78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

ahmet topu ileri göndermek için çok uygun pozisyondaydı

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 26 November 2011, 16:57:49
ahmet topu ileri göndermek için çok uygun pozisyondaydı
doğrudur.

saim55

Dk 25'ten itibaren zaman geçirmeye oynadın Ahmet, çok sövdüm sana! Bu hareketler bu takıma yakışacak şeyler değil!

celebi

eski günlerine doğru geliyor

berusa55

Pek iş düşmedi antalya maçında...

lucarelli

Ahmetin gol yememesi kendine güvenini yeniden getiriyor. Böyle devam eder inşallah. Bu lig de tecrübeye de ihtiyacımız var.

fanatik samsunsporlu

ertuğrul iyileştiğinde kaleyi kime verecek hoca?

cembaba

Eskişehir'de zaten bitmiştin benim için... Şimdi daha da bitirdin kendini benim gözümde. Eskişehir'de, İBB'de, GS maçında hatalı goller inşallah bilerek değildir. Yoksa kazandığın paralar hepsi haram, oraya sizin için gelen insanlardan da kul hakkı yemiş oldun. Yazıklar olsun.

Bir Ahmet ölür. Bin Ahmet doğar. Güle Güle...

Theofanis Gekas

yediğin haram paralar,kul hakları çoluğundan çocuğundan çıkar inşallah ahmet efendi

Sioux

Metro'nun maaşlı elemanı gibi çalışıyormuş.
Sporcunun zeki, çevik ama ahlaksızı imiş meğer!  :kafa: :kafa: :kafa:

özkan

Bu şahıs için herkez 3 gole 3 manita yazıyor,aslı varmı acaba ?

FaTiH_HaN

Taraftarın gönlünde taht kurma ömrün boyunca tribünlerde alkışlarla karşılanma imkanın varken bütün bunlar elinin tersiyle ittin ahmet gönülden düştün artık en kısa zamanda gidersin inşallah.

beşnumara

Normalde sana ağır söverdim ama yeri değil.Allah bildiği gibi yapsı seni.

sadece55

Ahmet efendinin takımı sabote ettiği iddaaları ne derecede gerçeği yansıtıyor? Öyle bir şey varsa hemen sözleşmesi feshedilmeli.

5trawberry

30 November 2011, 19:34:42 #1049 Son düzenlenme: 30 November 2011, 19:38:26 5trawberry
Birden bu sözler neden söyleniyor Ahmet'e karşı.
Ortada kesin olan bir şey mi var ?