78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

Baskent_Samsunspor

senin allahına köle lan adamın hasısın kafa göz dalacaktın az bile yaptın

Burak

Ufuk'u çok iyi fırçaladı gayette haklıydı helal olsun Ahmet adamsın . yaş ortalaması 14 akıl ortalaması 8 olan 15 kişilik bir grup nedense toplanıp küfür etmeye çalıştılar ama kendilerine eşlik eden olmadı Adana tribününden

Turuncu

Adamın Kralısın ...

Ollivanders

Allahını seversen dov şunları

ahmetsefa55

şu kansıza bı kafa atsana ya hacı  ::)

berusa55

Adamsın adam! Şu malum herifi de adam et Ahmet Şahin.

FaTiH_HaN

Samsunlu olmayıp Samsunsporu bu kadar sahiplenmesi... helal olsun, Allahına kurban .  >l<

5trawberry

Bugün de bikaç pozisyonda fırça attın.
Senin için fark yapmıyor hiç bir maç.
Helal beeee.

kumköylü ahmet

>l< >l< >l< akittigin her damla ter icin helal olsun sana >l< >l< >l<isde armanin hakkini veren tek kelime ile ahmet sahin

55.hakan

Ogunseye'nin pozisyonunda soğukkanlı bir şekilde yerini koruyarak tecrübesini göstermiştir.

Dartagnan

ama o pozısyonu rejideki arkadaslar belirlesinler.Mukemmel hareketler yaptı.

Ama m*l golü atamadı :D

Ayberk

Ahmet Şahin, bence şu takımdaki oyuncular arasından Samsunspor'u en fazla benimseyen en fazla seven adamlardan biridir, belki ilk sıradadır(Murat ile beraber)

O gollerden sonraki sevinç nedir öyle Allah'ım? Takımı çekip çeviren yapısı da cabası. Beyefendiliğine ve performansına ayrı bir parantez açmaya artık gerek duymuyorum bile. Sahaya ilk çıktığında doğrudan maratona gelişi, önümüzde eğilişi... Çok büyük adamsın Ahmet Abi! >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

Burak

3.goldeki katkısı da büyük  oyununa yorum yapmıyorum zaten >l< >l< >l<

Ollivanders

Erciyes maçı sonrası

Büyük kalecisin Ahmet !
-Eyvallah abi....

Senin Allahına köle...

Ayberk

Alıntı yapılan: Serpico55 - 12 March 2011, 21:49:05

Büyük kalecisin Ahmet !

Tamam da, yetmez abi. Büyük adam, hatta ve hatta benim gözümde "BÜYÜK KAPTAN"... >l< >l< >l< >l< >l<