78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

masbene

samuray

ya bu komplo teorileri midir gerçekmidir ama son istifa olaylarıda olunca insan ister istemez acaba kuşkusunada kapılmıyor değil a.şahindemi öztürkün oyuncağı anlamadım

orhan

emin olmadan bu tür söylemlerden kaçınmak lazım zararı yine bize olur kimseyi zan altında bırakmayalım adam iki gün sonra maça çıkacak ayağımıza kurşun sıkmayalım.

lucarelli

Alıntı yapılan: CemBaba - 30 November 2011, 18:19:17
Eskişehir'de zaten bitmiştin benim için... Şimdi daha da bitirdin kendini benim gözümde. Eskişehir'de, İBB'de, GS maçında hatalı goller inşallah bilerek değildir. Yoksa kazandığın paralar hepsi haram, oraya sizin için gelen insanlardan da kul hakkı yemiş oldun. Yazıklar olsun.

Bir Ahmet ölür. Bin Ahmet doğar. Güle Güle...

Cem ne olmuş? Ne yapmış Ahmet

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 30 November 2011, 18:46:30
Taraftarın gönlünde taht kurma ömrün boyunca tribünlerde alkışlarla karşılanma imkanın varken bütün bunlar elinin tersiyle ittin ahmet gönülden düştün artık en kısa zamanda gidersin inşallah.
nereden çıktı bu söylentiler.açıklar mısınız?

CurvaSs

komplo teorisi olabilir, olmayadabilir ama ahmet şahin'in zaten hatalı goller yediği açıktı. hatalı goller yemesi bazı konularda bizi şüpheye düşürmüyor değil!

eğer gerçekten böyle bir şey yaptıysa allah belasını versin!

55(tuncay)55

eger bunlar dogruysa sana yazıklar olsun ahmet şahin >:( >:( >:(

masbene

yalandan yere kötü sinerji yaratılmasın.burada mesnetli bilgilere sahip, birşeylerden emin kişiler yazsın.biri kuyuya bir taş atıyor.peşine herkes saldırıyor doğru mu yanlış mı bilen yok?

babasamsunlu

valla en baştan beri hep söylüyordum... böyle goller yenmez diye..
gençler maçındaki gollerde dahil. son dakikada yaptığı hata da dahil 18 yaşındaki bir kalecinin yemeyeceği golleri folloş gibi yemesi insanın aklına kötü kötü şeyler getiriyordu..

inşallah yapmamıştır böyle bir şey sadece formsuz olduğu için yemiştir o kötü golleri demek geliyor içimden ama o gollerin öyle formsuzluktan yenecek tipte goller olmadığını da çok iyi biliyorum..

Takımı satan ha karısını satmış ha takımı satmıştır benim gözümde..O yüzden yaptıysan en büyük ******* sensin Ahmet..

cembaba

Alıntı yapılan: CemBaba - 30 November 2011, 18:19:17
Eskişehir'de zaten bitmiştin benim için... Şimdi daha da bitirdin kendini benim gözümde. Eskişehir'de, İBB'de, GS maçında hatalı goller inşallah bilerek değildir. Yoksa kazandığın paralar hepsi haram, oraya sizin için gelen insanlardan da kul hakkı yemiş oldun. Yazıklar olsun.

Bir Ahmet ölür. Bin Ahmet doğar. Güle Güle...

Ortaya bir şey attığım yok. Galip'in adamı da olduğunu söylemedim. Ama şu kadar bir örnek vereyim.

Geçen sene panter olan Ahmet Şahin, bu sene neden bu kadar kötü performans sergiliyor? Örneğin Eskişehir maçı. Herkes elini uzatsa alırdı diyor. İBB maçında yediği goller şanssızlık gibi görünebilir. Ama 2 gol yemek de aynısından neyin nesi? GS maçında neden fütursuzca bir harekette bulundu. Parçaları birleştirince, bazı şeyler oturuyor. Pal Lazar örneğindeki gibi... İlk maç ile sonradan girdiği maçlara bakın anlarsınız.

Eğer sözleşmesi fesih edilirse, bir şeyleri anlamış olacağız.

celebi

ne olmuş hayırdır ne duyumlar var ahmet hakkına arkadaşlar

cembaba

Abi yazdığım cümleyi yanlış okumuş arkadaşlar sanırım ;D

5trawberry

Ahmet Şahin çıksa ve hakkındaki iddialara namus ve şeref sözü vererek açıklama getirse utanmayacak mısınız?

Adamda, ortada bir şey yokken, ne evlat bıraktınız ne avrat.
Ayıptır kardeşim, vallahi ayıptır, billahi ayıptır!

Biz ne takozlar gördük o kalede, hepsi anasını karısını mı satmıştı?

burakbas

geçen sene yıkmıyor muyduk 19 Mayıs ' ı . AHMET ŞAHİN oleey sesleri. Dürüstlük , Adamlık örneği bu takımda ondadır. Yapmayalım arkadaşlar...

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: 5trawberry - 01 December 2011, 15:12:30
Ahmet Şahin çıksa ve hakkındaki iddialara namus ve şeref sözü vererek açıklama getirse utanmayacak mısınız?

Adamda, ortada bir şey yokken, ne evlat bıraktınız ne avrat.
Ayıptır kardeşim, vallahi ayıptır, billahi ayıptır!

Biz ne takozlar gördük o kalede, hepsi anasını karısını mı satmıştı?

Kimse anasına avradına sövmedi ahmetin, evet ayıp edildi 1000 km yol gidip istanbula maça gidenler çok ayıp ettiler, ondan sonra tekrar istanbula 1000 km yola gidenler fener maçında yine ayıp etti, ahmet kamerasıyla fener tribünlerini çekti ama ayıbı onu eleştirenler yapmış oluyor öyle mi?
Sene başında papaz pazarlığı yapan ahmet hiç ayıp etmedi.