En Ateşli Taraftar Anketi

Başlatan KotuCocuk55, 24 December 2009, 02:14:26

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

Arkadaşlar biraz önce Şirinler grubundan bir mail geldi.
Mailde Sporx.com internet sitesinin en ateşli taraftar anketine katılıp şirinler grubuna samsunspor adı altında oy vermemiz isteniyor..
Bende sizlerle burda paylaşmakta yarar gördüm..

Yaklaşık 20-30 takım var,oy verdikçe bir sonraki sayfaya geçiyor,hiç bitmeyecek sanıyorsunuz ama çok vaktinizi almadan bitiyor..

Genellikle herkes kendi takımına 10 verirken diğer kulüplere 1 vermiş olacakki şu anda birinci sırada yer alan Eskişehirsporun ortalaması 5.90.Şirinler 2.35 gibi bir ortalamayla ilk 15 içerisinde değil.Oyunu kuralına göre oynayıp diğer takımlara 1'i yapıştırıp ortalamalarını düşürmeyi unutmayalım..

Çok alakasız takımlar çıkıyor karşınıza bu ne be diye otomatiğe bağlayıp aradan her kırmızı gördüğünze 10 yada pek samsunspor olduğu anlaşılmayan şirinlere 1 vermeyin sakın.62.000 oy kullanılmış şu ana kadar büyük ihtimalle insanlar resime aldanıp oy veriyor.Şirinler grubundaki arkadaşlar ilgilenirse yada iletirse kendileri adına oraya koyulan resim çok kötü ve yanıltıcı..

Neyse vakti olan bir tıklasın derim..Şirinlerden böyle bir istek geldi,bizde üzerimize düşeni yapalım..

http://www.sporx.com/fotooylama/ateslitaraftar/?git=oylama

Kaya

ortalamayı düşürmek için diğer gruplara 1 vermeyi unutmayın ;) ;D :P

55JNR55

**KaR6**

başlıga en ateşli taraftar yazıp, Samsunspor için deplasman tribununden ve basit bir resim koymak resmen terbiyesizliktir ya neyse.. verdik oylarımızı hayırlısı olsun..

KotuCocuk55

Baştada belirtmiştim zaten bizim resim pek olmamış diye ama sizinde yazıları okuyunca gaza geldim şirinlerin girişimlerine ek olarak kişisel olarak ta bir kulaklarını çekim dedim... :D

http://www.sporx.com/detail.php?Type=82  (Hain siteye mesaj göndermek için)   ;)

İyi günler..
Ülkemizde futbolun medya-hakem-federasyon ve finans anlamında 3 istanbul takımının tekeli altına alınmış olmasına karşı futbol-taraftar-tribün kültürüne sahip az sayıdaki şehirlerden ve takımlardan olan samsun ve samsunsporumuzun Şirinler adlı taraftar grubu için  en ateşli taraftar anketi kapsamında koymuş bulunduğunuz resmi görmek ne yazıkki beni üzmüş ve bir samsunspor taraftarı olarak kırmıştır.

Takımı peşinden iç saha dış saha her türlü maça giden ve gerçekten başarılı bir taraftar grubunu temsilen böyle bir ankette bu tarz,oy verenlere bunların neresi ateşli dedirtecek bir resmin koyulması hususunda maalesef kendimi art niyetli düşünmekten alı koyamıyorum..

Şüphesizki böyle anketler daha öncede çok yapıldı bundan sonrada yapılacaktır.Verilen oyların çokluğu yada azlığı aslında gerçekten başarılı olan bir grubu başarısız ve kötüymüş gibi göstermeyeceği gibi başarısızı da çok iyi göstermeyecektir zira iyi bir futbol taraftarı stadlarda izlediği karşılaşmalarda hangi taraftar gruplarının başarılı olduğunu gözlemleyebilir ve göze ve kulağa hoş gelen taraftar gruplarını alkışlamayıda bilir.Bu nedenle çıkan yada çıkacak sonuçlarla ilgilenmediğimi belirtirken Samsunspor taraftarlarının ve bu bütünün bir parçası olan Şirinler grubunun ne kadar büyük ve ateşli bir taraftar grubu olduğunu görmek isteyen herkes bunu mabedimiz 19 mayısta gözlemleyebilir..

Süper Lİg takımlarının boş tribünlere yada 3000-4000 ortalamaya oynadığı bu günlerde bank asya birinci liginde mücadele eden yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle yaklaşık 5 yıldır bir bocalama yaşayan ve şuan konum itibariyle de bulunduğu ligde dahi istediğimiz yerde bulunmayan takımımızın 8000 seyirci ortalaması ile oynaması taraftarımızın büyüklüğünün en büyük göstergesidir..

Resim tercihi konusunda yapılmış hatadan dolayı kırgınlığımı ve kızgınlığımı tekrar belirtirken grup üyeleri ile irtibata geçerek en kısa zamanda çok daha çarpıcı bir resim ile Şirinler bölümünü güncellemenizi temenni ederim.

celebi

orada foto yarışması gibi bir durum var sanırım.

Ertuğrul Sağlam

Sporx'in yaptığı anketi herhangi bir taraftar gurubu olarak algılamayın, bu anket Türkiye genelinde Hangi Kulübün taraftı daha ateşli diye soruyor hangi gurup olarak değil yani bu ankette kullandığınız oyu Samsun'da herhangi bir taraftar gurubumuza kullanmıyoruz Samsunspor taraftarına kullanıyoruz.
Ankette Şirinler gurubumuzun resminin kullanılmış olması sizleri yanıltmasın....

KareAs55

Samsunspor 10  Sakarya 7  digerlirine 1 verdim :)

jean

adanolu takimlari icinde tartismasiz bursaspor

80lerden

Alıntı yapılan: jean - 24 December 2009, 16:15:47
;D ;D
bu yazı bu başlığa da yazılmaz jean.insan içinde tutar bazı şeyleri

çapaþ 06

Alıntı yapılan: jean - 24 December 2009, 16:15:47
ne bursa sevginiz varmış be kardeşim ta   a .......       kyy ben  bursanın

Recep

amma çok bursalı varmış bu forumda  >:( >:(

#BAFRALI#

celebi

King Of The North

Kasımpaşa ve Kayseri ilk 15 in içindeyse itibar etmeye gerek yok bu listeye...
Biz Samsunsporluyuz,görmek isteyen her yerde görür bizi...