Bank Asya 20. Hafta/ Mersin İdman Yurdu- Samsunsporumuz: 1-2

Başlatan celebi, 25 January 2010, 23:41:06

« önceki - sonraki »

**KaR6**

kayacan

Zekanıza hayranım.Çok güzel bir cevap olmuş.

samsunmania

Fantezide sınır yok.  ;D ;D
Büyük lokma ye ama büyük konuşma demişler. Ortalığı gereksiz yere geren bazı Mersinlilere kapak olsun.

edmontdante

Jnr.Serkan

çok feci çok ;D Dalgasız denizde kaptan çok olur.onlar dalgasız denizde yanlış gemiye denk geldiler.daha ne fantaziler var ama dökemiyoruz resimlere ;D ;D ;D

Turuncu

bu önemli  galibiyetten sonra rize maçını iple çekiyorum  :D

mehmet yılmaz

Rize'yi yenmemiz için vumartesi geceki maçta Morukgücü'nün kazanması lazım. Çünkü açın bakın, istatistikler ortada,son iki aydır ne zaman Morukgücü maç kazanırsa ertesi gün de Samsunspor'umuz kazanıyor. Hatta dünkü maçtan sonra da birisi demişti, abi yarın da kazanırız diye...

Sioux

Güzel bir galibiyet oldu. yüzümüz güldü vallaha.

ChRoNiC

daha durun bakalım bu resimle bırakmam =) bu resmi bir de kendi sitelerine görmek isteriz  ::)

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: ChRoNiC - 31 January 2010, 23:39:45
daha durun bakalım bu resimle bırakmam =) bu resmi bir de kendi sitelerine görmek isteriz  ::)

bekliyoruz mehmetcem :)

cem

Alıntı yapılan: L$_Oznn - 31 January 2010, 22:24:03

heytt be resme bak...yemin ederim galibiyeti içkili kutladık dışarda....
bu sezon sevindiğim en anlamlı   maçımız....bizim adımız yeter.....

Recep

bu gün en mutlu olduğum günlerden ne idüğü bilinmez mersinlilere sanal alem yerine sahada tokat gibi cevap veren futbolcularımıza ve teknik heyetimize sonsuz teşekkürler
bide Samsunsporlu olupta yazdığı toplam 6 mesajın 6 sıda teknik heyete sallamakla vede bu takım düşer demekten başka bir şey bilmeyen ama bu gün 21.36 da siteye girip bir tebrik bile yazmadan çıkan cakma Samsunsporlu gözüküp ama dertlerin Samsunspor olmadığı gün gibi aşikar insanlarıda Allaha havale ediyorum burdaki iinsanların hepsi bu takımı canlarından çok seviyorlar öyle gaza gelmezler getiremezsiniz bu takım bırakın dışarıdaki düşmanlarla uğraşmayı esas içerilerdekilerle uğraşmaktan zaten bu hale geldi

edmontdante

supernatural_55

Alıntı yapılan: edmontdante - 31 January 2010, 23:59:54
Yanlız bu şeytan benim çok hoşuma gitti ya.

o zaman bu şeytanın kaçarı yok Engin abi 8)

Ollivanders