SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

doðan

evren şu  sarı evren dimi :)
birde oktay muhabbetine atfen ;
Oktay ın yeteneklerini mi tartışıyoruz karakterinimi ;
karakterine bir çift laf : alnın dan öpülecek adam ; 20 ocak  mezarlıkta anma töreni öncesi siteden bir kaç arkadaş girişte beklerken (taraftar olduğumuz her halimizden belli ) selam verip tek tek bizlerle tokalaşma nezaketi gösterecek kadarda alçak gönüllüymüş ...
şimdi yetenekleri ne gelelim ; topu ayağında tutup tek yön veren oyuncumuz olduğunu unutmayın saygıdeğer arkadaşlar ..
geçmişteki topçularla kıyaslama gerçeği içine girersek takımda topçu yok o zaman  da denilebilir..
bu günde takımın en iyi lerinden biri imiş ...
şu an için takıma futbol anlamında yetenekleri ile liderlik edebilecek kapasitede olduğunu düşünüyor .. bunları bizden esirgememsini diliyorum

doðan

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 31 January 2010, 20:08:05
Evren 40 yaşından gün almıştır herhalde ...

ben genç olan sarı yı  kast etmiştm ...

YaşarDoğu

Adem Gezici

1983 Alucra doğumlu olan Adem, Esenler kulübünde futbol hayatına başlamış, daha sonra fb de altyapı eğitimini almıştır.Son 3 sezondur Güngören Belediye de top koşturan Adem  , 18 gol atarken bu sezon 6 maçta sadece 1 gol atmıştır.

4 defa U-18
5 defa U-17
15 defa U-16 formasıda giymiştir.

Aranan kan olur mu bilemem ama Samsunsporumuza hayırlı olsun.

doðan

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 31 January 2010, 20:12:40
Adem Gezici

1983 Alucra doğumlu olan Adem, Esenler kulübünde futbol hayatına başlamış, daha sonra fb de altyapı eğitimini almıştır.Son 3 sezondur Güngören Belediye de top koşturan Adem  , 18 gol atarken bu sezon 6 maçta sadece 1 gol atmıştır.

4 defa U-18
5 defa U-17
15 defa U-16 formasıda giymiştir.

Aranan kan olur mu bilemem ama Samsunsporumuza hayırlı olsun.

hayırlı olsun gelen ağam giden paşam ....

ali ihsan

Alıntı yapılan: doğan - 31 January 2010, 20:11:07
ben genç olan sarı yı  kast etmiştm ...

O Evren Kürkçü en son Rize'deydi .

YaşarDoğu

31 January 2010, 20:19:32 #650 Son düzenlenme: 31 January 2010, 20:21:53 YaþarDoðu
Evren Turhan , geçenlerde bir sohbetimde dile getirmiştim hatta bize gelse diyede dillendirmiştim .Ortasahayı domine edecek akıllı bir topçu diye.Bizde oynarkende iyi futbol oynuyor ve mali krizi aşmak amacıyla  satmıştık Malatyaya.

Evren 36 yaşında lakin Buca daki Yılmazı görünce neden olmasın diyorum.Sonuçta bunların iyi ve gelecek vaat eden bir genç ortsahayı bulmaları çok zor.En azından ortasahamızda iyi bir alternatif olur kanaatindeyim.

ali ihsan

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 31 January 2010, 20:19:32
Evren Turhan , geçenlerde bir sohbetimde dile getirmiştim.Ortasahayı domine edecek akıllı bir topçu diye.Bizde oynarkende iyi futbol oynuyor ve mali krizi aşmak amacıyla  satmıştık Malatyaya.

Evren 36 yaşında lakin Buca daki Yılmazı görünce neden olmasın diyorum.Sonuçta bunların iyi ve gelecek vaat eden bir genç ortsahayı bulmaları çok zor.En azından ortasahamızda iyi bir alternatif olur kanaatindeyim.

45 dk. lık kondüsyon olsa yeter bize ...

cem 55

valla bugun ne mutlu bigün ya hem samsunsporumuz kazandı hemde transferler haberleri geliyo sezon öncesi turhan hoca güngörenden geldi o takımda göze batan 2 oyuncu turhanla adem geziciydi bunları niye transfer etmiyo diyo düşünüyodum şimdi anlaşıldıgını okuyunca çok sevindim ademin geçen sene 3-4 maçını izledim gerçekten teknik çok iyi bi oyuncu arkadaşlar forvete hareketlilik getirecek bu kesin.evren konusundada olumlu düşünüyorum senelerdir orta sahada top saklayabilecek oyunu yavaşlatacak  ara pası atabilecek bi oyuncumuz olmamıştı bence evren ilerleyen yaşına ragmen tecrübesiyle bize faydalı olacaktır ayrıca bizde oynadıgı zamanlarda çok basarılıydı ve giderkende para kazandırarak gitmişti   

doðan

Abi o herif benden de yaşlı ya ;
tecrübesine diyecek yok ama ..
ama işte....

ali ihsan

Alıntı yapılan: cem 55 - 31 January 2010, 20:22:10
valla bugun ne mutlu bigün ya hem samsunsporumuz kazandı hemde transferler haberleri geliyo sezon öncesi turhan hoca güngörenden geldi o takımda göze batan 2 oyuncu turhanla adem geziciydi bunları niye transfer etmiyo diyo düşünüyodum şimdi anlaşıldıgını okuyunca çok sevindim ademin geçen sene 3-4 maçını izledim gerçekten teknik çok iyi bi oyuncu arkadaşlar forvete hareketlilik getirecek bu kesin.evren konusundada olumlu düşünüyorum senelerdir orta sahada top saklayabilecek oyunu yavaşlatacak  ara pası atabilecek bi oyuncumuz olmamıştı bence evren ilerleyen yaşına ragmen tecrübesiyle bize faydalı olacaktır ayrıca bizde oynadıgı zamanlarda çok basarılıydı ve giderkende para kazandırarak gitmişti   

Sen şimdi bu Adem'e kefilsin yani Cem.İzleyip göreceğiz,seni de anarız arada  :D

mehmet yılmaz

Cem, A. İhsan'ın da dediği gibi Adem'in kefili sensin bundan sonra :)

Bence aranan kan değil, hikaye... Son 1 yılda sadece 1 gol atabilmiş. Geçen sezon 7-8 golle tamamlayabilmiş ligi.

Evren, olmazlar arasında en olabiliri, son form durumu nedir bilmiyorum ama orta sahada oyun kurabilecek, tecrübeli adam kriterine uyuyor. ( Hatta epey bir tecrübeli gibi oldu artık :) ) Fazla para verilmeyecekse gelsin tabii... Cimboma attığı gol dün gibi aklımda, 2004'te 1-0 yenmiştik!

YaşarDoğu

Güngören Belediye nin altyapısından yetişen ve ortasahayı domine eden 1988 li Hakan Arslan var.Bu sezon 6 golü var.Son maçtada 2 gol atmış.Onu alsak Evrenin yerine daha iyi olabilirdi.

cem 55

abi dedigim gibi geçen sene tv den 3-4 maçını izledim oynadıgı maçlarda ayagına top yakışan farkedilen bi oyuncuydu ama sakatlık sorunu yasadı ve devamlılık saglayamadı insallah bizde sakatlık yaşamaz en azından forvete rekabet getirir ve faydalı olur ademi transfer etmiş olsak bile bence 1 kaliteli forvetle daha anlaşmalıyız

mehmet yılmaz

Ben bilmem Cem, kötü çıkarsa başına ekşiriz!!! Öyle, bir tane daha alalım falan yok, menajeri sensin bundan sonra  ;D

cem 55

valla mehmet abi kendimi kurtamak için 1 tane daha forvet alalım dedim işin içinden belki sıyrılırm diye ama yok bu adem kötü çıkarsa yandım ben valla  :) :)elazıg devre arasında alanyadan bizdede bi dönem oynayan taner demirbası almış tanerde 2 maçta biri bugun malatyaya olmak üzere 2 gol atmış bence son vuruşları iyi bi golcüydü taner bizde iş yapardı ama kaçırdık