Bank Asya 20. Hafta/ Mersin İdman Yurdu- Samsunsporumuz: 1-2

Başlatan celebi, 25 January 2010, 23:41:06

« önceki - sonraki »

King1965

Tufan

maçı takip edemedim Ünyede nişandaydım sürekli birilerini aradım sordum 1-1 bitti dedi bi arkadaş üzülmüştüm. sonradan galibiyet haberi geldi mutluluktan uçtum valla :)

kolpa Mersin taraftarına kapak olsun bu galibiyet sanalda sallayıp duruyorlardı. Ordu Kocaeli düşeceğine bu kolpalar düşse keşke.

**KaR6**

Alıntı yapılan: tribundergi14 Şub 2010 16:34 zamanına kadar bu siteden yasaklandınız.

Daha fazla bilgi için lütfen Site Yöneticisi ile iletişime geçin.

Yasaklama için belirlenen sebep: şirin baba şeytanın arkasına geçti heralde, resimde değil reelde, bakın dalganıza

Kullanıcı adınız üzerine bir yasaklama yapılmıştır.

ahahahaha, gururdur benim için gurur ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 31 January 2010, 19:33:28
ahahahaha, gururdur benim için gurur ;D

tam da kocaeli maçının bitiş saatine dönüyormuşsun :) isabet olmuş.

**KaR6**

ne dönecem abi, dönmesem ne farkeder :) 1 mersinli okumussa tamamdır benim için ;D ;D

doðan

Mersinde olan tüm arkadaşlarımı sevgi ve saygıyla selamlıyorum ; FORZA ŞİRİRİNLER _ allahınıza kurban   :P :P

Bide galip gelince tüm haftam tebesümmle geçiyor ...
şükür be kardeşim şükür ....

kavak_55

galip gelmemiz gerekiyordu şükür allahım şükür bu günlari gösterdin bize galip geldik kabuztan erken kutulduk inşallah darısı rizeye bu galibiyet nefes almamızı sağladı emeği geçen herkese teşekkür. selamlar

ali ihsan

Şükürler olsun yarabbim ...

Maçı siteden takip etmeme kararı aldıydım,sözde totem yaptım.İlk yarıyı önde kapatınca dayanamadım,radyonun başına geçtim.Açmamla golü yememiz,benimde bilgisayarı kapatmam bir oldu zaten  :D

Ulen bozdun totemi diyede hayıflandım.Ne zaman ki Ntv Spor da Şeytanlara yasladığımızı okudum,ahh ondan sonrası ne keyif ne keyif  ;D

İlk işim benim ufaklığa gidip oyuncak kamyonet almak oldu  ;)

Bizim hanımın doğum günü geçeli 1 ay olmuş ve ben almadığım doğum günü pastasını bugün aldım.Aman hanım duymasın  8)

lucarelli

tam süper oldu.

Son dakikada bayaa bir acı olmuştur herhalde zavallı MIY'lere

hakan55

Şirinler karabük te olduğu gibi mersinde de takımını yalnız bırakmadı.gerçekten şaşıyorum herkez kendı cebinden öğrenci harclıgını çalısan haftalıgını verip gidiyo.yok böyle bir şey..!!! heryerdeyiz ulan..!!!

AdanaDemirSpor

yazacak çok şey var aslında.bugün Samsunun mersinle maç yapması ve benimde Adanademirspor taraftarı olmam ve mersinden nefret ediyor olmam,üniversitedeki arkadaşım fatihin Samsunsporu tutuyor olması vs vs. nese maça gelince saat 10 gibi fatih ben bide arif abimizle mersine doğru yola koyulduk.arkadaşlar ne derseniz değin bugün içimde maçı kazanacağımız vardı,çünkü Samsunspor gibi güzide kulubümüz bu pozisyonu haketmiyor.12 gibi otele gittik topçuları görmeye orda gene yusuf abiyi gördüm ,sohbet ettik.herkese bugün söyledim,Samsunspor bugün bu maçı alacak diye!çünkü bugünkü maç önemli bir maçtı ve bırakın 6 puanı 9 puanlık bir maçtı,çünkü mersin yenerse 26 yapıyordu ve Samsunspor 17 puanda kalmış olacaktı.saat 13.00 gibi stada vardık ve Samsundan gelen kafileyi beklemeye başladık.onlarda gelince stada girdik,pankart asıldı ve bu arada çiço reisle tanıştık.hepsi güzel insanlar,hepsinden ALLAH razı olsun.bu fatih beni böle giderse yakında Samsunlu yapar. :D sora maç beklediğim gibi oldu ve 90'da sezer koydu çocuğu..bunlar o golden sora sus pus oldu.maç dönüşü ise Adanaya Samsunspor kafilesi ile dönmem benim için bir onur ve gururdu..bugün çok güzel şeyler yaşadık,inşallah bu takım küme düşmez,böyle bir şeyi aklıma getirmiyorum ve hatta inşallah ilk 6'ya girerde play offlarda gene Samsunlu dostlarla buluşma şansı yakalarız..hepiniz kalın sağlıcakla..saygılarımla..

gozgoz yýlmaz

Bakkladan Falım sakız aldım, hani dişime de baksın falıma da hesabı. Hep atardım fal kısmını ama bu akşam ilk defa okuyayım dedim. Bir de ne göreyim.

Savunmada Ersin
Tokadı da yersin
Doksanda Sezer
Koydu mu Mersin?

Çocuk varsa söyle
Gitsin aldırsın
Mersin'e koyanlar
Parmak kaldırsın!!!

Ulaaa.. Gel de fala inanma birader!!  ;D

L$_Oznn