atakum arena duzenledıgı şehıt yuryusunden sonra pkk tehdıtı

Başlatan arena55, 10 December 2009, 20:43:58

« önceki - sonraki »

ali ihsan

BAYRAK SIZLAR BAYRAK SIZLAR

YERE DÜŞSE BAYRAK SIZLAR

NERDEN BİLSİN KIYMETİNİ

SOYSUZ SOPSUZ BAYRAKSIZLAR

doðan

Bundan bir kaç yıl önce samsnda yapılan bir operasyonla ciddi anlam da bir oluşum tespit edilmiş ve samsun emniyeti tarfından gerekli önlemler alınmıştı , Karadenizde SAMSUN merkez olarak tespit edilerek oluşumun temeli ve yapılanmasının buradan başlatıldığını görmkteyim ; çünkü KARADENİZİN en medeni ve sosyal şehrinde kimsenin kimseyi rahatsız etmediği özell,ikle öğrenci lerin rahat ve huzurlu bir eğitim hayatı sürmesi bunu göstergesi dir zahten mevcut durumun da öğrenci harketi olduğu aşikar dır , özelliklee atakum da bu tehdit eyleminin olmasıda bunu gösterir
yanlııızzz
bu şehrin genci sosyaldir
medenidir
misafir perverdir
anlayışlıdır
delikanlıdır merttir
BURADA Profaganda yapacan yemez
eylem yapacan yemez
tehdit edecen o hiç yemez
AKLINI BAŞINA DEVŞİ ey münafık soyu
Bu şehrin genci kibardır
soyunu spounu incitmeden de öper
gerekmesin ihtiyaç al yolunu uza görelim boyunu

usare

Abi bunların şehirlerde de yapılanmaya çalıştıkları bir gerçek. Dağdaki kadroları çözülmeye başladı. Emperyalist güçlerin artık bir işine yaramıyorlar. Onlarda bunları şeyetti şeyetti, şimdi mendil gibi kenara attılar. Bunlar Karadeniz'de bundan öteye geçemezler. Ama provokasyon yapıyorlar, yapacaklar. Biz bu oyunlara gelmeyelim. Gelmeyeceğiz de zaten. Bundan önce bu oyunlara gelip kardeşlerimizi de kırdık. Bu sözde örgüt ile kardeşlerimizi ayırt edelim ve bunlara en güzel cevabın provokasyona gelmeyerek, tuzağa düşmemek olduğunu bilelim. Elbet bir gün bu ermeni dönmelerine cevap veririz. Ama kaos ortamı bizim için iyi değil.

harbisamsunsporlu5517

11 December 2009, 11:44:19 #18 Son düzenlenme: 11 December 2009, 11:48:06 harbisamsunsporlu5517
karadenize kadar sızdıklarına göre karadenizlilerden tarafından s....mek istiyorlar
sonunuzu kendiniz hazırlıyorsunuz yavsak pkklı pçler

atakan

giremedikleri tekyer karadeniz.ama bilmıyolar ki karedeniz hırçındır,dalgalıdır yutar gider adamı.

kaptan 55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 11 December 2009, 09:30:05
BAYRAK SIZLAR BAYRAK SIZLAR

YERE DÜŞSE BAYRAK SIZLAR

NERDEN BİLSİN KIYMETİNİ

SOYSUZ SOPSUZ BAYRAKSIZLAR

arena55

arkadaşlar dedıgınıze katılyorum yırtmasam polıse teslım etsem daha ıyı ıdı fakat benı cok ıyı ızledıklerı kesın cunku saat 11 de atakumdakı surucu kurusumuza gelyorum yaklasık yarım saat durduktan sonra kurstan cıkıp atakum sapagına dogru yaya olarak gıderken cocugun bırı gtryo oan telde konustugum ıcın cocuk gıdene kadar bakmyorum okuduktan sonra ızlendgımı anlayıp gulerek yırtyorum acaba gulerek yırtıp atmak dahamı ıyı onların piskolojısını bozmak ıcın ve sunu soylım burası samsun belık ERKUT ERBİL E KALLEŞLIK YAPABILIRLER YAPAMAZLARDA  fakat gerısıne bu sehır ızın vermez buzamana kadar bunlarlar ugrastım bundan sonrada devam 

Oflu

arena55 sen gönlünü ferah tut yüce Karadeniz halki Karadenizliligini gösterecektir.
Carsambadan bir ekip yollayin atakuma, aninda toz olur cakallar...

FORZA ÞÝMÞEKLER

lan ibneler akıllı olun biz adamı rüyasında..................................................

55_Aki

Oflu

Nuri Asan

anası si..lecek adam arıyoruz,keşke irtibata geçseydin.

Ertuğrul Sağlam

arena55

korksam yırtmam korksam buraya yazmam korksam atakumda hep uzerlerıne gtmem samsuna gırıs varda cıkıs yoktur

Oflu

Alıntı yapılan: arena55 - 12 December 2009, 19:23:03
korksam yırtmam korksam buraya yazmam korksam atakumda hep uzerlerıne gtmem samsuna gırıs varda cıkıs yoktur

Samsunlu korkmaz...  ;D