Oyuncularimizin piyasa degerleri

Başlatan sunbeam, 22 December 2009, 22:16:39

« önceki - sonraki »

sunbeam

Arkadaslar, bildiginiz gibi son 1-2 sezondur bu sitede sizlerin yardiminizdan istifade ettim. Transfermarkt sitesinin artik türkce versiyonu'da var.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/

Oradaki Türkiye Ligi piyasa degerlerini yapan biri ve Samsunspor taraftari olarak sizleri oradaki actigim basligi kullanip yeni öneri yapmaya davet ediyorum.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/piyasa-degeri-analizi-bank-asya-1-lig/topic/ansicht_283_21_sayfa1.html

Ayrica orada Samsunspor'a ait baslik var. Isteyen arkadaslar oradada Samsunspor üzerine tartismalara katilabilir. Türkce Forum daha yeni yapilanmadi. Süper Lige cikarsak takimimizin kendi forumu bile olacak.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/|-samsunspor/topic/ansicht_283_10_sayfa1.html

Tabi kayit olamm ugrasamam, falan derseniz yine bu sitede öneri yapabilirsiniz. Ben zaten bu forumu sik sik ziyaret ediyorum. Katilan arkadaslara simdiden tesekkürler.

kuzey55

oradaki değerlerle bizim oyuncuların aldıkları para arasında dağlar kadar fark var.örneğin ahmet şahinin aldıgı para nerdeyse 2 katı olarak gösterilmiş..

sunbeam

Ordaki rakamlar piyasa degeri, oyuncularin aldigi para degil. Yani üc yillik sözlesmesi olan bir oyuncuya su an satin alinirsa muhtemelen ödenecek bonservis bedeli, veya tahmin edilip kendisinie bicilen rakam.

isyan

@ sunbeam

Ben bu siteyi ilk kez 2007 yilinda gördüm üye olmak istedim üye oldumda ama zamaninda "giris yapmak icin biraz tecrübe edinmeniz lzm" diye birsey yaziyodu ve ben Site'ye giremiyodum, simdi üye olmak istesem ayni durum söz konusu olabilir'mi acaba ?

maviay55

sunbeam

@Forza Samsun! Hatirladigim kadariyla bunun sebebi suydu. Dedikodu kazaninda yeni kullanicilar sürekli sacma sapan basliklar aciyordu. "Mesela Messi Fenerbahce'ye transfer oluyor mu"? Kaynak Fotomac falan. Bunu engellemek icin yeni kullanicilar belirli süre diger forumlarda aktif olduktan sonra dedikodu kazaninda yazma yetkisinie sahip oluyordu.

Veya oradaki Türkiye forumunda özellikle derbi maclari sirasinda sürekli birbirilerine giren kullanicilar oluyordu. Siteden atilip tekrar tekrar yeni hesap olusturanlar olyuordu. Bunu engellemek icin zaman zaman Türkiye forumunda bazi tedbirler aliniyordu.

Su an icin bildigim kadariyla öyle bir sey yok. Eger herhangi bir sorun yasiyorsan söyle ben admine iletirim. Artik Türk forumuyla ve sitenin türkce versiyonuyla ilgilenen sabit bir tük iscisi var.

Musti

Kemal Tokak - 250.000 € -> 600.000 €

Ahme Şahin - 250.000 € -> 400.000 €

Orhan Taşdelen - 100.000 € -> 250.000 €

Turgay Gölbaşı - 350.000 € -> 200.000 €

Dialver Güçlü - 75.000 € -> 150.000 €

Abdülaziz Solmaz - 450.000 € -> 100.000 €

Naçizane kendi önerilerim. Bazı futbolcularda güncelleme yapılması gerektiğini düşünüyorum...

5trawberry

Kemal gibi adama süper ligde 3 milyon biçiyorlar.

KareAs55

Alıntı yapılan: Musti - 07 March 2011, 19:56:56

Abdülaziz Solmaz - 450.000 € -> 100.000 €

Şahsen bedava verseler almam.

LisandroLopez

Abdülaziz piyasan batsın sende bat :D

eren55

Ahmet Şahin'i,Murat'ı bir kenara koyun.Diğerlerinin topuna verilen para Kemal'e helal olsun.Yakın bir zamanda alayından fazla kazanır zaten.

red_white

abdülaziz i al üzerine para verelim .. piyasa değeri bu