Bank Asya 1.Lig 24.Hafta l Boluspor - Samsunspor'umuz: 0-2

Başlatan celebi, 21 February 2010, 16:06:57

« önceki - sonraki »

edmontdante

Ama şunu söyleyim Bolu'yu daha rahat yenmeliydik bence.Turgut ve İlhan Ummak ataklarımızı daha başlamadan bitirdiler.Çok zor değildi yapmaları gerekenler.Sıradan paslardı ama atamadılar.Bir de Savaş'ın direkten dönen vuruşu tabiki.Burada gözden kaçan ayrıntı 6 pasta Murat'ın bomboş oluşuydu.Topla beraber kaleye girerdi Murat.Murat olmasaydı Savaş'ın yaptığı en iyisi olurdu.O pozisyonda yapılacak tek vuruşu yaptı kalecinin ayaklarının dibine ama şanssızdı.

istanbuldan

5 de 5 imiz hayırlı olsun herkese. Benim için ayrıca özel olan bu günde çiçeği burnunda yeni Samsunsporlu arkadaşımı da maça götürmüştüm. Hemde Samsunspor'un deplasman maçına. Galibiyet yaşamak müthiş bir duyguydu. Ayrıca Avrupai bir tribün havamızda vardı.  O havayı, atmosferi ve duyguyu yaşatan tüm Samsunspor camiasına teşekkür ederim. Taraftırımız zaten en büyük taraftar. Gücün değil memleketimizin yanındayız..

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: istanbuldan - 01 March 2010, 23:51:22
5 de 5 imiz hayırlı olsun herkese. Benim için ayrıca özel olan bu günde çiçeği burnunda yeni Samsunsporlu arkadaşımı da maça götürmüştüm. Hemde Samsunspor'un deplasman maçına. Galibiyet yaşamak müthiş bir duyguydu. Ayrıca Avrupai bir tribün havamızda vardı.  O havayı, atmosferi ve duyguyu yaşatan tüm Samsunspor camiasına teşekkür ederim. Taraftırımız zaten en büyük taraftar. Gücün değil memleketimizin yanındayız..

kaç yıldır şöyle deplasman nasip olmuyordu bize, arkadaşın çok şanslıymış, en iyilerden birine denk geldi, skor olarak da tribün olarak da. Samsunspor'a devam daaa ;)

lucarelli

istanbuldan

Alıntı yapılan: samsuni - 01 March 2010, 23:53:24
kaç yıldır şöyle deplasman nasip olmuyordu bize, arkadaşın çok şanslıymış, en iyilerden birine denk geldi, skor olarak da tribün olarak da. Samsunspor'a devam daaa ;)

Sorma abi, 14 şubatta ki Kocaeli maçına gittiğim için trip yapmıştı ama bu maça geldikten sonra fikri değişti tabiki:) Eski günlere dönmek güzel..

celebi

bana da hanım tirip yaptı neden 4-0 olmadı diye :D

**KaR6**

şöyle bir değerlendirme yaptım.. önumuzde 10 maçlık bir periyot var.. kagıt uzerinde bakıldıgında ilk 5 maç zor gibi.. ancak bu 5 maçın 3ü içeride.. bu 5 maçlık periyodu iyi atlattıgımızda geride kalan 5 haftada 5 te 5 yapma ihtimalimiz yuksek.. bence play off oynayıp oynayamayacagımızı önumuzdeki 5 maç belirleyecek..

celebi

Dartagnan

harbiden abi yaaa ama iyi oluyor her maca iddiali sekilde inanmis sekilde cikiyoruz

lucarelli

Alıntı yapılan: celebi - 02 March 2010, 00:53:55
bu ne bitmez önümüzdeki maçlarmış ya hu

sezon biter önümüzdeki maçlar bitmez taa ki maçlarımız digitürkte verilene kadar :)

**KaR6**

Alıntı yapılan: celebi - 02 March 2010, 00:53:55
bu ne bitmez önümüzdeki maçlarmış ya hu

napalım sezonu yarıda mı keselim abi sen mutlu ol diye :)

Akyol

Alıntı yapılan: **KaR6** - 02 March 2010, 01:16:39
mustafa incelere başladın getir sonunu at golünü :)

AntZ

Zaten sezonun yarısında başladık lige, durun kesmeyin  ;D
30 avans 55 te biter  ;D

En az 55 puanla bitiririz bu ligi  ;)

7 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet (nazar boncuğu) ...

celebi

Alıntı yapılan: **KaR6** - 02 March 2010, 01:16:39

valla her hafta ayrı bir heyecan be kardeşim artık yaşlandım ya ;)

s_uzunkaya

02 March 2010, 09:10:52 #869 Son düzenlenme: 02 March 2010, 09:17:01 slazenger
Alıntı yapılan: cgr - 01 March 2010, 22:12:48

Penaltiyi Ersin yapti ama sari karti Orhan gordu. Bi yanlis anlasilma var mac istatistiklerinde

bende orhan yaptı die gördüm :)...orhan şeyiyle dokundu ademe hemen yandan, ersinde diğer yanındaydı ama ersin hiç değmedi gördüm...