78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

İnanın ben kurtaracağını biliyordum gerçekten çok büyük kaleci Ahmet Şahin..
Allah her zaman hakedenin yanında.

SerhaT55

helal be penaltıyı ii çıkardı bolu maçının adamı bence

sadece55

Ahmet Şahin ismi zaten bir markaydı...Bir de yüreğini ortaya koyarak oynadığı için çok büyük bir güç ....

Tribün_ali

Gercekten çok tecrübeli güven veriyor yedek kaleci okanı gönderip ahmet şahin ayarında yedek kaleci almalıyız bu okan 3.lig ayarında kaleci

mehmet yılmaz

Ahmet'in transferi çok büyük artı ama aynı Ahmet'in sezon başında alınamaması, üstüne gidilmemesi de nereden baksanız 8-9 puanımıza mal oldu bizim. Geldiği andan itibaren herkesin güven duyduğu bir isimdi, bir ara az kalsın Pire Ferhat gelecekti, Allah korumuş...

Tribün_ali

Yönetim yeni anlıyor hatalarını mehmet abi lige cıkıp trabrumu bizansı yenmeyim çok özledim

**KaR6**

Penaltı oldugunda tek yaptıgım sey işaret parmaklarımla gökyüzünü gösterip ' yukarıda Allah Var' demek oldu.. 1 saniye için bile gol olacagına inanmadım.. hem yaradana sığındım hem de Ahmet'in yeteneğine.. şükürler olsun inandırdı beni bir kez daha..

sadece55

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 28 February 2010, 19:45:39
Gercekten çok tecrübeli güven veriyor yedek kaleci okanı gönderip ahmet şahin ayarında yedek kaleci almalıyız bu okan 3.lig ayarında kaleci

Bence Yedek kaleci için Okan iyi bir isim.Ayrıca arkalarında bir de Serkan Boydak gibi genç bir kaleci var...Bence bizi rahatlıkla götürürler

babasamsunlu

celebi

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 February 2010, 22:16:04
Penaltı oldugunda tek yaptıgım sey işaret parmaklarımla gökyüzünü gösterip ' yukarıda Allah Var' demek oldu.. 1 saniye için bile gol olacagına inanmadım.. hem yaradana sığındım hem de Ahmet'in yeteneğine.. şükürler olsun inandırdı beni bir kez daha..

hala kızı

Çelikten bir zırh o....Ahmet şahin sen bizim herşeyimizsin

55.hakan

Son zamanlarda maça bu kadar konsantre bir oyuncu izlememiştim nazar değmesin

çerkez55

Bügün maçı tek başına alan adam

Akyol

Yukarıda Allah, kalede Ahmet var...  Yayın esnasında böyle söylemiştim Ahmet 1-0'dan sonra hakemin en son rezilliğini de böylece bertaraf etmiş oldu. Helal olsun sana Ahmet Şahin...

kaptan 55

iyi ki varsın AHMET ŞAHİN