında Ahmetten top isteyenlerin Ahamt Abi Ahmet Abi diye seslenmeleri mahalle aralarındaki top oynamalarımızı hatırlattı ve çok güldüm.  :D

Caner Çolak böyle oynuyorsa eğer , Hakan Akman geri gelsin bence.Anlatamam izlemeniz lazım.

Maç sonunda Abdüllazizin Ahmet şahinle 5 te 5 çekişmeside takım içindeki ortamın güzelliğiydi.Sonradan Adem Alkaşi geçti kaleye,sonuçları ne oldu bilemiyorum :P

Maç oynanaırken 2-3 dakikalık bir video çektim onu  da payşaırım birazdan.

YaşarDoğu Samsun Nuri Asan Tesislerinden bildirdi.Esen kalın :D

ahmetsefa55

abi murat oynıcakmıymıs acaba bılgın var mı

YaşarDoğu

Ben oynar ümidindeyim ama bilemezsin , Murat oynamasa bile Hakan Koşarslan kesinlikle oynamamalı. ;)

ahmetsefa55

abı antrenmana bıle almıcan hakanı yaa allah korusun sakatlıcak bırını fln  :o

YaşarDoğu

YaşarDoğu

jean

para verememisler moralim bozuldu benimde futbolcular kadar ins sorun cozulur

sadece55

Fransadan bir kaynak yaratsana bilader :)

KotuCocuk55

Caner çolak konusunda fikrine katılıyorum..
Çok büyük hayal kırıklığı..
Umarım ben haksız çıkarım ama hiç sanmıyorum..