Bank Asya 1.Lig 24.Hafta l Boluspor - Samsunspor'umuz: 0-2

Başlatan celebi, 21 February 2010, 16:06:57

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

yok yok  kesin duymalıyız. beraber söyleyecez tüm stad :D

55JNR55

gidiş benim için ölüm gibiydi :D aynı tezahürat'ı yapıp durduk bu 1, 2. si herkes sızdı kaldı ben uyuyamadım allahtan ışıkları kapatalım dedim engin abiye ;D dönüş yolunda tam tersi herkes ayakta sanırım tek ben uyudum ;D ;D

Dartagnan

ya birak yaaaa :D bu nasil bir uykudur kardesim o kadar da bagirdik arabada :D

YaşarDoğu

Fotoları yükleyin la , sohbeti arabada yaptınız daa >:( ;)

Dartagnan

abi simdi herkes uyuyor.Bence daha cok bekliceksiniz cunku abimin yarin isleri var muhtemelen aksam ustu yukler video ve resimleri :S

Sercan

01 March 2010, 02:55:57 #785 Son düzenlenme: 01 March 2010, 03:01:24 55sercan55
Alıntı yapılan: Dartagnan - 01 March 2010, 02:51:05
abi simdi herkes uyuyor.Bence daha cok bekliceksiniz cunku abimin yarin isleri var muhtemelen aksam ustu yukler video ve resimleri :S

La Engin abim dinlensin ya.Adam 50 tane işle uğraşıyor pankart,resim,video vs.Dinlenmek en doğal hakkı :):)

sadece55

AntZ

Maçta takımımızı yalnız bırakmayan ve galibiyetimizde büyük pay sahibi olan taraftarlarımıza tek tek teşekkürü bir borç biliyorum...

Sevgili GençKozluklu'ya güzel resim ve görüntüler için ayrıca teşekkürler.

utku_01

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 March 2010, 01:21:17
bırakın bu işleri kardeşim.iyi ki gidemedik deplasmana.haftaya ben de deplasman yapıyom bekle samsun turunçlarla deplasman yapıyom ;D ;)
Ben arkadaşlara her ihtimale karşı söyledim senin işi gelmeyi düşünürsen telefondan yada burdan ulaş arkadaşlarla görüşürsün adanada

kaptan 55

Ertuğrul Sağlam

01 March 2010, 10:03:49 #790 Son düzenlenme: 01 March 2010, 10:12:22 6 Ertuðrul Saðlam
Selamünaleyküm :)

Allah Alla Allah Allah Saldır Köroğlu hey...

Saldır, Köroğlu saldır, Köroğlu saldır, Köroğlu saldır...
Saldır, Köroğlu saldır, Köroğlu saldır, Köroğlu saldır....

Öntaraf Karşıla Öntaraf karşıla...
Haydi söyle.......................Haydi söyle..............

Ne deplasmandı bee Macera , Sevinç, Üzüntü, Sitres, Mutluluk, Eğlence ne ararsan vardı ben hayatımda böyle bir deplasman yaşamadım yaşayacağımıda sanmıyorum

Haydi birdaha öntaraf karşıla Öntaraf karşıla...
Haydi söyle ........... Haydi söyle...............

Hey Amigo Apo Reis, Hey Amigo Apo Reis
;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D ;D :D ;D :D ;D :D ;D

Akyol

Aleyküm selam

Dün rüyamda doluşmuşuz midibüse bolu'ya deplasman yapıyoruz, adamlar taşlıyorlar falan bizde bunlara 2 tane atıyoruz. Galibiyet serisi 5 maça çıkmış arabada herkes coşmuş durumda, sonra topçuları görüyoruz hocayı görüyoruz onlarla konuşuyoruz.. Allah hayırlara çıkartsın çok güzel bir rüyaydı :) :)

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Akyol55 - 01 March 2010, 10:22:12
Aleyküm selam

Dün rüyamda doluşmuşuz midibüse bolu'ya deplasman yapıyoruz, adamlar taşlıyorlar falan bizde bunlara 2 tane atıyoruz. Galibiyet serisi 5 maça çıkmış arabada herkes coşmuş durumda, sonra topçuları görüyoruz hocayı görüyoruz onlarla konuşuyoruz.. Allah hayırlara çıkartsın çok güzel bir rüyaydı :) :)

Eğilde kafana dökeyim rüya değil gerçek.... ;D

Burak

01 March 2010, 10:30:32 #793 Son düzenlenme: 01 March 2010, 10:32:09 dukeburak
Ya tahminkolikte bir yaramaz var maçları izlemeden özetlere bakarak yorum yapıyor 5 haftadır ısrarla kazanamayacağımızı belirtiyor beni deli etti bolu maçından önceki yorumu

Boluspor - Samsunspor

Hasan Önder Yılmaz

Boluspor için her şey normal gidiyor diyebiliriz, kendi sahalarında aldıkları Hacettepe maçı hariç her şey şimdilik seyrinde. Geçen hafta Adanaspor deplasmanında alınan 2-1 lik mağlubiyette kabul edilebilir. İç sahada başarılı bir ekip olarak göze çarpıyorlar, Samsunspor'a karşı bu sahada oynadıkları son 7 maçı da kazanmışlar, çok önemli bir istatistik. Samsunsporun son haftalarda aldığı sonuçlardan ziyade bu iyi sonuçları kimlere karşı aldığı önemli; Mersin, Rize, Kocaeli ve Hacettepe. Ligin vasat takımlarına karşı iyi sonuçlar almışlar, Boluspor'u bu takımlarla eş tutamayız. Aklımıza hemen Bolulu Yarenlerin iç sahada aldıkları Hacettepe mağlubiyeti geliyor, ben onu bir anlık konsantrasyon eksikliğine bağlıyorum ve ölçü almıyorum fakat görmezden gelemeyiz. Boluspor iç sahada Samsunspora 7 maçtır yenilmiyor, dahası var; ligin ilk yarısında oynanan maçı Samsunspor 3-0 kazanmış ve rakibini 12 yıl sonra ilk kez mağlup etmişti, yani şeytanın bacağını kırmışlardı. Ben bu maçta Samsunspora fazla şans tanımıyorum, belki beraberlik olabilir ama favorim Boluspor. Ev sahibi ekipte Erhan Çatalçam ve İbrahim Yavuz sakat.

Tahmin: 1

en fazla berabere kalırmış bak sen!!! :):) son iki maçını kaybetmiş takım bizim içerde rezil ettiğimiz hacettepeye evinde yenilmiş ilk devre o kötü halimizle 3 atmışız hala boluyu yenemezmişiz töbeee:)

deli 55