Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

eLLis

Savaş net pozisyonu kaçırmasaydı şuan çok rahattık takımın oyununu beğenmedim 2.yarı düzelir umarım böyle devam ederse bizim için iyi bitmez

Mustee13

çok koşuyoruz ama boş koşuyoruz. ilk müdahelerimizi çok acele yapıyoruz ve aceleci oynuyoruz. bizim oynanamız gereken topu adana oynuyor.

bluegreen55

Ne zaman bir dönüm maçı oynasak kaybediyoruz. Bu Samsunspor tarihinin kötü kaderi olsa gerek.Bugünde kaybetcez anlaşılan.Umarım berabere bari kalırızda nazar boncuğu olur galibiyetlere devam ederiz diğer maçlarda...

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: alperen_55 - 07 March 2010, 15:19:10
Arkadaşlar ben bu maçtan pek ümütli değilim ama inaallah yanılırım.gerek futbolcuların pisikolojık yönünden gerek hafta başından itibaren yaşanan lar ve de muratın bu maçta olmayışından ben bi kaç gün öncesinden tedirgin dim ama inş yanılırım.

aynı şekilde ben de çok tedirgindim. hem söylediğin sebeplerden dolayı, hem de geçen haftaki adana-buca maçını da seyrettim, buca resmen şansıyla kazandı. adana o maçta da çok etkiliydi, 2 topu direkten döndü, 1-2 pozisyonda da 6 pastan gol kaçırdılar. fevzi, rahman gibi çok etkili oyuncuları var. golcüleri çok iyi. Ama inşallah korkularım yersiz olur da 2. yarı golllerimizi bularak 3 puanı alırız.

kadir55ist

takım biraz stresli oynamaya başladı sanki hemen gol bulmamız gerekiyormuş gibi bir hal oldu buda herhalde tribünlerin dolu olmasındanda bir baskı oluyor.
biraz daha sabırlı top çevirerek organize atklar yapabilirsek maçı çevirebiliriz .
ama strese devam edersek adananın ekmeğine yağ süreriz ikinci yarı onlar galiba yata yata bitirmeye çalışacaklar.
inşallah fazla kart görmeden maçı tamamlarız. turgut cezalı değildir umarım.

serkancengiz

bu taraftarın önünde yenilmek yakışmaz ikinci yarı Allahın izniyle döve döve alacağız bu maçı

dilatino

genel olarak cok tutuk oynuyoruz adamlar oyunun kontrolünü ellerinde tutuyorlar. bu sekilde bu maci kazanmak cok zor oldugu gibi beraberlik bile zor görünüyor cok seri kontrataga cikiyolar acikcasi orta saha cok seri basmasi lazim biz cikarken onlar hemen orta alanda faul yapip defanslarinin  yerlesmelerini sagliyolar. cok zor bir ikinci yari bizi bekliyor. bir degisiklik sart ya oyun sisteminde yada askayan bir bölgede oyuncu degisikligi ile acilen taze kana ihtiyac duyuldugu bir gercek. kazanirsak benim icin süpriz olur bu oyunla ama insallah ikinci yarida cok degisik bir samsunspor izler ve bu maci aliriz.

xknox

eğer bu maçı alamassak buca maçı stad böyle dolmaz

Cagdas Ünver

Ilk yari harcadigimiz puanlarin cefasini simdi cekiyoruz

gkhn

Alacağız inşallah 45 dk var neden olmasın..

furkan5534

offf delırıcem ya :S 2. yarı baslıcak sımdı :((((((((((((((((((((((( almalıyız bu macı ya

xknox

ya hacı o savaşın kaçırdığı pozisyonu ilkokul bebeleri atardı ya

hala kızı

2.YARI HIRSLI OLMALIYIZ..Abdulaziz biraz daha hız yapsa 3-1 le yollıcaz adanayı evine

alperen

ilk 15 dakika 1 gol bulursak kendimize geliriz.alcaz bu maçı.kaçarı yok

xknox

YAĞMURLA BERABER SALDIR SAMSUNSPOR LALALALAYLAYLA SALDIR SAMSUNSPOR!!!!