Samsun'dan Bi-Haber Gazete HABER...

Başlatan merkez, 14 December 2009, 11:45:31

« önceki - sonraki »

merkez

Tribünde bir hareket vardı dün...Hem de öyle böyle değil,son dönemlerin en cesur,en yürekli en somut hareketiydi bu...

Samsunsporun bir zümrenin tekelinde olmasına isyandı bu başkaldıran hareketin çıkış noktası.

İşine geldiği zaman Samsunsporu en ağır manşetlerle eleştiren,sahipsizliğe isyan eden sözde köşe yazılarıyla topluma biz Samsunsevdalısıyız imajı veren ama Samsun ve Samsunsporu zerre kadar sevdiklerine inanmadığım bazı basın organları dünkü pankartı görmezden geldiler.

Benim kitabımda başarısızlık yoktur deyip Süper Ligdeki takımı küme düşüren ve kaçan,ondan sonra da hızla ''Hastane,Serbest Bölge sahipliği,Rusyada Şube,İstanbulda Ofis açmak gibi hızlı bir yükseliş trendine giren sayın zatı-ı muhterem'in gazetesinin Taraftarın bu  feryadını görmesini beklemek zaten abesle iştigal olacaktı.

Daha düne kadar kendi internet sitesinde hem o zat-a hem o zatın gazetesinin genel yayın müdürüne demediğini bırakmayan Trabzon sevdalısı birkaç gazetecinin ,şimdi o gazetede yazıyor olmaları nasıl bir mide bulandıran ilişki içinde olduklarını sergilemeye yetiyor da artıyor.

Sözün özü,sabah gazeteyi açtığımda aslında süprizle karşılaşmadım,bekliyordum o pankartın o gazetede yer bulmayacağını.Ama şimdi daha da emin oldum bu kentteki riyakarlığın hangi seviyeye gelmiş olduğundan.Daha emin oldum Çakma Samsuncuların bu kente egemen olduklarından...

Malum haftabaşı,inanılmaz yoğunum yazıyı devqam ettiremiyorum...

Bu kadarı yeter de artar herhalde...

kaptan 55

haber'in rengini tüm SAMSUNSPOR'lular zaten biliyo?

atakan

ismail uyanığı çekemeyen birisinden ne bekleyebilirsiniz.hükümete yalakalık yaparak büyüyen bu zatın ne olduğuda aşikar.

Tribün_ali

Zaten haberin ne olduğunu bu sitede herkez biliyor en iyi tepki almıcaksın haber gazetesi

mehmet yılmaz

Şaşırmadım ama üzüldüm.
Hadi belki İsmail Uyanık'tan haz etmiyorlar diyelim, belki bizden de haz etmiyorlar. Samsunluluk, Samsunspor vs. Hepsini geçtim ama bu pankartın bir haber değeri var herşeyden önce.

Şu an Şirinler, SBK maçında açtılar pankartı ve sürekli olarak orada duruyor, biz de TV'den seyrediyoruz. Diyelim ki, biz açtığımızda görmediler; bakalım şimdi görecekler mi?

harbisamsunsporlu5517

cem

o adnan ölmezin gazetesi onun duruşunu biliriz biz başkanken GEREKİRSE BU TAKIM İÇİN SERVETİMİ VERİR KÜME DÜŞÜRMEM DİYEN bir şahsiyetin gazetesinde ismail başkanın pankartı olmaması normal
uynanıkıda sevmez zaten zamanında ölmez bey başkanken ismail başkan hakkında mahkeme kararı çıkarmıştı,şahsiyetler....

sersa

doðan

Alıntı yapılan: samsuni - 14 December 2009, 18:57:48
Şaşırmadım ama üzüldüm.
Hadi belki İsmail Uyanık'tan haz etmiyorlar diyelim, belki bizden de haz etmiyorlar. Samsunluluk, Samsunspor vs. Hepsini geçtim ama bu pankartın bir haber değeri var herşeyden önce.

Şu an Şirinler, SBK maçında açtılar pankartı ve sürekli olarak orada duruyor, biz de TV'den seyrediyoruz. Diyelim ki, biz açtığımızda görmediler; bakalım şimdi görecekler mi?

galiba cevabımı da aldım;

basından gelecek cevap elbetteki önemliydiama haber gzatesinin bakış açısında hiiç şaşırmadımi ben yaklaşık 3 aydır almıyorum bu gazeteyi ve tüm tanıdıklarımada aldırmıyorum , benim şahsi tepkim budur  herkes de gereken tepkiyi vermelidir kanımca
sessiz kalmak da mevcut durumu kabullenmeye eş değerdir

ali ihsan

Tribün_ali

16 December 2009, 18:02:09 #10 Son düzenlenme: 16 December 2009, 18:11:55 samsuni
Haber gazetesi almayalım yakınlarımızada aldırmayalım haber alan trabzonsporlu ve bizanslı olsun

Tribün_ali

29 December 2009, 16:35:54 #11 Son düzenlenme: 29 December 2009, 16:36:34 Tribün_ali
   Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu haber gazetesi sahibi bizi küme düşüren adnan ölmez trabrumlusu bu gazate sürekli  onun reklamlarını veren ve ist takımlarının haberlerine çanak tutan ve özellikle trabrumsporun haberlerini veren bir gazetedir aylarca bu haber gazetesini burada konuşuyoruz yalan haberlerini ve bizansa,trabruma yakalık yapip haberlerini veriyor bunun için en iyi tepkimiz bu gazeteyi almayalım ve dostalarımıza,sevdiklerimize,arkadaşlarımıza,tanıdıkalrımıza,çevredekilerimizede aldırtmayalım da

edmontdante

babasamsunlu