9- Savaş Esen (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan 80lerden, 28 December 2009, 17:41:26

« önceki - sonraki »

berusa55

Bir de topçuluğu benzese bu sayılan isimlere!

celebi

oguz_5528

Cenk form tutarsa ki tutacak inşallah.İyi yedek olur

kaptan 55

yerinde olsam beş vakit son vuruş çalışırım.

babasamsunlu

Ben Savaşa kızamıyorum...Çünkü bu adam Cenkin gelmesi ile beraber  ilk 11 şansını yitiridi..
Tamam adam anlıyordur Cenkin yedeği olmayı kabul edebiliyordur..ama cenkin ilk 11 başlamadığı bir maçta bile ancak 82 . dakikada oyuna girebiliyorsa bu adamın piskolojisini düşünebiliyormusunuz..

Son dakikadaki o pozisyona nasıl bir vuruş yapmasını bekleyebilirz ki...Ben çok beğenmiyorum Savaşı ama sürekli hakkaniyetten adaletten basheden bir adamın hakkaniyetsizliğini görünce Savaşa bile hak veriyorum...

Kaya

Çok iyi olmayabilir ama takımdaki bir çok oyuncudan çok üstün özellikleri olduğu kesin.Bir kere santrafor olarak sırtı dönük değil de yüzü dönük oynayabiliyor.Ayrıca ayakları da kötü değil serbest vuruşları etkili kullanabiliyor.

Yani gelde kızma arkadaş Zenke Cenk ikilisinin arkasında oynayabilir.Sağ açık gibi oynayabilir,sol açık gibi oynayabilir daha birçok rotasyon yapılır.Abdül,sercan ve agbetu gibi pas ve şut özürlülerin olduğu kadroda her türlü oynar.

Ollivanders

30 dakika da ayagına top degmeyen futbolcu. Stil var ama beceri sıfır.

celebi

cenkin yerine şimdilik ilk 11 başlaması gereken oyuncu

sadece55

Bence Samsunsporda olmaması gereken oyuncu

celebi

şu an cenkten daha iyi olan bit ıoyuncu

kabacevizli55

3.lig kapasitene sahip oyuncu kariyeri boyunca gelebileçeği en iyi takımda 2 3 sene sonrada beypazarı şekerde görürsünüz

maviay55

oyunun kaderini değiştiren isim..hocaya kendini gene gösterdi alkışlar 1 gol 1 asist yapan savaş a  >l< >l<

alperen

1 gol 2 asist ;) tebrikler savaş >l< >l< >l<

Atakumlu

tebrikler Savas bugunun kahramanlarının basında geliyor...

eakgül55