78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

emre

yuhhh ya Ahmet Şahin'de gol yıyebiliyormuşş!!!..  :o  :o  ???  ???  ???  ::)  ::)

celebi

aslında o pozisyonu kurtarabilirmiş ya

Kais

Sözleşme Başlangıç T.  : 15 Ocak 2010 
Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2011

gozgoz yýlmaz

1.5 yıllık imzalanması çok iyi. Çoğu oyuncumuzla öyle imzalanmış zaten. Yarın ki Bolu maçında en çok güvendiğim isim Ahmet.

GençKozluklu

Ahmet'le dün fazla konuşamadım. Oğlumla tanıştırdığmda, oğlum kalecimiz bak bu yakışıklı abin. Söyle de her zaman ki gibi kalesini gole kapatsın. dediğimde gülerek karşılık verdi. Kalede gerçekten güven veren isim. Herkesle diyalogu iyi ve hep gülen adam Ahmet Şahin. Çevresine pozitif bir enerji veriyor. Kendine güveniyor. Bugünkü maçta en büyük sigortamız. Beyefendi bir kişiliği var.

Genel olarka bütün futbolcuları beğendim.Gördüklerim ve konuştuklarım gaytalçak gönüllü. Taraftar olarka bizleri görmeleri onları ayrıca mutlu etti.

LisandroLopez

Hani süper Lig tecrübesi olupta Bank Asyada oynayanlar biraz somurtkan ve artist olurlar..
İnsanlarla diyalog kurmaya çekinirler..
Ahmet öyle değil çok cana yakın ve güler yüzlü bi insan aynı zamanda kalesindede başarılı..
inşallah Bolu maçındada kaleyi gole kapatacak :)

L$_Oznn

ne söylesek az sana ahmet sahin

LisandroLopez

Dediğim gibi kaleyi gole kapattı ve Penaltı çıkardıı SENİ YARADANA KURBANN :)

Jnr.Serkan

seni seviyoruz ahmet.çok geç tanıştık seninle kolay kolayda bırakmayız

germencisse

tecrübe işte demekki transfer yapıldığı zaman kalitelisi yapılacakmış..bugünün kahramanıydı kuşkusuz..böyle devam ahmet...

babasamsunlu

penaltı kullanılmadan önce yaşardoğu ile facebookta yazışırken atamaycaklar kalede Ahmet var dedim...İçime doğdu çok dua ettim eşim de geldi sarıldık birbirimize dua ettik..Akyolun kurtardı diye bağırmasını duyunca halimizi anlatacak kelime yoktu..ben sadece şöyle "yenilmeyecez işte yenilmeyecez" diye bağırdığımı hatırlıyorum.. :)

daha sonra samsuniyi aradım.."kalede aleci var ona göre" dedim...o da kurtaracağını hissettiğini söyledi bana..demekki bu  iş yürek işi güven işi..hepimiz onun kurtaracağına inmışız demekki...hepimiz ona bütün gücümüzü yollamışız..
Kaleci takımın yüzde 50 si demektir.. ve o yüzde 50 yi Ahmet sonuna kadar kullanıyor..helal olsun.Allah yolunu hep açık etsin...

YaSeF55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 28 February 2010, 17:19:55

hepimiz onun kurtaracağına inmışız demekki...hepimiz ona bütün gücümüzü yollamışız..
Kaleci takımın yüzde 50 si demektir.. ve o yüzde 50 yi Ahmet sonuna kadar kullanıyor..helal olsun.Allah yolunu hep açık etsin...

aynen abi katılıyorum sana bende kurtaracağına inanıyordum.

eLLis

Evde 2 arkadaş dinlerken bizde inandık nasıl bir sinerji oluşturmuşuz

Jnr.Serkan

hiç bu kadar içten dua ettiğimi hatırlamıyorum :) penaltı olduğunda gözlerimi kapatttım ve dua ettim.Allah çok büyük kimsenin hakkını kimseye yedirmiyor.

Nuri Asan

ufak bir sakatlığı armış galiba?
hayatımda ilk defa ikinci adımdan dolayı senin sayende gurur duydum AHMET ŞAHİN