bu videoyu youtube atan terbiyesiz futbolcuyu bulalım ...

Başlatan samsuna, 27 January 2010, 02:16:08

« önceki - sonraki »

samsuna

biraz önce youtubeye girdim ve samsunspor yazdım biraz anıları tazeyelim duygulanalım dedim gece gece ama arama motoruna samsunspor yazdığımda karşıma çıkan 3.sıradaki video buydu başlığı aynen böyle 'PARALARI YOK AMA OTOBÜSLERİ VAR SAMSUNSPOR KLÜBÜ' yazmıs videoyu bi futbolcu çekiyor celil konusuyor.Resmen SAMSUNSPORUMUZU rezil ediyorlar ben oraya duygulanmak için girdim çok canım sıkıldı şuan tepkimizi gösterelim lütfen gerizekanın biri de oraya haklı celil abi yazmış yapanıda yazanıda bulalım onu ordan kaldırtalım ...

**KaR6**

futbolcu çekmiyor, eski forum celebrity si özkan serçe çekiyor ve kendisi koyuyor, baya oldu o video çekilip tartışılalı maalesef..

samsuna

kaldırtamıyomuyuz bunu burdan bu ne biçim başlık böyle ne biçim samsunsporlu bunlar ???

**KaR6**

maalesef.. şikayet bile etsek kotu bir içerik olmadıgından kaldırmazlar.. zaten olan oldu..

samsuna

bu kişiyi madem tanıyorsunuz ona ulaşalım zaten rezil olmusuz her çıkan haberimiz borç transfer yasağı filan bi bu kalmıştı ...

KotuCocuk55

İlk kez izledim bu videoyu,ben aratınca çok arka sayfalarda çıktı..
Celil kopardı beni yaa :)) Baba ol
Kimdir bunu çeken,ne ballı adammış,takım otobüsüne kamerayla sokmuşlar lalak lalak ortada dolaşıyor iki soru sor kayde değer bişey çek...
başlığa gelince ben şunu anlıyorum hazımsız,kalitesiz,eğitimsiz,haşa paraya tapan insanları kulübün kapısının önünden geçirmeyeceksin...

Ertuğrul Sağlam

neyse bu konuyu kapatalımda bari reklam olmasın, ;) mesela ben ilk defa duydum böyle birşeyin varlığını....

samsuna

daha önce konusulmus ama bende ilk defa duydum baştan aşağı yanlış işler ..

selahattin55

Alıntı yapılan: samsuna - 27 January 2010, 02:24:49
bu kişiyi madem tanıyorsunuz ona ulaşalım zaten rezil olmusuz her çıkan haberimiz borç transfer yasağı filan bi bu kalmıştı ...

O VİDEO YU öskan serçe diye bir beyinsiz çekmişti.iki sezon önce malatya sporu deplasmanda 2 sıfır yendikten sonra takım istanbula gelmişti.istanbulda çekildi o rezalet

#BAFRALI#

billet makara yapıyor işte youtubede ne olucak mkkk  >:(

jean

YaşarDoğu

Şu konunun kitlenmesini yada silinmesini rica ediyorum.

diver55

Evet önemli bir konu. Hem de çok çok önemli bir konu.  Peki çözüm? Kimse çözüm yazmıyor. Kimi arkadaş çok oldu, zaten olan oldu diyor. vs. Bu yaklaşımlar boşverci yaklaşımdır. Kim o videoyu oraya koydu ise ve tanınıyor ise, o halde kaldıradabilir değil mi? Videoyu koyan şahıs için farklı sıfatlar yazılıyor. Buna gerek yok çözüm için birlik beraberlik, kararlılık gerekli. O halde tanınan bu şahsa gerekli tepki usulü ile verilir ve video kaldırılır çözüm budur. Unutulmaması gereken şey, ne zaman bu camia birlik, beraberlik ve bütünlüğü, aynı dilden konuşmayı başarabilecek, o zaman Samsunspor çok farklı olacak.