Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

þimþek55

hakem senin annene burdan sevgilerimi gönderiyorum

hala kızı

:'( HEVESİMİZ KURSAĞIMIZDA KALDI:'(AHHH MURAT YILDIRIM'IN OLMAYIŞI NELERE MAAL OLDU :'( :-[

55_OrHaN_55

mbilla kırmızı görseydi bu maçı farklı alırdık. adam iyi hırpaladı bizi.

GurbetciFanatik

Olsun yinede en büyük samsunspor

6. yla aramiz 8 puan
her an hersey olabilir

alperen

koskoca bi şehrin hayallerini yıkmak böyle bişe demekki.. >:( çoluğundan çocuğundan çıkar inşallah ******* ****

kayacan

Para lafı çıkınca anlamıştım bu maçın sakat olduğunu.Ve geçen haftaki Boluda yanlış bir penaltının atılamaması sonrası tesadüfi gaalibiyetten sonra.

kadir55ist

önümüzdeki hafta buca maçında telefi ederiz.
ama turgay en az 2 hafta olmayacak murat sakat inşallah daha büyük sıkıntılar çıkmadan son haftalarda galibiyetlere devam ederiz.

55Bafra55

serkancengiz

yedin lan bizi boğazında kalır hiç beddua etmem inşaallah tutar samsundan dışarı çıkama

europe_55

Hakem 2 hamleyle isimizi bitirdi.

1. Turgay´a gösterdigi kirmizi kart.
2. Ofsayt diye kestigi pozisyon (cok yüksek bir ihtimal gol olacakti)

Yaziklar olsun böyle hakeme (daha kibarca bir cümle bulamiyorum)  >:(

alperen

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: 55Bafra55 - 07 March 2010, 16:24:49
Yenildik :o
şaşırdım ve üzüldüm

korktuğum başıma geldi. adanada iyi oyuncular var, iyi oynuyorlar ve artı bonus olarak yanlarında gay bir hakem vardı.

þimþek55

adana inş play off kalrı süğer lige çıkmazsın turunuc renki i....ler

gkhn

Adananın bizden iyi oynadığı söylenemez..İki takımda kötü oynadı..Samsunspor da Muratın yokluğunun sorun yaratacağı belliydi bu çok net göründü zaten.Maçın hakkı neydi derseniz beraberlikti.İki takımda iyi oynayamadı.Zaten 2 gol penaltıdan geldi.
Maçın kaderini belirleyen hakem oldu.Yanlı olduğunu çok belli ediyordu.Adansporlu bir oyuncu kendine yere atınca faul çalan hakem Oktay ve Turgutun birçok pozisyonunda bunu görmezden geldi.Maçın kırılması olan olay turgayın atılması oldu.Mbilla ya sarı kartı hakettiği pozisyonda göstermeyen hakem turgayın sarı kartlık pozisyonuna da kırmızı kart gösterdi.
Artık bu haftayı geride bırakıp haftayı Bucada gene kalabalık bir seyirciyle yanmemiz gerekiyor..

þimþek55