Hacettepe Hasılatı 55.000 Lira

Başlatan mehmet yılmaz, 23 February 2010, 18:33:19

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı

HASILAT 55 BİN TL
Önceki gün oynanan Samsunspor- Hacettepe maçında Kırmızı- Beyazlı kulüp hasılat rekoru kırdı.

11 Bin biletli ve 2 Bin de kombine bilet sahibi taraftarın takip ettiği karşılaşmada Samsunspor'un kasasına 55 Bin TL para girdi. Yönetim bu paranın bu sezonki en büyük hasılat olduğunu belirterek, maça gelen taraftarlara teşekkür etti.

Halk Gazetesi

Son yılların sadece seyirci değil hasılat rekorunu da kırdık. Takım biraz kıpırdayınca şehir de destek veriyor. Bu şehirde Samsunsporluluk ölmedi, ölzmeyecek de derken bunu kastediyorduk işte... Demek ki takım zirveye oynasa her maç ortalama 50.000 lira hasılat olacak.

Hadi çocuklar, kar tanesi büyümeye başladı, çığ olup düşelim rakiplerin üstüne!...

Akyol

Bu işler birlik beraberlik işleridir. El ele vermeye başlayınca rekorlar kırılmaya başladı! 4 maç üst üste kazanmış bir takımımız var, zamanında yersekte terk edip gitmeyen bir yönetimimiz var (ki onlara da bir özür borçluyuz  :-\) başarıysa başarı, taraftarsa taraftar ee başka ne gerekli hak ettiğimiz yere dönmek için...

lucarelli

Valla takım böyle giderse daha ne rekorlar kırılır...

King1965

ben daha cok kazanılmıstır dıe tahmın edıordum azmıs

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Akyol55 - 23 February 2010, 18:39:54
Bu işler birlik beraberlik işleridir. El ele vermeye başlayınca rekorlar kırılmaya başladı! 4 maç üst üste kazanmış bir takımımız var, zamanında yersekte terk edip gitmeyen bir yönetimimiz var (ki onlara da bir özür borçluyuz  :-\) başarıysa başarı, taraftarsa taraftar ee başka ne gerekli hak ettiğimiz yere dönmek için...

Ali, bence kimseye özür borçlu değiliz. Çünkü yaptıkları yanlışlardan dönen onlar, biz en başından beri ne söylüyorsak aynısını söylüyoruz yine. Adamlar yola geldi diye niye biz özür dileyecek mişiz ki?

Burada güzel olan bir başka nokta da şu aslında, normalde takım azıcık potaya girince Anadolu takımları hemen bilet fiyatlarını 1 lira, 2 lira yapar. Ancak bizde doğru olan yapıldı ve 5-10-20 politikası devam etti. Zaten sonuç da ortada, kimse biletler pahalı diye şikayet etmedi.

atilla paşa

hasilat güzel bakalim nekadar para cezasi gelecek.
nasilsa hemem hemem her macta para cezasi veriyorlar buna da birsey uydurup ceza verirler.

kimse biletler pahali diye sikayet etmedi evet, cünkü zaten billet parasini ödiyebilen gitti maca.
ödiyemeyen evde kaldi, sende sesini duymadin vatandasin!

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: atilla paşa - 23 February 2010, 19:35:51

kimse biletler pahali diye sikayet etmedi evet, cünkü zaten billet parasini ödiyebilen gitti maca.

sesini duymayan kim vatandaşın? anlayamadım demek istediğini.

Mustee13

stat 16.500 kişilik... hacettepeye ayrılan bölüm %5 800 kişi. kale arkasındaki ve diğer yerlerdeki boşlukları eklersek en fazla 2000 kişi.
2000 kombine
demek ki en az 1500 kişi biletsiz  ::)

Oflu

Mustesem birsey, artik her hafta sonu stad böyle full cekecek insallah

birolkys

Stad kapasitesi 19.900 değilmi  bu işte bir yanlışlık var galiba.

Mustee13

Alıntı yapılan: birolkys - 23 February 2010, 19:58:21
Stad kapasitesi 19.900 değilmi  bu işte bir yanlışlık var galiba.

13500 idi. Maraton ikinci katı yapılınca 16500 oldu...

emre

Alıntı yapılan: atilla paşa - 23 February 2010, 19:35:51

bu takımın 8. sınıfa giden 14 yaşlarındaki taraftarı cebinde harçlığından biriktirdiği parayla taa mersin'e deplasmana gidiyor sen samsun'daki maça parasızlıktan gidemeyen taraftardan bahsediyorsun!! bırak Allah aşkına...

sesini duymuyorsun dediğin kişide mehmet abi..güldürme beni...

erkutdem55

Beyler hasılat bile 55.000.Her zaman her yerde 55 karşımıza çıkıyor :)

Kais

atilla paşa yeni üyesin burda kimin ne olduğunu bırak sitenin en SAMSUNSPOR'lu abisine bu lafı dedin.ben şahsen özür bekliyorum senden.hiç denmicek kişiye söyledin onu ki ben Mehmet abinin bana yaptığı var ki Allah razı olsun ondan.eğer sen dilemiceksen senin adına ben diliyorum Mehmet abiden özür.

cembaba

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 23 February 2010, 20:01:21
Beyler hasılat bile 55.000.Her zaman her yerde 55 karşımıza çıkıyor :)

wallaha ha.. :) ona güldüm bende 55 bizim gerçekten rakamımız :) 2055' de şampiyonlar ligindeyiz...