Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Heyecan bastı stad kapılarını da çok geç açıyorlar.Ben biraz çıkıp çiftlik turu atayım,maçtan önce şehrin nabzını tutmak lazım.

SerhaT55

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 07 March 2010, 10:14:23
Heyecan bastı stad kapılarını da çok geç açıyorlar.Ben biraz çıkıp çiftlik turu atayım,maçtan önce şehrin nabzını tutmak lazım.
aynen benıde heycan bastıı maça da 4 saat varr

erkutdem55

Saat 10da çiftliği baştan sona arkadaşla turlıcam,sonra beyaz evde bir çorba sonra stad.Tavsiye ederim :)

FaT1h

ŞAMPİ...
saat gelsede macı izlesek yensek adanayı yaa

cevdetbaba

Alıntı yapılan: Serhat - 07 March 2010, 09:31:59
murat sakat oynamıcakta turgutun oynucak sanırım ;)

teşekkür ederim bilgilendirme için:)umarım kazanırız.adana çok gol kaçırdı buca karşısında ama bugün emre aktaşın olmaması büyük avantaj bizim için..

þimþek55

iki takımdında skora direk etki etçek topcuları yok şans bizim yanımızda olursa ALLAHın izniyle bu maçı alırık

Harun55

Insallah aliriz beyler, bu arada gurbetci taraftarlarimiza canli izleme imkani..

http://www.ligtvdevu.net/
Burda maci izliyebilirsiniz bence, ama kesin emin degilim...
Baska linkler varsada paylasalim beyler.. ;)

nomak55

biz çok iyi bi hava yakaladık bolu maçının özetini izledim bolu bize göre çok iyi oynamış bi gol yesek çıkartamazdık bence bizim topçularda bi rehavet var sanki ama heleki içerde oynuyoruz paralarıda ödendi sanırım o gazla bu maçıda alırlar ama ayaklarının yere basması lazım bi turgut top oynuyor takımda savaş da iyi futbolcu bitirici ama pozisyon hazırlayabilecek yetenekleri yok tanju gibi bitiriyor ii bitiriyor hele şu hacettepe maçında attığı gollerdeki vuruşları çok iii tam bir usta forvet vuruşu bu ikiliyi bozmamak lazım

nomak55

samsunum

samsunum

MUHTEMEL ONBİR
Samsunspor-Adanaspor müsabakası 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayacak. Zorlu karşılaşmayı hakem Serkan Çınar yönetecek. Kırmızı-beyazlı ekibin Adanaspor karşısına şu muhtemel onbir ile çıkması bekleniyor: "Ahmet, Adem Alkaşi, Ersin, Petr Pavlik, Orhan, Ömür, Turgay, Turgut, Savaş, Abdulaziz."

55.hakan

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 07 March 2010, 12:12:23
MUHTEMEL ONBİR
Samsunspor-Adanaspor müsabakası 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayacak. Zorlu karşılaşmayı hakem Serkan Çınar yönetecek. Kırmızı-beyazlı ekibin Adanaspor karşısına şu muhtemel onbir ile çıkması bekleniyor: "Ahmet, Adem Alkaşi, Ersin, Petr Pavlik, Orhan, Ömür, Turgay, Turgut, Savaş, Abdulaziz."
Oktay'ı unuttun galiba  ;)

furkan5534

aynen linkleri paylasalımm yaw mac baslamadan ayarlıyalım herseyı.justin.tv vermezmı

kıbrıslı_mete

ben konyadayım şu üni bitmedi ki geleyim her maça inş kpss sonucu samsuna atanırım da her sezon kombine alacam bende maçta bi kahveye gidecem inş yeneceğiz giresun bolu da berabere kaldı tüm skorlar lehimize inş. ahh şimdi gel de karşıyaka maçına yanma... bi de dardanel..

Harun55

BEYLER TEKRARLAMAYA GEREK YOK ASLINDA BASLIGIN ARKASINA CANLI YAYIN RADYO VE DSPOR YAZILIRSA GUZEL OLUR, LINKLERIDE PAYLASALIM BEYLER.!!!