Spor55 - Atilla Cebeci

Başlatan King Of The North, 09 February 2010, 11:10:02

« önceki - sonraki »

celebi

Sioux

striptiz yapmıs :) ahahahaha...  ;D ;D

saka bir yana, la bırak attilla bu isleri, 15 yıldır tvlerdesin, türkçe konuşamıyorsun dostum.

Dartagnan

Kaptan

biri bu adama konusma dersi ya vermeli ya vermeli arkadas.

atilla karakter analizi yaptı hüseyin hocanın. ;D hocam sizin böyle huyunuz var da söylede böylede falan filan.

yağcılar yağcılar
nerde kaldı balcılar
atila cebeciyi
öpsün yz çakırla hüsyin kalpar ;D ;D

delacoste

Ya bunlar program felan yapamiyorlar ya inan utandim evimde oturuyorum babamla izliyoruz.Icimden dedim allahdan misafir kimse yok..Ya Sokakta cekim yapiyorsun adamin ayagini cekiyorsun durmadan..ne bu ya:)))
Yaptigi anca smslere bakmak..bi de ikide bir ses gelio mesaj gelmeden önce:)

babasamsunlu

Şimdi biz burda eleştiriyoruz diye bize kızıyor ya bu arkadaşa...Allah aşkına programdan sonra bi çıkıpta bi kendi izlese programı ne düşünür acaba..ya ben çileden çıktım ekran başında..bir adam bu kadar mı yalaka olur yada bir adam lakabıyla bu kadar müsemma mı olur arkadaş..adam gibi sorular sorsana ..karşındaki adam sadece futboldan bahsetmek istiyor sen adamı hocam sizin karakteriniz şöyle prensipleriniz arasında varmıdır bilmem gibi abuk subuk cümleler kurmalar...ya arkadaş sinirimi öfkemi dile getiremiyorum...daha doğrusu cümle bulamıyorum..

ondan sonrada ben sponsor bulamıyorum diye ağlıyor hasbam...la sana kim sponsor olur..bi biz izledik oda hocayı ilk kez ekranda görmek onun fikirlerini takım şehir için düşüncelerini yapmak istediklerini dinlemek içindi...her seferinde seni *** etti adam..benim işim futbol diyerek  ve gülerek kibarca...afedersiniz ama ben hepnizin dile getirmek istediğini burdan dile getirmek istiyorum...

la bi yürü git atilla....

pitbul055

komedi atilla.kardeşim sokakda çekim yapıyorsun salak salak konuşmalar,çekimler falan.kardeşim sen hiçsonra ne çektik diye bakmıyormusun görüntülere.bu atilla yakında düşer okan bayülgene.

King Of The North

Çekimler çok kötü, maç sonu gösterdi hiç heyecan duymadım.Onca coşkuyu güme götürdü.

King1965

bır yayın yapılcaksa heemen oncelıkle selamları ıletım demez bır ınsan .. Yazıklar olsun Kı Yapamıyor ılerıde basın - yayın okumayı dusunuorum okursam bundan daha ıyı yayın veırrım kesın. Adam resmen Fıyasko kesın ılk okul 5 mezunudur.. Adam Yayını duzeltmıs ama hala o program samsunsporu mu konusuor bellı dııl hıc bır flama bayrak top yk ! Adam gıbı yayın yapcaksanız ılk once saatı onceye alın yarın okula gıdecek coluk cocuugu dusunun onları samsunsporu takıp etmekten mahrum bırakıorsunuz !

L$_Oznn

tek bir mantıklı sorusunu gördüm o da hangi mactan sonra play off düsünebiliriz diye sordu hüseyin hocaya hüseyin hocada bolu ve adana maclarını kazanırsak play off düsünmeye baslayabiliriz diye cevaplamıstı

forza_devil

abi canlı yayın yapıyosun koskkoca takımı temsil ediyosun yaptıgın programa bakk... salakca sorularrrr.. yoldan gecen kişye zorla röportaj ve dengesiz sorulan sorular... ve en önemlisi canlı yayında en sağda oturan gözüklü sanırım gazeteci canlı yayında telefonu calması ve bacak aralarında tele bakması  ;D

bu kadarda salakca bi program yapılmazz yetkililer nerdesinizzz biri atillaya ve kurmaylarına medyacılığı ögretsin.. yoksa her hafta onlara sövicem

kumköylü ahmet

bunlari ben desem herkez ayaga kalkardi adimiz cikmisya birkere
ama hepinize tek tek katiliyorum sizlere yemin ederim ben samsunsporun buyuklugunu bildigim icin böyle programlara bakamiyorum utancimdan kim ne derse desin samsunspor bu gibi yerlerde konusulmamali utaniyoruz be bu ne

Adam gibi yapacaksan yap bu isi yapamiyosan cek git elinde bir cep telefonu biri ariyor tanidinmi hocam yok tanimadi sanki sen kimin aradigini bilmesen tanican allahin....

Benim tek kizdigim konu samsunsporu buralara kadar düsürmeyelim ya bu ne ben cok denedim canli baglanmayi ama hep mesgul hep mesgul yoksa burda yazdiklarimi canli yayinda diyecekdim sonrada bosver dedim kendi kendime deymez kime anlatcan derdini kim anlicak desene..programma bakmadim sonrada kapattim zaten bunlar boyle devam ettigi muddetcede kapatcam yaziiiik yaziiiik futbolculari elesdirmeden once kendi yapdigin ise bakcan atillaaa bey

forza_devil

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 23 February 2010, 15:59:30
bunlari ben desem herkez ayaga kalkardi adimiz cikmisya birkere
ama hepinize tek tek katiliyorum sizlere yemin ederim ben samsunsporun buyuklugunu bildigim icin böyle programlara bakamiyorum utancimdan kim ne derse desin samsunspor bu gibi yerlerde konusulmamali utaniyoruz be bu ne

Adam gibi yapacaksan yap bu isi yapamiyosan cek git elinde bir cep telefonu biri ariyor tanidinmi hocam yok tanimadi sanki sen kimin aradigini bilmesen tanican allahin....

Benim tek kizdigim konu samsunsporu buralara kadar düsürmeyelim ya bu ne ben cok denedim canli baglanmayi ama hep mesgul hep mesgul yoksa burda yazdiklarimi canli yayinda diyecekdim sonrada bosver dedim kendi kendime deymez kime anlatcan derdini kim anlicak desene..programma bakmadim sonrada kapattim zaten bunlar boyle devam ettigi muddetcede kapatcam yaziiiik yaziiiik futbolculari elesdirmeden once kendi yapdigin ise bakcan atillaaa bey

son cümlene sonsuz katılıyorum senin eleştirilerin ilk önce kendine olmalı ben gerçekden program yapabiliyomuyum diye.. programım izleyicileri tatmin edebiliyomu gerçekden kaliteli bir programmı yapıyorum diye kendini eleştiemeli.... futbolcular kötü oynadıkca eleştirilir ve bu genel geçicidir. son dört hafta futbolcuları eleştiremezsin peki neden adamlar iyi oynuyor yani başarıya endeksli eleştirileri peki senin programına ne demeli..? her hafta kötü yayıncılık amatörce yapılan kamera acıları, programın ismine yakışır bir şekilde sütütyo dizaynı yapılamaması ((programın samsunsporu temsil etmesi ama samsunspor ile hirbir görsel bağlantısı olmayan hatta ve hatta sporla ilgili hirbir görsel öğenin bulunmaması, sadece kenerda yazan program logosu olan kırmızı beyaz top harihi..!)).. kamera karısındaki o dik durusundan yoksun bir sunucu ( yalakalık), gerek stat içi stat dışı görüntü, görüş, birlikteliklerin yayına yansıtılmaması, stat cevresinde sunucu ile kameraman arasındaki görüntü eksiklikleri ve birçok olumsuz koşull..

soruyorum atilla beyy gerçekten sen yayıncı bir kişiğe sahip birimisin... samsunsporlulugundan kuşkum yok ama bırakda gerçekden işini yapan yapabilen kişilere bırak senin yerin orası degil..

King Of The North

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 23 February 2010, 17:51:21
Şu başlığı komple okusa çok ders alacak.
bakarsin canli yayinda bizlere sitem eder ha ne dersin  ;D