Bank Asya 1.Lig 24.Hafta l Boluspor - Samsunspor'umuz: 0-2

Başlatan celebi, 21 February 2010, 16:06:57

« önceki - sonraki »

Dartagnan

abi acaba cok mu buyutuyoruz takimi ? kendimizi mi kandriyoruz ne bilim kendimi bi tuhaf hissediyorum :/

forza_devil

Alıntı yapılan: Dartagnan - 24 February 2010, 14:43:47
abi acaba cok mu buyutuyoruz takimi ? kendimizi mi kandriyoruz ne bilim kendimi bi tuhaf hissediyorum :/

nasılki düştüğümüz sene hayır bu takım  düşmez neyapıp edip bu ligde kalır demedikmi hepimiz peki düştüğümüzde ne oldu herkez inanamadı hatta trt'de yayınlanan lig maclarında neden samsunsporu vermiyo diye sitemde bulunmadıkmı. peki şimdide aynı duyguları yaşamıyomuyuz.? bu sene ligde kalmanın planlarını yapmadıkmı neden şimdi playof hesapları yapmaya başladık.? kimsede playof umudu yok bende bile ama gerçekden biz 2005_2006 kara yılını yaşıyoruz ne kadar bende inanmasam zaman bizi 2006 yılına geri getiriyo.. sadece farlı olan 2006da ligden düştük şimdiki zamanda lige tekrar dönüyoruz..!

havzalı55

Taraftar olarak bu sene takımdan  böyLe bir patlama beklemiyorduk ikinci yarı itibarıyla şimdi gelen galibiyetlerle herkez ne büyük konusup play off diyebiliyor nede hiç bişey olmaz diyebiliyor herkez büyük konusmak istemiyor emin olmak istiyorlar.   

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Dartagnan - 24 February 2010, 14:43:47

Alıntı yapılan: forza_devil - 24 February 2010, 14:54:07
nasılki düştüğümüz sene hayır bu takım  düşmez neyapıp edip bu ligde kalır demedikmi hepimiz peki düştüğümüzde ne oldu herkez inanamadı hatta trt'de yayınlanan lig maclarında neden samsunsporu vermiyo diye sitemde bulunmadıkmı. peki şimdide aynı duyguları yaşamıyomuyuz.? bu sene ligde kalmanın planlarını yapmadıkmı neden şimdi playof hesapları yapmaya başladık.? kimsede playof umudu yok bende bile ama gerçekden biz 2005_2006 kara yılını yaşıyoruz ne kadar bende inanmasam zaman bizi 2006 yılına geri getiriyo.. sadece farlı olan 2006da ligden düştük şimdiki zamanda lige tekrar dönüyoruz..!

güzel cevap vermişsin..bende buna yakın bir şeyler yazacaktım...

bizi umutlandıran oynanan futbol...şuan ligde en iyi futbolu oynuyoruz..çok kombine bir futbol var bu ligde ki diğer takımalra karşı...her maçta 8-10 tane pozisyona giriyoruz bunların en az 6 sı net gol pozisyonu...şimdi bunları gole çevirmeyede başladık...

ve tribün...taraftar şehir bi anda ayağa kalkmaya başlaı..bolu maçının kazanılması durumundaki durumu ne ben ne de sen veya herhangi birimiz tezahür edemiyoruz..

işte bu yüzden çok hayal kuruyoruz...ama kesinlikle büyütmüyoruz...

Dartagnan

iste abi icimden yenilecegimiz gecmiyor bu nedenle de bu dusuncelere kapilip buyuk konusmak geliyor icimden.Ama bu durumdan da bi o kadar korkar oldum.Bu ruyanin sonlanmasini tekrardan uzulmeyi istemiyorum.Allah korusun su boluya yenilirsek sahsen cok uzulecegim.Bi yandan da bakarsak onceden deplasmanda alinan maglubiyete uzulmuyorduk bile  bu da bizim icin bi gelisme oldugunu gosteriyor ama ne bilim icim bi tuhaf valla;)

beşnumara

24 February 2010, 15:20:33 #140 Son düzenlenme: 24 February 2010, 15:23:29 beþnumara
bu maçta sürpriz isimlerin atacağı golle kazanacağımızı düşünüyorum.mesela pavlik mesela caner çolak ;)

bu arada şunu da belirtmek isterim: bolusporun bu sene kendi sahasında bir mağlubiyeti var o da hacettepeye dramatik bir şekilde kaybettiler.hacettepe genç ekip olduğu için son dakikalara kadar oyunu bırakmıyor.nitekim mükafatını da boluda aldılar. biz de genç ve diri bir ekibiz.tek umudum maçın son dakikasına kadar oyunu bırakmayan oyuncu yapısına sahibiz. inşaallah daha da güzel günler göreceğiz

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Dartagnan - 24 February 2010, 15:19:15
iste abi icimden yenilecegimiz gecmiyor bu nedenle de bu dusuncelere kapilip buyuk konusmak geliyor icimden.Ama bu durumdan da bi o kadar korkar oldum.Bu ruyanin sonlanmasini tekrardan uzulmeyi istemiyorum.Allah korusun su boluya yenilirsek sahsen cok uzulecegim.Bi yandan da bakarsak onceden deplasmanda alinan maglubiyete uzulmuyorduk bile  bu da bizim icin bi gelisme oldugunu gosteriyor ama ne bilim icim bi tuhaf valla;)

hiç sıkma canını..hayal kurmayı bırakalı o kadar çok olmuş ki hayal kurmaktan korkar olmuşuz...en karanlık anda doğarmış güneş...doğuyor işte... az kaldı...

forza_devil

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 24 February 2010, 15:23:53
hiç sıkma canını..hayal kurmayı bırakalı o kadar çok olmuş ki hayal kurmaktan korkar olmuşuz...en karanlık anda doğarmış güneş...doğuyor işte... az kaldı...

aynen....!

Dartagnan

deado

24 February 2010, 15:33:57 #144 Son düzenlenme: 24 February 2010, 15:35:29 deado
herkes de umudun, heyecanın arttıgı kesin. Forumda maç yorumlarında bile şu an itibariyle Mersin maçı için 36 sayfa, Rize 48, Kocaeli 57 Hacettepe 68 sayfa şeklinde bir artış söz konusu. Bolu maçı için 100'ü buluruz bu gidişle.
Bence son dönemde Bank Asya 1. liginin seviyesi üzerinde futbol oynuyoruz. Bu oyunumuz da sonuçlara yansıyor. Bolu bizden korksun hedef yine 3 puan dediğimiz günleri yaşıyoruz artık.

fatih55ankara

Allahım bitmesin bitmesin bu rüya sonunda süperlig olsun bizi uyandırma

forza_devil

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 24 February 2010, 15:35:47
Allahım bitmesin bitmesin bu rüya sonunda süperlig olsun bizi uyandırma

artık maçlarda bu şarkıyı söleyelim taraftar olarak.... futbolcuları maç başında çağıralım ve direk olarak birden bu besteyi okuyalım güzel bir moral olur futbolcularımız için.. bunu bolu macında yapabiliriz sanırım...  çokda güzel olur

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: forza_devil - 24 February 2010, 15:43:35
artık maçlarda bu şarkıyı söleyelim taraftar olarak.... futbolcuları maç başında çağıralım ve direk olarak birden bu besteyi okuyalım güzel bir moral olur futbolcularımız için.. bunu bolu macında yapabiliriz sanırım...  çokda güzel olur

+1965

salihcakir

23.hafta'yı geride bıraktık. Lig sıralamasında artık bu takım iflah olmaz dedirtecek kadar aşağılara indikten sonra, Hüseyin Hoca ve revize olmuş yönetim önderliğinde müthiş bir yükseliş yakaladık. Son 8 haftada 6 galibiyet aldık. Hoş bir önceki cümlede bahsettiğim 6 galibiyetin ilk iki galibiyetinden sonra devre arası girmese belki 8 haftada 8 galibiyet alacaktık. Haa, belki de son aldığımız 4 galibiyeti de alamayıp ligin sonuna demir atacaktık. Kim bilir?

Fakat geldiğimiz noktada, play-off hesapları yapar olduk. Ligin altıncı sırasındaki Karşıya'nın puanı 37 bizimkisi ise 29. Arada 8 puanlık bir fark var ve bu 3 puanlık sistemde yakalanmayacak kadar büyük bir fark değil.

1    Kardemir Karabük   23   16   5   2   55   19   53      
2   Bucaspor   23   13   4   6   47   30   43      
3   Konyaspor   23   12   7   4   33   21   43      
4   Adanaspor   23   11   8   4   30   22   41      
5   Altay   23   11   6   6   32   25   39      
6   Karşıyaka   23   11   4   8   32   27   37      
7   Boluspor   23   10   5   8   36   35   35      
8   Giresunspor   23   10   3   10   31   28   33      
9   Kartalspor   23   8   6   9   21   26   30      
10  Çaykur Rizespor   23   8   6   9   26   35          
11 Samsunspor   23   9   2   12   36   32   29
12   G.Antep Bld.Spor   23   8   5   10   21   29  
13   Dardanelspor   23   8   2   13   24   33   26      
14   Orduspor   23   6   7   10   19   23   25      
15   Mersin I.Y.   23   7   3   13   25   37   24      
16   Erciyesspor   23   6   6   11   28   42   24      
17   Hacettepe   23   6   5   12   23   32   23      
18   Kocaelispor   23   2   6   15   15   44   12

Son 3 sene ligde neler olmuş, kim kaç puanla 6. Olmuş ve play-off oynamış, kim nerelerden nerelere gelebilmiş, bir bakalım isterim.

2006-2007 sezonunda, Altay ligi 51 puan toplayarak 6. Bitirmiş. Fakat o sezon 23.haftayı geçerken 36 puanla 4.ymüş Altay. O sezon en büyük çıkışı 23.haftayı 24 puanlar 14. Geçen Orduspor yapmış. Sezon sonunda 49 puana ulaşmış fakat hedefe varamamış. Ama arada toplanan 25 puan enterasan. Bu hafta itibari ile biz 29 puandayız. Bundan sonra toplanacak 24-25 puan kesinlikle bizi hedefe ulaştırır. Bu sezon yaşanan enterasan bir olay da bu seneki rakibimiz Karşıyaka'nın bahsettiğimiz sezonun bu haftasını 30 puanla 9. geçmiş olmasına rağmen geri kalan bölümde sadece 10 puan toplayarak ligi 14. Bitirmiş olması.  

2007-2008 yılında ise Karşıyaka yine potada imiş. 23. Hafta sonunda 40 puanla 5. Durumda olan Karşıyaka kalan bölümde 11 puan toplayıp 51 puanla 6. Olarak Play-off oynamış. Finalde Kasımpaşa'ya elenerek süper lig hayalini başka bahara bırakmış. O sezon en büyük çıkışı Karabük gerçekleştirmiş. Bizim gibi bu haftayı 29 puanla geçip ligin kalan bölümünde 20 puan toplamışlar. 49 puanla 7.likte kalmışlar.

Geçen sezon ise, tam da bizim istediğimiz gibi senaryolar  yaşanmış 1.ligde. Aşağılardan gelen iki takım play-off şansı yakalamış. 23. Haftayı 34 puan ile 8. Sırada ve 32 puan ile 10. Sırada yer alan Diyarbakırspor ve Boluspor lig sonunda 53'er puanla 5. ve 6. olmuşlar. Bahsettiğimiz sezonda, 23.haftayı 38 puanla 5. Geçen Karşıyaka 47 puanla ligi bitirip 9.lukta kalırken;  23. Haftayı 35 puanla  6. geçen Kayseri Erciyesspor 52 puanla 7.likte kalmış.

İşin özeti play-off olabilir. Her sezon birisi bu yükselişi yapmış. Fikstür avantajı da bizden yana iken Karşıyaka son üç sezondur bitişi hep düşüşler ile yapmayı adet haline getirmiş iken play-off oynayabiliriz diyorum ben. Yeter ki bu hafta deplasmandan kayıpsız dönelim, sonrasında o havayı devam ettirip alacağımız 7 galibiyet bizi 53 puanla en azından lig altıncısı yapar inşallah. Geriye kalan 11 maç, altısı içeride; toplam 8 galibiyet istiyoruz. Bence imkansız değil. Haydi aslanlar...

Sinan Akyol

Cümleten Merhaba.Ben Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği başkanı Sinan Akyol.Samsunspor ile hafta sonu oynayacağımız maç belkide sezonun en zor maçı olacaktır. Öyle ki, sezon başında konulan ilk 2 hedefinden sapmamız ve belkide ilk 6 ya kalamayacak olmamız bütün kesimlerde huzursuzluk yarattı. Bolu da kimse "bu maç ne olur?" sorusuna net cevap verememektedir. Her takımı rahat yenecek kapasitemiz olmasına rağmen gücümüz yok. Basın ile yönetim, taraftar ile takım arasında soğukluk var.Hoca ise tam bir muamma! Harcadığımız paraya acımasam ilk 10 bize yeter diyecem ama, şu kötü ligden çıkamamakda içimi burkmaktadır. En azından Play-Off oynayıp %25 olan şansımızı değerlendirmek istemekteyiz.Karabük haricinde istikrarın olmadığını, seri yapanın öne geçtiğini ve ilk 6 için 8 takımın yarıştığını görmekteyiz.İki senedir arkadan gelip ilk 6 ya kaldığımız için Giresun ve Samsun'un bu yarışta var olduğunu kabul etmek gerekir.Hem de seri yakalamanın morali ile şehriyle bütünleşerek... Eğer kendi işimizi kendimiz göreceksek rakiplerimizi yenmeliyiz.Samsunspor da Kalpar hoca takımı toparladı.Koşan, genç bir ekip yarattı.Bu da bizim işimize gelmeyecek bir tarz.Elimizde bulunan" generaller" sayesinde mücadeleden kaçan bir oyun yapımız var.Ama her an tehlikeli ve gol atabilecek de kapasitemiz... Hakedenin kazanacağı bir maç olması ile her iki takımada başarılar.Sonuçta bizler ne dersek diyelim sahada konuşacak olan onlar. Bu arada bilet fiyatlarımız 10-20-30 lira.Gelecek olanlara kazasız belasız yolculuklar. İnternet sitemizde www.yarenler.org. Herhangi bir sıkıntıda özelden PM ile ulaşabilirsiniz. SAYGILAR.