SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

**KaR6**

55 in anlamı çok farklı.. bu saatten sonra kimseye verilmemeli bence Murat ta dahil.. ta ki altyapıdan bir Serkan, Celil veya Ercan çıkana kadar.. yeter kirlettikleri 55'in büyüsünü..

Kaya

Alıntı yapılan: **KaR6** - 30 December 2009, 02:23:39
55 in anlamı çok farklı.. bu saatten sonra kimseye verilmemeli bence Murat ta dahil.. ta ki altyapıdan bir Serkan, Celil veya Ercan çıkana kadar.. yeter kirlettikleri 55'in büyüsünü..

şişşşş sayın kar6 sana bi teklifim var altyapıya yazılalım  :P

**KaR6**

Alıntı yapılan: iak5529 - 30 December 2009, 02:25:53
şişşşş sayın kar6 sana bi teklifim var altyapıya yazılalım  :P

biz iyice üst yapıyı kurduk, göbek benden önce gidiyo, alırlar mı ki :P

Kaya

Alıntı yapılan: **KaR6** - 30 December 2009, 02:27:28
biz iyice üst yapıyı kurduk, göbek benden önce gidiyo, alırlar mı ki :P

Bak şimdi bakk göbek dedin nedense bizim eski bi oduncu pardon oyuncu vardı sefamıydı neydi o aklıma geldi neden bilmiyorum.. Sence oynarmıyız bu örnekten sonra  ??? ;D

**KaR6**

Kaya

Alıntı yapılan: **KaR6** - 30 December 2009, 02:44:24
biletimi aldım geliyorum ;D

Bonservisin elindeyse gel maliyeti düşük,SAMSUNSPOR değerlerine uygun,formanın ağırlığını bilen oyuncular aranıyormuş...

**KaR6**

bonservisim başkanımda ama hallederiz.. başkan beni al ;D

Kaya

;) :-* Başkan beni almaz kardeşim sonra halısahada kime takılacak ;) :P neyse şaka bi yana başlığı daha fazla meşgul etmeyelim..

SAMSUNSPORumuz için hayırlısı ne ise o olsun....

s_uzunkaya

bu sene süperlig için yeni ihale yapılacak ve ihaleler 3 kademe de tahsis edilecek. direk tv lerden yayınlama hakkı için 250 milyon dolarlar telaffuz ediliyor, diğer ihale mevzuatı ise maçların 15 dakkalık geniş özetlerini yayınlama hakkı ve 3. ihale konusu ise internetten maçların yayınlanması. bu ihalelere nerden bakılırsa bakılsın en az 400 milyon dolar lık bir rakama tekabül edecek.  şu ligde nayapıp yapıp en azından playofflara kalıp, süperlige çıkmak ve borçlardan kurtulmak gerekiyor. bu kadar cılız takımların olduğu bu ligden bu sene de eğer kurtulamazsak, süperligin artan cazibesinden dolayı seneye bu lig bu kadar kolay olmayacak, ilerleyen senelerde artan borclarla beraber işimiz daha da zor bir hale gelecektir.
  ben onun için "ya bu sene, yada iyice ümitsizliğe" diyorum... lütfen yapılacak transferlerden daha da önemlisi futbolcularımız bunun farkına varsın,vardırılsın... para süperligde, çare süperligde... şartlar zorlanılsın ve en az 2 tane kalite li direk oynayabilcek transferler yapılsın.

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: slazenger - 30 December 2009, 10:27:41
bu sene süperlig için yeni ihale yapılacak ve ihaleler 3 kademe de tahsis edilecek. direk tv lerden yayınlama hakkı için 250 milyon dolarlar telaffuz ediliyor, diğer ihale mevzuatı ise maçların 15 dakkalık geniş özetlerini yayınlama hakkı ve 3. ihale konusu ise internetten maçların yayınlanması. bu ihalelere nerden bakılırsa bakılsın en az 400 milyon dolar lık bir rakama tekabül edecek.  şu ligde nayapıp yapıp en azından playofflara kalıp, süperlige çıkmak ve borçlardan kurtulmak gerekiyor. bu kadar cılız takımların olduğu bu ligden bu sene de eğer kurtulamazsak, süperligin artan cazibesinden dolayı seneye bu lig bu kadar kolay olmayacak, ilerleyen senelerde artan borclarla beraber işimiz daha da zor bir hale gelecektir.
  ben onun için "ya bu sene, yada iyice ümitsizliğe" diyorum... lütfen yapılacak transferlerden daha da önemlisi futbolcularımız bunun farkına varsın,vardırılsın... para süperligde, çare süperligde... şartlar zorlanılsın ve en az 2 tane kalite li direk oynayabilcek transferler yapılsın.
nokta

CeLiL_55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 30 December 2009, 02:23:39

kaptan 55

55'i verdiler çoluk çocuğa daha iki günlük adamlara SAMSUNSPOR takım kaptanlığını verdiler

bunlar bizim gibi düşünmüyolar bu işleri..

lucarelli

Jnr.Serkan

sefadan önce sercanın gitmesi gerekiyordu.sefa yine çok iyi olmasada son maçlarda hırslı ve eskisine nazaran daha iyidi.takımda ortasaha kalmadı yollaya yollaya

kavak_55

ancak gönderiyoruz bakalım ne zaman almaya başlayacağız gerçi kaleciden başladık sefanın gitmesi iyi oldu.sorun çıkarta bıktırdı bizi şimdi ne yapacak bakalım halbuki gençlerden en çok şans bulan oydu yıllardır takımda ama karekterini ve futbolunu bir türlü geliştiremedi hüseyin hocadan başka kimsede göndermedi demekki oda dayanamı artık bu kampta kimbilir ne yapacaktı sefa gitti belki sercan aklını başına alırda adam gibi oynar oynamazsa o da gider hakan akman bira şans bulabilse  daha faydalı olabilir. hayırlısı alınan golcü nasıl bakalım hacettepede oynamamış pek ama neden aldılar anlamadım .selamlar taraftarlara.