atakum arena duzenledıgı şehıt yuryusunden sonra pkk tehdıtı

Başlatan arena55, 10 December 2009, 20:43:58

« önceki - sonraki »

arena55

salı gunu tokkatakı şehıtlerımız ıcın duzenledıgımız yuruyus sonrasında pkk lı ıtlerden tehdit mektubu aldım gayeye bıle almadım ve yırttım benı ust gecıte asacaklarmısda yokaldıgım nefesden haberlerı varmısda ama sadce zarf gonderebılyolar bundan oteye gıdemyolar

red_white

elinden geleni ardına koymasınlar burasıı tokat değill SAMSUNNN

Sercan

Kaya

Bende o mektuba cevap yazıyorum;

Gel gel gelmeyen .bnedir.G.tünüz yiyorsa dağlık kesimlerde adice pusular kurmayıp karşımıza çıkarsınız delikanlı gibi ama yok nerde bildiğin kalleşsiniz işte topunuzun.....

kayacan

Yırtmayıp polise teslim etsen daha iyi olurdu.Parmak izi tesbiti yapılıp bulunabilirdi..

Akyol

ahmet55

Nekadar PKK lı varsa Yandaşlarıda Dahil Anasını G....... S......

Tek Çare İnfaz!!!

Kürsat Berrak

Alıntı yapılan: 35ama55 - 10 December 2009, 21:58:34
Samsun'da ne yazıkki PKK örgütlenmesi artıyor. OMÜ'de iki yıllık ve Eğitim fakültelerinin artması bu eğilimdeki öğrencileri Samsun'a getirdi. Lisedeki öğrencilik yıllarımdan biliyorum Samsun'daki irili-ufakları sol partiler bu çapulculara destek veriyorlar. Şunu da söyleyebilirim ki, Samsun'da gördüğümüz 3-5 bar solcusundan daha kalabalık vaziyette bu Kürtçü pkk'lılar.

Bunlar S..... Samsunlunun boynuna borç olsun....
Ne Mutlu Türküm Diyene...

Sercan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 10 December 2009, 21:58:34
Samsun'da ne yazıkki PKK örgütlenmesi artıyor. OMÜ'de iki yıllık ve Eğitim fakültelerinin artması bu eğilimdeki öğrencileri Samsun'a getirdi. Lisedeki öğrencilik yıllarımdan biliyorum Samsun'daki irili-ufakları sol partiler bu çapulculara destek veriyorlar. Şunu da söyleyebilirim ki, Samsun'da gördüğümüz 3-5 bar solcusundan daha kalabalık vaziyette bu Kürtçü pkk'lılar.

Aynen ama bu Türkiye'nin her yerinde mevcut.Bunda da en büyük etken üniversiteler.Mesela fındık zamanı Karadeniz'e güney doğunda bir sürü fındık işçisi kürtler geliyor.Hatta bir dönem Ordu valisi bu kişilerin Ordu'ya girmesini yasaklamıştı ama Terme fındık zamanı sanki Urfa'nın bir ilçesiymiş gibi oluyor...

celebi

bluegreen55

sadece55

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 10 December 2009, 22:23:48
Aynen ama bu Türkiye'nin her yerinde mevcut.Bunda da en büyük etken üniversiteler.Mesela fındık zamanı Karadeniz'e güney doğunda bir sürü fındık işçisi kürtler geliyor.Hatta bir dönem Ordu valisi bu kişilerin Ordu'ya girmesini yasaklamıştı ama Terme fındık zamanı sanki Urfa'nın bir ilçesiymiş gibi oluyor...

O işçilerin çoğunluğu arap vatandaşlar ve allaha şükür onlar bu kürtler gibi değiller...

Oflu

Sen git yavrum kralin gelsin, benim dedelerim, kendilerinden korkan Cinlilere duvar ördürtdüler. Benim Atam Istanbulu fethetti. Benim Atam Samsuna cikti. Benim Atama Altin Orduda 'Yenilmezler' ünvanini taktilar. Götleri korkudan boka yapismis olan cakallarla ugrasmayiz biz. Cengizler, Oguzlar, Atillalar, Timurlar, Selcuklar, Osmanlar, Fatihler, Kanuniler, Mustafa Kemallerim var benim. Sende Apo denen o Ermeni picinin götünü yalayadur.
Benim 7bin yillik tarihim var. Sen bin seneden beri yönetiliyosun, ben 7bin senedir yönetiyorum. Bu is sana en az 5 numara büyük gelir. Ya Johnu yolla, ya aleksandrovu, ya Cinliyi yada Williami. Senin gibi sokak köpekleri anca zamanimizi alir bizim.
Burasi Karadeniz akilli olun, lesinizi taniyamazlar sonra. Karadenizde herkez dayi olamaz. Acimazlar, söylim.
Plan yapmayin plan, gitmez Karadenizde...

34_55

ulan **** pkk'lılar sakın aklınızdan bile geçirmeyin samsunda gösteri yapmayı yada bidaha mektup yazmayı o mektubun mürekkeblerini teker teker yalatırız size burası doğu değil (KARADENİZ) aklınızı alır sizi teker teker S....RİZ..  unutmayınki **** pkklılar, BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR, TOPRAK, EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR
BİZDE BUNA HAZIRIZ ZATEN.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.