SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

sunbeam

Agbetu'yu alabilecegimizi pek sanmiyorum. Galiba Ertugral onu önceleleri Balili gibi joker olarak kullanmak istiyormus. Yani gözden cikarildigi falan yok.

sadece55

fena halde zenci sevgimiz var bakıyorumda:)

Jnr.Serkan

forvet olsn zenci olsn sempatik olsn 3 haftada 1 gol atsın yeter :D

jean

arkadaslar zenci diye tutturuyor herkes anlamak elde degil ne oluyor siyahi olunca cok merak ediyorum

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: celebi - 08 January 2010, 04:20:08
ya hu en azından bir zencimiz olacaksa fort yada orta saha olsaydı ::)

fortçu zenciyi ne yapacaksın hocam, maazallah!  ??? ;D

Alıntı yapılan: jean - 09 January 2010, 00:19:38
arkadaslar zenci diye tutturuyor herkes anlamak elde degil ne oluyor siyahi olunca cok merak ediyorum

Renklilik olur be birader, Fransa'da bol var da bizim ilgimizi çekiyor. Acaba fıkralardaki gibiler mi diye? Hehehe  ;D

gozgoz yýlmaz

Sezon ortası da dahil

Gidenler: Volkan Çekiç, Sefa Aksoy, Serkan Eyüboğlu, H. Hakan Hacıbektaşoğlu, Cengiz Biçer, Sürayya ( Davulcuoğlu muydu neydi? :) , Georgi Chelidze, Burak Hilmi Tok ( Bu çocukta zaten futbolcu değil edebiyatçı ismi vardı :) ), Eray Fırat, Hakkı Hocaoğlu, Kerim Baş ( Gitti değil mi? ) ( Bu ara şu meşhur 13 transferin 7'si gidivermiş bile...) İsmail Hacıhafız ile Tanju Çon da Bafra'ya gideceklermiş...

Gelenler: Abdülaziz Solmaz, Ahmet Şahin, Savaş Esen, Daniel Addo

Böyle birşey oldu sanırım.

kavak_55

gidenlerden bir cacik olmazdı zaten volkan iyi gibi idi ama proplem vardı aslında kendine oynayan bir topçuydu bencildi benim gördüğüm kadarıyla açıkcası gidenlere hiçç acımadım ortasaha alınması lazım kaliteli olsa iyi olur ama bu saatten sonra çok zor.selamlar

berusa55

Samsunsporumuzu hakettıgı yere tekrar tasımaları dılegıyle yenı transferlerımız hayırlı olsun...

KocumVolkan

09 January 2010, 03:16:09 #323 Son düzenlenme: 09 January 2010, 03:17:14 KocumVolkan
Transfere devam mı ? göstermelik (sezon başındaki 13 topçu) tarzı bir transfer politikası izlemeyiz değil mi ?

Dartagnan

Bir tane  ismi duyulmus takimi sirtlayacagina inanabilecegimiz bi adam(orta saha)neden alamiyoruz anlamiyorm ? Ben artik maclara soru isareti ile gitmek istemiyorum.Bir tane takimi toparlayabilecek son anlarda  kisisel yetenegi ile  mac aldirabilecek bir adam istiyorum  Çok mu bize bu istedigim ? Ordu bile  volkani almayi dusunuyormus bizde neden boyle bir dusunce yok anlamiyorum.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: jean - 09 January 2010, 00:19:38

farzetki bir forvetsin siyahi atletik bi defans oyuncusuna karşı oynamak istermisin? adamların yapısı sert pres yapmaları bile değişik oluyor. bizim defansın hali zaten duman bizim defansımızı ancak zenciler toparlar :D
hemde takıma renk gelir çeşit olur.

55_OrHaN_55

agbetuyu alabileceğimiz ümidine kapılmaya başladım. çünkü sivasspor 2 tane yabancı aldı, ayrıca 2 tane daha almaya uğraşıyorlarmış. belki agbetuyu gözden çıkarırlar.

kavak_55

agbetuyu da alalım ama mutlaka iyi bir ortasaha lazım murat yıldırımın yanına 2 transfer daha yapsalar yeter çokta para harcamaya gerek yok takım iyi selamlar. en büyük transferimiz kaleci ve papazların gitmesidir.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: kavak_55 - 09 January 2010, 13:07:48
agbetuyu da alalım ama mutlaka iyi bir ortasaha lazım murat yıldırımın yanına 2 transfer daha yapsalar yeter çokta para harcamaya gerek yok takım iyi selamlar. en büyük transferimiz kaleci ve papazların gitmesidir.

3 sene önce antalya ile oynadığımız maça gitmiştim. orta sahalarında serkan rençber vardı. adam öyle nokta paslar atıyordu ki, bizim takım sadece rakibin ataklarını savuşturmak zorunda kalmış, oyun kuramıyordu. Samsunsporda bu tip oyuncuya hiçbir zaman rastlamadım desem yalan olmaz. İnşallah o ayarda bir orta saha oyuncusu biz de bir gün buluruz.

55.hakan

Alıntı yapılan: kavak_55 - 09 January 2010, 13:07:48
orta sahada eksiğimiz var Oktay harici ara pası atacak Murat'ın yükünü hafifletecek 1-2 oyuncuya ihtiyaç var