Resmi Site'deki Kongre Üyeliği Formu

Başlatan Cagdas Ünver, 13 January 2010, 19:58:59

« önceki - sonraki »

Cagdas Ünver

13 January 2010, 19:58:59 Son düzenlenme: 13 January 2010, 20:02:52 Cagdas Ünver
Bugün Resmi Sitemizde tesadüfen Kongre Üyeliği Formunu gördüm ve hemen doldurup yolladım.
''harbisamsunsporlu'' kardeşimiz daha önce böyle bir proje önerisi sunmuştu bizlerde liste hazırlamıştık.

Yönetimin gerçekten böyle bir projesi varmı ? Eğer varsa neden duyurulmadı ?

samsunmania

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 13 January 2010, 19:58:59
Bugün Resmi Sitemizde tesadüfen Kongre Üyeliği Formunu gördüm ve hemen doldurup yolladım.
''harbisamsunsporlu'' kardeşimiz daha önce böyle bir proje önerisi sunmuştu bizlerde liste hazırlamıştık.

Yönetimin gerçekten böyle bir projesi varmı ? Eğer varsa neden duyurulmadı ?

Kongre süreci olduğundan şu an üyelik için bir cevap veremiyorlar. Kongreden sonra üyelik için yönetim karar verecekmiş başvuru sahipleri için.

Nuri Asan

sevgili arkadşlar kongre süreci olduğu için değil,6 aydır uğraşıyorum.oraya verdiğimiz bilgiler uçuyor yani anlayacağınız kimse bakmıyor.klübede gittim daha öncede 4 defa üye olmaya çalıştım daha önceki dosyalarımdakayıp.adam gibi başkan gelene kadar takımımıza üye olamayacağız.sadece kongre var diye değerlendirmeyin kongre olduktan sonrada üye olamayacaksınız.

harbisamsunsporlu5517

13 January 2010, 23:10:20 #3 Son düzenlenme: 13 January 2010, 23:13:46 harbisamsunsporlu5517
 defalarca yazdık çizdik kımse oralı olmadı konuşmaya degmez bu konu artık

samsunmania

13 January 2010, 23:32:57 #4 Son düzenlenme: 14 January 2010, 00:02:42 samsunmania55
Alıntı yapılan: Nuri Asan - 13 January 2010, 20:37:19
sevgili arkadşlar kongre süreci olduğu için değil,6 aydır uğraşıyorum.oraya verdiğimiz bilgiler uçuyor yani anlayacağınız kimse bakmıyor.klübede gittim daha öncede 4 defa üye olmaya çalıştım daha önceki dosyalarımdakayıp.adam gibi başkan gelene kadar takımımıza üye olamayacağız.sadece kongre var diye değerlendirmeyin kongre olduktan sonrada üye olamayacaksınız.

Bana kulüpten böyle bir elektronik posta geldi. Ben de onların yalancısıyım. Ama bu işin de peşindeyim. Hukuksal olarak bir mâni olmadığı sürece üye olmamız keyfi olarak engellenemez. Bence yönetimsel bir sıkıntı çerçevesinde işler yavaş yürüyor. En azından böyle umuyorum.Yoksa yeni üye demek yeni gelir kaynağı demek. Sahipsiz kalan bir takıma sahip olmak isteyen gönüllüleri küstürmek çok yanlış olur.

Tribün_ali

takım allaha emanet düzensiz gidiyor samsunspor yönetilişi

Nuri Asan

sevgili samsunmania55  sonuna kadar haklısın.ne yazıkki bunu düşünebilecek yönetimimz yok.