TFF Yayın İhalesi Digitürk'ün

Başlatan Pergani 55, 14 January 2010, 16:14:05

« önceki - sonraki »

Pergani 55

14 January 2010, 16:14:05 Son düzenlenme: 21 January 2010, 17:56:22 Pergani 55
TFF Yayın ihalesinde Süper lig ve TFF 1.Lig A paketi 321 milyon dolarlık teklifi veren Digitürk kuruluşunun oldu. ayrıca B paketi 40 milyon 210 bin dolarlık teklifle TRT nin oldu.(KDV ve TFF payı bu rakamlara dahil degildir) Böylece TFF Süper lig dünyanın en büyük 5.ligi durumuna geldi.Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum.
futbolda pastanın bu kadar büyümesi Samsunspor içinde inşallah hayırlı olur.Süper ligin degeri bu kadar arttıgından Samsunspora paralı bir başkan gelebilir...

Ollivanders

Bank asyayi TRT nin almasina çok sevindim d-Smartın aptal spikerlerinden kurtulduk...

Jnr.Serkan

şimdi trt maçlara şifre koycakmı seneye?

Ollivanders

Koymayacak diye biliyoruz ama bekleyip goreceğiz :)

anlztrk

Bank Asya yayın hakkı 2010-2011 sezonundan mı başlıyor? Eğer öyleyse, Samsunspor'u önümüzdeki sezon ancak şifreli olarak izleyebilmeyi umuyorum.

sadece55

çarşambalı-55

Ziraat Türkiye Kupasına şifre koymayan TRT , Bank Asya maçlarına hiç şifre koyar mı arkadaşlar Hatta maçları TRT 3 ten yayınlayacaktır.

Tribün_ali

Trt nin reytingleri düşmüştü bayağıbir zamandan beri bir gazetede okumuştum sanmıyorum şifre koyacağını ozaman anlamı kalmaz ki kimse ilgi göstermez fazla.

Ama trt çok çirkefleşti stadyum diye program yapiyor hep 3 ist takımlarını ve trabrumu konuşuyorlar 4 saat boyunca anadolu kuluplerine gelince gece vakti başlıyor program ve 14 takımı 1 saatlik programa sıkıştırıyor böle adaletsiz düzen olmaz nerde devlet kanalı ve tarafsızlığı

55.hakan

benim de korkum maçların bazılarını vermemesi..mesela Trt Almanya bundesliga yayın haklarını aldı maç yayınlaması gereken saatte olimpiyatları veriyor meclis tv ye bağlanıyor maçın 35. dakikasında yayına bağlanıyor..yani ihaleyi alıp maçları vermiyor.

Sercan

Merak etmeyin TRT her gün yeni kanal çıkarıyor.1.lig için de bir kanal çıkartıp şifresiz yayınlarlar maçı...

emre

yanılmıyorsam trt ninde spor kanalı çıkarmak için girişimleri vardı..

Ollivanders

Mahmut Özgener Bank asya 1.lig maçlarının TRT de sifresi olarak yayınlanacağını soyledi. Rahat olun :)

KocumVolkan

14 January 2010, 17:30:54 #12 Son düzenlenme: 14 January 2010, 17:33:06 KocumVolkan
şimdi ben hiç birşey anlamadım bu işten..
sorularıma geçiyorum..
-süper lig maçlarını kim aldı ?
-doğan yayın grubu bir taraflarını kaldırıp ihaleye niye katılmadılar ? evdeki d smartlar ne halta yarıcak ?
-bizim kulubün kasaına ne kadar para girer?
-ve trt haftada 3 maç mı yayınlayacak ?

Ollivanders

Superlig maçlarini Digiturk aldı. Trt haftada 3 maç sifresiz yayınlayacak. geri kalanini arkadaslar yanıtlasin :)

KocumVolkan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 14 January 2010, 17:32:35
Superlig maçlarini Digiturk aldı. Trt haftada 3 maç sifresiz yayınlayacak. geri kalanini arkadaslar yanıtlasin :)

teşekkürler abi.. bizim takım kendini toparlasada tüm ülkeye rezil olmasak.. herkes izler artık maçlarımızı