Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

þimþek55

Oflu

bunlara ikinci yarida kesin gömmemiz lazim  >:( >:(

nomak55

uzun oynamak lazm bunların ssavunması hata yapacak belli

sedatbuyuk

hakeme de bravo yani. topu düzeltip şut çekilecekken ilk yarıyı bitirdi.

þimþek55

sanki biraz tedirgin oynuyo bizim takım bide mbilla ya en küüçük faulğnde bile taraftartepki verise iyi olur kart göremye çok yakın 3 1 alrız inş

gkhn

Abdülazizin yerine bir ortasaha alıp oktayı kanada çekmek mantıklı olabilir..

þimþek55

serkancengiz

city ultras

ilk 15-20 dakika güzel oynadik.mutlak golu kacirdik...son 25 dakika adana baskili oynandi 2-0 bile ola bilirdi.
hakemde biraz yamuk bu sira..

alperen_55

Arkadaşlar ben bu maçtan pek ümütli değilim ama inaallah yanılırım.gerek futbolcuların pisikolojık yönünden gerek hafta başından itibaren yaşanan lar ve de muratın bu maçta olmayışından ben bi kaç gün öncesinden tedirgin dim ama inş yanılırım.

seskat

bu macı alacağız allahın izniyle. tek yapmamız gereken bir vites yükseltmek.. hadi koclarım alın şu macı

aykut erol

bu maçı almaktan başka çaremiz yokkk. hakem bıraz taraf tutuyo sanki.sizce?

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: alperen_55 - 07 March 2010, 15:19:10
Arkadaşlar ben bu maçtan pek ümütli değilim ama inaallah yanılırım.gerek futbolcuların pisikolojık yönünden gerek hafta başından itibaren yaşanan lar ve de muratın bu maçta olmayışından ben bi kaç gün öncesinden tedirgin dim ama inş yanılırım.

xknox

arkadaşlar diğer maçlarda hiç bu kadar tedirgin olmamıştım ama bu maç başlamadan önce tedirginlikte başladı inşallah yeneriz ulan tam playy offa umutlanıyoruz şurda ALLAHIM SEN UTANDIRMA BİZİ