SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

Dartagnan

Alıntı yapılan: maviay55 - 01 February 2010, 18:05:59
evren turhan çok iyi olurdu alınamamış galiba  ???

pufff desenıze yıne salla pati atak yapacaz :)

55_OrHaN_55

tff sitesinde petr pavlik halen kasımpaşanın futbolcusu görünüyor:(

Dartagnan

bence icraat olmadi bu adamlarda ...Her seyi beklerim bizim takımdan ...

YaSeF55

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: sefayasef - 01 February 2010, 18:27:41
federasyon kaçda kapanıyordu?

bilmiyorum ama inşallah güncellenmediğinden geçmemiştir.

YaSeF55

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 01 February 2010, 18:30:59
bilmiyorum ama inşallah güncellenmediğinden geçmemiştir.

hemen güncelleniyor die biliyorum

mehmet yılmaz

Hüseyin Kartal mı? :( Geçmiş olsun şimdiden. Hakan Şükür'ün veliahtı diye çıkmıştı piyasaya, tam bir hayal kırıklığıdır Türk futbolu için. Uzun boylu bir santrafordur, burhan'dan iyi olmayacağı kanısındayım. Tek avantajı şu olabilir, gol atmaya çalışmak yerine indirirse eğer Oktay, Savaş, Abdülaziz şut atabilirler. Turgut'un pivot santraforu gibi düşünün. Bu arada o kadar yazdım ama haber doğru mudur bilmiyorum!

Ollivanders

Abi trasnfer yapacakları da supheli ya :) ozetlemen için tesekkur ederiz :)

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: samsuni - 01 February 2010, 18:33:21
Hüseyin Kartal mı? :( Geçmiş olsun şimdiden. Hakan Şükür'ün veliahtı diye çıkmıştı piyasaya, tam bir hayal kırıklığıdır Türk futbolu için. Uzun boylu bir santrafordur, burhan'dan iyi olmayacağı kanısındayım. Tek avantajı şu olabilir, gol atmaya çalışmak yerine indirirse eğer Oktay, Savaş, Abdülaziz şut atabilirler. Turgut'un pivot santraforu gibi düşünün. Bu arada o kadar yazdım ama haber doğru mudur bilmiyorum!

Hocam sen bilmeyeceksinde bizmi bileceğiz ara şu jilet Hakkı'yıda gelişmeleri öğrenip bizim ile paylaş daa ;)

Dartagnan

55_OrHaN_55

şu transfer işi hikaye oldu galiba:(

mehmet yılmaz

yavuz onuk ( denenen çocuk ) , adem gezici, petr pavlik... resmi olarak anlışalan 3 oyuncu imiş. hüseyin kartal kesinlik kazanmamış henüz. transfer bugün son, 17'de bitiyormuş ancak gece 00'a kadar uzatılmış.

Dartagnan

evrenden bı haber var mı abı pekı ?

mehmet yılmaz

o iş olmamış sanırım, sormadım ben de...

samsunmania

00.00 a kadar bilgisayarın başındayız anlaşılan. Yemin ederim Hüseyin Kartal içime doğmuştu taa 1 ay önceden. Ben pek yararı olacağına inanmıyorum ama hayırlısı artk.