SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

maviay55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 05 January 2010, 21:04:06
evet gönderildi denen Afrikalılardan birsi de kadroda. ben yerel basının yalancısıyım  :D
hadi hayırlısı bekliyoruz haberleri heyecanladım bee  :P

ugrass

bahattin guneş kimdir yaa şimdi bide omu cıktı :D saka gibiler.. =)

Ertuğrul Sağlam

Bahattin Güneş Samsunspor'un yardımcı hocası, aynı zamanda trabzonspor hocası şenol güneş'in kardeşi.

Ama anlamadığım birşey var neden durup dururken Bahattin hocaya küfür ediliyor.
Murat Yıldırım için trabzonspora rapormu vermiş? bu tepki nerden çıktı şimdi yada sırf trabzonlu ve şenol güneş'in kardeşi olduğu içinmi bu küfürler?....

harbisamsunsporlu5517

trabzon rahat dur ... bıyerını

Ollivanders

06 January 2010, 02:05:20 #274 Son düzenlenme: 06 January 2010, 02:10:51 Serpico55
Transferde de her gecen gun yalan oluyoruz... 2.Devre bası bir mağlubiyet ve hersey tepetaklak ...

celebi

ben ce elimizdeki kadoyu 2. yarıya iyi hazırlasın hüseyin kalpar yeterli

SerhaT55

ya şu agbetu ısrarı suruyo en sonunda alsak şu adamı  8)

55Melek55

adam akilli bi adam alin dikine giden is bitiren yada papaz bi golcu isi topu aglarla bulusdurmak olan sac bas yoldurmayan..nokta atis yapan penalti atabilen ..coluk cocok dolduracaniza 2 adam gibi adam alin digerleir kosun onlar isi bitirsinj araya pasa atabilecek giresunda ki...bölükbasi gibi...

Nuri Asan

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 05 January 2010, 21:58:05

Ama anlamadığım birşey var neden durup dururken Bahattin hocaya küfür ediliyor.
Murat Yıldırım için trabzonspora rapormu vermiş? bu tepki nerden çıktı şimdi yada sırf trabzonlu ve şenol güneş'in kardeşi olduğu içinmi bu küfürler?....

Murat Yıldırım,Turgut Doğa Şahin,Hakan Akman gibi oyuncularımızın aklını çeliyor,hedefi Samsunspordan trabzona futbolcu göndermek.Şu anda bu 3 oyucumuzun kafasını karıştırmakla meşgul.Oda bizim bildiğimiz,ya bilmediklerimiz?

SerhaT55

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 06 January 2010, 21:39:40
Murat Yıldırım,Turgut Doğa Şahin,Hakan Akman gibi oyuncularımızın aklını çeliyor,hedefi Samsunspordan trabzona futbolcu göndermek.Şu anda bu 3 oyucumuzun kafasını karıştırmakla meşgul.Oda bizim bildiğimiz,ya bilmediklerimiz?
bnde katılıyoorummmm ;)

**KaR6**

Savaş Esen ve Abdulaziz'in idmanlarda ki performansları gerçekten iyiymiş.. georgi gibi idman topcusu cıkmazlarsa iyi olacak..

bir de zencimiz olacak galiba ;D

Akyol

kartopu gibi ayy nurtopu gibi bir zenci  :P :)

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 06 January 2010, 21:39:40

Bu söylediklerinizin kaynağı ne?

celebi

volkan çekiç ne oldu bu arada ya nerelerde bilgisi olan var mı

lucarelli

Gönderilecekler arasındaydı ama akıbeti ne oldu ben de bilmiyorum..