SAMSUNSPOR KAZAĞI YAPTIRIYORUZ!!! MODELLER 1.SAYFADA.

Başlatan Akyol, 21 January 2010, 17:52:16

« önceki - sonraki »

Dartagnan

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 24 January 2010, 01:17:04
Valla iyi olur abi.Arkadaşım çok sevinir ;D ;D

hala arkadasım diyor ya :D acık konus hacı :P

YaşarDoğu

Sercanın arkadaşı 14 Şubatı ucuza getirmek peşinde bana kalırsa ;D ;D ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Dartagnan - 24 January 2010, 01:18:59

arkadaşıdır ya, benim de arkadaş alır zaten hanımına.  ???

Sercan

Sercan

Alıntı yapılan: Dartagnan - 24 January 2010, 01:18:59

Arkadaşım tabiki  ;D ;D

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 24 January 2010, 01:19:36
Sercanın arkadaşı 14 Şubatı ucuza getirmek peşinde bana kalırsa ;D ;D ;D

Bencede çok çakal kendisi abi  :D :D

edmontdante

Fiyatı Ali Pazartesi günü bildirecek.Güzel olacağı kesin.2.modelde bir kaç alternatif daha deniyoruz.Onları da ekleyeceğim

edmontdante

Alıntı yapılan: kaan - 24 January 2010, 01:33:44
Teşekkürler abi bilgilendirdiğin için :) Çok fazla bunalttım seni farkındayım ama bir daha olmaz söz  ;D

Yok kardeşim olur mu öyle şey.Hevesliyiz hepimiz.
Amaç bu sefer çok sayıda kişiye ulaşmak yani site üyesi olsun olmasın herkesin alacağı ürünler üretmek ve fiyatı uygun tutmak.Tribünlerimizde artık hızlandı güzellikler herkeste bir çaba var.Güzel olacak herşey inşaallah zamanla.Umarım korkulu rüya görmeyiz ama işler zora girerse tribünlerin şekli değişecektir.Biz de bu çalışmalarla tribüne fazlasıyla renk katmış olacağız

**KaR6**

abi model olarak çok iyi gerçekten ama asıl sormak istediğim akyolcuguma, bunun malı nası olacak müdür, bu resimdeki gibi olmasın nolur ;D

edmontdante

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 January 2010, 01:43:17
abi model olarak çok iyi gerçekten ama asıl sormak istediğim akyolcuguma, bunun malı nası olacak müdür, bu resimdeki gibi olmasın nolur ;D

Bu üzerinde çalışma yapmak için netten bulduğumuz bir kazaktı kardeşim.Dokusu böyleydi.Üzerinde değişiklik yaptık.

**KaR6**

model cidden harika emeğinize sağlık, o yuzden hiç sana bulaşmadım, direk akyola sardım abicim:)

edmontdante

Alıntı yapılan: kaan - 24 January 2010, 01:45:46
Abi bu model olarak çok güzel ama 55 beyaz olsa daha güzel olabilir.

Sanırım bu model iyi.Hem desen hem logo aynı yerde.Biraz  daha düzeltilebilir.55'i beyaz yazarız şimşek kırmızı olur dış çerçevesini siyah yaparız.Kırmızı Şimşekler nede olsa

supernatural_55

şimşekler a..... şşşttttt beyler küfür yok:))tribünü özledim ya pazartesi olsa da gitsek maça..

bu model çok iyi oldu bence de kazak biraz kalın olursa iyi olur ya Ankara.da bi taraflarmz donuyo soğuktan üstümden çıkarmayacağm için iyi olur biraz kalın olması;)

**KaR6**

tek kat mı olacak abi atkı?

yani olursa tek kat mı olacak ;D ;D ;D

edmontdante

24 January 2010, 02:22:27 #119 Son düzenlenme: 24 January 2010, 02:30:14 edmontdante
Bu atkı henüz tasarım aşamasında.2.kazağın dizaynında olsun diye düşündüm madem ki kit olacak.Tabiki oynanabilir biraz.Arma vs.Tek kat çift kat olayına bir şey diyemeyeceğim kardeşim, işçilik Ali'de.

1.model kazağın atkısı zaten belli.Bar Scarf diye geçen atkı.Liverpool atkısı bu ama avrupada her takımın bar scarf diye geçen atkısı var hemen hemen özellikle İngiltere'de