78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

55(tuncay)55

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

celebi

ahmet için sevindim doğrusu Allah utandrmasın

europe_55

Hem takimimiz icin, hem de Ahmet Sahin icin hayirli olsun.

GençKozluklu

Ahmet hem kalecilik hem de kişilik olarak beğendiğim oyuncu. Tam bir profesyonel. Antremanın da hakkını veriyor. Seneye Kılıçarslan la birlikte sezonu çok rahat götürüler diye düşünüyorum. Bize kesin bitirici forvet gerekli. Zenke'yle birlikte iş yapar.

Hayırlı olsun

Gorkem

iyi oldu takımda kalması,

lucarelli

Hayırlı olsun çok sevinidirici bir haber. Murat'tan sonra Ahmetin de takımda kalması çok iyi oldu. Süperligde de kalemizde bir kaleci olacak.

1927

Ahmetle dönüşümlü oynayabilecek iyi bir yerli ya da yabancı kaleci daha alınmalı.

beşnumara

Antepten yedek kaleci Mahmut'a teklif götürmüş bizimkiler ama teklifi çok komik bulmuşlar.Ne kadar teklifte bulunmuşlar acaba da bu kadar komikmiş ben anlamadım.Öğrenmek lazım en kısa zamanda.Grup çukurova55'in alt grubu grup ayıntep55'in değerli başkanı Sn. sercan bayram'dan değerli bilgileri öğrenmesini istiyoruz :) :-*

maviay55

mahmutu verirler mi bize..teklif güzel olsa da vermezler  ::)

1927

Benim aklıma gelen ilk isim Mahmut'tu. Couceiro'nın gözdleerindendi ama T.Kafkas oynatmadı hiç onu. Hatta o kadar vahim bir durum ki son maçta Kova Eray Birniçan'ı oynattı Mahmut'u oynatmadı. O yüzden Mahmut önce kendi haline gülsün, Kovalent Delik Eray'ın bile arkasında kalmış. Ula mahmut kötü kaleci değilsin, gel bize, Ahmet abinin arkasında bekle. Komik bir şey varsa, birlikte gülelim, eğlenelim, hayat bayram olsun.

mehmet yılmaz

Son iki sezondur taraftarlarca yılın en iyi futbolcusu seçiliyor. Samsunspor'daki 1,5 yıllık performansı çok iyi. Süper Lig için yeterli ancak yine de yerli ya da yabancı iyi bir alternatif alınması kesinlikle lazım.

silopilimuhsin

Ahmet varken yabancı kontenjaninin kaleciden kullanilmasina karsiyim alınacaksada yerli alternatif alinmali

Cezo

Ahmet Her Türlü Övgüyü Hak Ediyor Kıscası Yorumsuzz ...
:ok  :kanka: :ok

ngonge

Ahmet'in yanına genç ve yetenekli bir kaleci alınması lazım, hem Ahmet'ten birşeyler öğrenir hem de Ahmet 33 yaşında artık. Gerçi kendine bakarsa ki baktığına eminim 3-4 yıl daha üst düzey futbol oynar.

berusa55