Bank Asya 1.Lig 19. Hafta / Samsunspor'umuz - Karşıyaka

Başlatan mahkumsun, 17 January 2010, 23:38:09

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: kaan - 25 January 2010, 15:27:28

Abi kapatmışlar bizim locayı :) Stad ikinci yarının başı olduğu için dolabilir ama yayın ve soğuk dezavantaj bakalım hangisi galip gelecek benim tahminim 7  8 bin oluruz.

Kaan sen mi yaptın bunu? Çok güzel olmuş  :D :D

estalpi

Alıntı yapılan: kaan - 25 January 2010, 15:27:28

Abi kapatmışlar bizim locayı :) Stad ikinci yarının başı olduğu için dolabilir ama yayın ve soğuk dezavantaj bakalım hangisi galip gelecek benim tahminim 7  8 bin oluruz.

yayın var ama bir sorsana sevgili samsun halkına acaba bu akşam Samsun maçı varmı? yokmu? diye bunu biliyorlarsa naklen yayın oldunuda bilirler?ben naklen yayın olsa bile maça stada gelen 3 4 bin civarında taraftar haricinde kimsenin maça bakacağını düşünmüyorum. Zira bu akşam EZEL var.... Bendün arkadaş aradı beni samsun maçı kaç kaç diye bende ona maç ertelendi soğuk yüzünden dedim ona bile inandı.... bukadar alakasızız....

estalpi

Alıntı yapılan: kaan - 25 January 2010, 16:03:04
Samsun halkı değil samsunsporlular önemli benim için.Kalan sağlar bizimdir.

Şimdilik bu dediğin doğru . ama samsunsporlu ancak 4 vaye 5 bin kişi vardır... bu bizi bir yere götürmez... hedefimiz bir şehir halkını arkamıza almak olmalı....

Tufan

okullar tatile girdi ve lige verilen aradan dolayı biraz kalabalık olcagımızı düşünüyorum. ama soğuk ve pazartesi olması sayıyı etkiler. neyse kaç kişinin geldiği benim için çokta önemli değil şimdi çıkıyorum maç öncesi biraz turlayalım çiftlikte Allah utandırmasın.

SAMSUNLU ORUMA 55

mutlak üç puan almamız gereken amç alacağız da maç d spordan canlı olarak verilecek duyurulur.

estalpi

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 25 January 2010, 16:09:01
mutlak üç puan almamız gereken amç alacağız da maç d spordan canlı olarak verilecek duyurulur.

Samsunda oturanlara canlı yayın yok.... kapattık kardeşim kapalı kapalı  :D... herkes maça... pamuk eller cebe... takımın hertürlü desteğe ihtiyacı var.....
haydi maça maça maçaaaaaa...... önceden 3 saat önce türbüne girer oturmaya yer bulamazdık... şimdi maça 15 dakka kala gidiyoz heryere oturuyoz.....

SAMSUNLU ORUMA 55

ben şehirdışındakilere diyorum samsundakilerde bi zahmet elleri ceplere atsınlar

holigan_itü

yalnız varyaa bıraz once dısarı cıktım hava buz ve ruzgar cok feci inş bu aksam kı bahanemız kotu hava kosulları olmaz herkesı maca beklıyoruz bu sıtedekıler zaten gelırde onemlı olan yanında bır kısıyı daha getırmek..

celebi

ali ihsan

Kazanmaktan başka çare yok.Alttaki bütün takımlar can derdinde artık.Bu saatten sonra kolay maç yok.Çatır çatır oynayıp kazanmalıyız ...

seckin55

19 Mayıs Stadı kardan temizlendi

Samsunspor'un bu akşam Karşıyaka ile oynayacağı maç öncesi personel ve taraftar sahanın içindeki karı temizledi

Bank Asya 1. Lig'de bugün Samsunspor ile Karşıyakaspor 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşacak. Saat 20.00'de başlayacak müsabaka öncesi personel ile Samsunspor'un taraftar gruplarından Şirinler sahada biriken karı temizledi. 

Şirinler Grubu'nun büyük çapa gösterdiği çalışmalar sonunda 19 Mayıs Stadı müsabakanın oynanması için elverişli hale getirildi. Ayrıca yetkililer maç saatinde kar yağması halinde çizgileri belirlemek için kömür tozu aldı.

ali ihsan

Tebrikler Şirinler...Tribünden sahaya işte böyle inilir ...

celebi

hadi artık maç saati gelsin yaw. en ufaktan yol alaım artık

onur 55

seckin55