SAMSUNSPOR KAZAĞI YAPTIRIYORUZ!!! MODELLER 1.SAYFADA.

Başlatan Akyol, 21 January 2010, 17:52:16

« önceki - sonraki »

edmontdante

Kazakla ilgili fiyat bu akşam açılacak yeni başlıkta belirtilecek.
Netleşen 2 model var.Bu modellere yaka,arma ve logo isteğe göre uygulanabilecek

Kaya

Ali kardeşim ve Engin abim ortaya çok güzel bir kazak çıkaracaklardır.Şimdiden ellerine sağlık..

Akyol

Arkadaşlar listemizi düzgün bir şekilde oluşturmaya başlayalım. Kazak-bere-atkı kit halinde 40 Lira! Ölçüler polarda olduğu gibi S,M,L,XL olaraktır. Çocuk boy ve büyük boy isteyen arkadaşlarımız lütfen isimlerinin yanına belirtsinler onlarla özel olarak görüşeyim. Listeye isimlerimizi aşağıdaki gibi yazarsak hem benim işim kolaylaşır hemde işlemler karışmaz. Listemizin açık kalma süresi 10 GÜN'dür.

1-Akyol55   1 Nolu Model     M beden    1 Takım   

şayet tek almak isteyen arkadaşlarımız varsa yada farklı kombinler yapmak isteyenlerde ;

1-Akyol55   Kazak 1 nolu model atkı 2 nolu model   1'er adet     şeklinde yazabilirler...

İsteyene istediği yaka modeli yapılacaktır. Extra arma istekleri ürüne +5 lira gibi bir artış getirecektir.

celebi

Akyol kardeşim ben 1 nolu kazaktan oğlum için bir adet alacağım

Fecr_55

Ali kardesim, bu kazaklarin kumasi ayni polarlarin kumasindan mi olacak yoksa resimdeki gibi mi?

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 27 January 2010, 15:01:34
Ali kardesim, bu kazaklarin kumasi ayni polarlarin kumasindan mi olacak yoksa resimdeki gibi mi?

Çok canalcı bir soru :):):)

Fecr_55

27 January 2010, 15:40:31 #156 Son düzenlenme: 27 January 2010, 15:42:08 Fecr_55
Alıntı yapılan: babasamsunlu - 27 January 2010, 15:28:58
Çok canalcı bir soru :):):)

Soruya canalici bir cevap bekliyorum bende :)
Ciddi soruydu ama bu soru :) ona göre siparisin sayisini belirlicem..

maraton

önce şu modelleri tam bi netleştirin kardeşim.. arma ekstra imiş... ne arması kazağın neresinde.. takım isteyenmiş.. takım ?!!!! bu ahlaksız bi soru mu?
bu işin sorumlularını bu dağınık çalışmadan dolayı esef ve şiddetle kınıyorum .

Recep

Alıntı yapılan: maraton - 27 January 2010, 15:42:56
önce şu modelleri tam bi netleştirin kardeşim.. arma ekstra imiş... ne arması kazağın neresinde.. takım isteyenmiş.. takım ?!!!! bu ahlaksız bi soru mu?
bu işin sorumlularını bu dağınık çalışmadan dolayı esef ve şiddetle kınıyorum .

başkan ne derse o

edmontdante

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 27 January 2010, 15:01:34

Kazaklar triko olacak arkadaşlar.Polarla ilişkisi yok yani.
Arma olayına gelince zaten  ya 55 yada SAMSUNSPOR arması olacak.İsteyen istediğini koydurabilecek kazağına.İkisini de koydurmak isteyen olursa (sağ ve sol tarafa) +5 TL verecek.Bu kadar açık.

kazak 1

kazak 2:

maraton

yeni bu kadar açık oldu.. mesajdan önce o kadar açık değildi engin abi.. ;)

maraton

atkıdaki liverpool arması duracak mı mesela !!! >:(

atkı böyle düz mü olacak yoksa yazı olacak mı.. olacaksa nerde.. arma nerde olacak...

bunlar ne kadar açık...  ;D

( kudur, kudur, engin abi kudur ) ;)

edmontdante

Bence yine açıktı.Modellerin ve modellerde birer tane arma yada 55 kullanılacağı belirtilmişti.Bunların dışında isteyen olursa ki olabilir bir yana 55 bir yana arma 2.armanın  +5 TL olacağını belirtmiş Akyol

edmontdante

Sen bence başlığı bir oku.
Çubuklu atkının bir tarafında SAMSUNSPOR arması öbür tarafında sitenin logosunun olduğu belirtildi önceki mesajlarda.
Diğer atkıda arma yok.Sadece SAMSUNSPOR yazısı var.

maraton

hem bu resimdeki lacoste.. pahalı olmasın.. madem resimdeki gibi olacak.. hem ben kazağımın içinde sercan istemiyorum.. fiyatta indirim olur mu.. resimdekinden farklı olsun...  ;D ;)