Samsun'da Var; Samsun İçin Al!

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 20 February 2010, 11:21:17

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 09 March 2010, 21:46:28
Mehmet abi hangileri samsun ürünleri acaba bir bilgin var mı? varsa samsunda üretilen ürünlerin isimlerini buraya baylaşırmısın samsunda aldımız ürünelrin hangisiniz samsun ürünü oldunu bilelim

Kampanya nedeniyle, ürünlerin üzerinde samsun logosu var zaten, üretim yerleri de yazar her üründe. bir de meydanda standlar var, gidip görülebilir.

Özbeyoğlu Kuruyemiş, Görkem Kuruyemiş, Ahenk Helva, Filiz Helva, Otat, Akçaabatlı, Mutena, Bafay, Bafira ilk anda aklıma gelenler, başka markalar da var. 

**KaR6**

takışoglunu alıp istanbula bile getiriyorum ben, Samsunun muymuş o da?

Akyol

Büyük marketlerin olması güzel ama içinde Samsun ürünleri satılıyorsa. Sonuçta bu bir çark Samsun esnafı kazanacak ki SAMSUN kazansın... Ben epeydir dikkat ediyordum bu kampanyayla beraber iyice alevlendi bu durumum Samsun kazanacaksa 5 lira fazla veririm yerli malı alırım. Büyüklerimiz anlatıyor Tekel Mecidiye'de iken öğlen tatillerinde ordan çıkan işçiler kelimenin tam anlamıyla ihya edermiş esnafı bu sayede şehirde çarklar daha kuvvetli dönermiş. Bu tip çalışmalara desteğimiz olmalı güzel bir proje..

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: cgr - 09 March 2010, 23:17:54
takışoğlu demek isterim :)

evet çağrı, takışoğlu da var. hatta geçen marketten süt alacağım baktım neffis sütün üzerinde samsun logosu var. bırakın la bu işleri, kimi kandırıyorsunuz diye gittim, bir baktım ki, samsun'da takışoğlunda üretilmiş, bölgeye özel. yani firma marmaranın ama karadeniz için samsunda üretilmiş.

**KaR6**

valla ben kaşarı takışoglundan alıp istanbula tasıyorum her seferinde, iyi oluyo baya, babam sallıyo gerçi mahrumiyet bölgesinde mi yaşıyon diye ama aferin bana bak, forza Samsun sermayesi ;D ;D ;D

fatih55ankara

mutena kasap demir markası herhalde arabaları da hep ts plakalı nedense

mehmet yılmaz

Beyler pazartesi günü maç öncesi meydandaki standlarda toplanıp, site olarak bir destek fotoğrafı verelim mi? Oradan da yemeğe ve maça geçeriz.

Akyol

Güzel fikir abi ben varım güzel olur sahip çıkalım...

heryerdesamsunlu

arkadaşlar florya kasabı harbi samsunludur yakinen tanıyorum.fehmi yalçın,fikret yalçın ,yetkin yalçın.fikri yalçın hepsi hasta samsun sporlular...

16 SS 1965

İlk Önce SamsunSporumuza Yardımda Bulunsunlarda Bizde Onlara Yardımda bulunalım

mehmet yılmaz

Pazartesi saat 17.30'da Meydanda toplanıyoruz. Site olarak kampanyayı desteklediğimiz açıklayacak ve fotoğraf çekineceğiz. Müsait olan herkes atkısıyla, polarıyla gelsin. Oradan da yemeğe ve maça geçeceğiz.

özkan

Florya Et ve 56daki bi kasap daha vardı adını unuttum samsunsporlu olan dükkanlarımızdan..

34_55

arkadaşlar ben cumartesi günü alparslan ilkokuluna gittim bir işim dolayısıyla okulun merdivenlerinden okula doğru içeriye girerken hemen girişte sağ tarafta baştan aşağıya (BORDO VE MAVİ) renkte okulun içindeki derslikleri, önemli yerleri vs. anlatan bir okul ieması vardı hemde ne şamaydı ve hemen oradaki bir görevliye sordum bu okulun müdürü nereli diye dediki ALAÇAMLI ama bunu müdür yaptırmadı başkası yaptırdı dedi inanın çok üzüldüm ve kızdım nedeni ise biz SAMSUNUMUZUN ürettiği yiyecekleri,içecekleri giyecekleri tüketel,im derken karşımıza neler çıkıyor arkadaşlar lütfen bu konunun üzerinde duralım ve oşemayı ASİİL RENK OLAN (KIRMIZI VE BEYAZ)yaptıralım lütfen...

adige73

Alıntı yapılan: samsuni - 14 March 2010, 02:03:09
Pazartesi saat 17.30'da Meydanda toplanıyoruz. Site olarak kampanyayı desteklediğimiz açıklayacak ve fotoğraf çekineceğiz. Müsait olan herkes atkısıyla, polarıyla gelsin. Oradan da yemeğe ve maça geçeceğiz.

kampanya stantları kapalı sanırım işin tanıtım kısmı sona erdi

usare

Abi benim bildiğim kadarıyla bugün orada "Bu Benim Eserim" proje yarışmasında il derecesine girenlerin projeleri sergilenmeye başlayacaktı.