Bank Asya 1.Lig 16.Hafta l Samsunspor'umuz - Kartalspor : 2-0

Başlatan celebi, 06 December 2009, 20:35:06

« önceki - sonraki »

onur 55

onur 55

hocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa adam gıbı kadro cıkar yarın

kırmızı_şimşek

selamlar ben yeni üyeyim 13 yaşındayım hayırlısıyla yarın kazanıp yükselişe çıkacağımaza inanıyorum. size birşey soracam ayrıca, ben yarın abimle yarın maça gelmeye düşünüyorum benim bilet almam gerekiyor mu. yani abimin yanında bedava olarak girebilirmiyim.

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: onur 55 - 12 December 2009, 22:20:00
hocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa adam gıbı kadro cıkar yarın
elde varmıkı cıkarsın 4-5 yureklı oyucumuzdan baska adam varmı kı oynatsın

ali ihsan

Zor maç olacağı kesin.Kimse rahat galibiyet beklemesin.Kartal içerde kaybettiğimiz Dardanel,Giresun ve GBB den çok daha iyi takım.Oyun disiplininden kopmadan üst düzey mücadele etmeliyiz.En önemlisi yakaladığımızı atmamız lazım Bolu maçındaki gibi.1-0 olsun bizim olsun ...

jean

80lerden

Alıntı yapılan: kırmızı_şimşek - 12 December 2009, 22:29:29
selamlar ben yeni üyeyim 13 yaşındayım hayırlısıyla yarın kazanıp yükselişe çıkacağımaza inanıyorum. size birşey soracam ayrıca, ben yarın abimle yarın maça gelmeye düşünüyorum benim bilet almam gerekiyor mu. yani abimin yanında bedava olarak girebilirmiyim.
abine söyle sana büyüklüğünü göstersin de samsunspor 5 lira 10 lira da olsa para kazansın

**KaR6**

yarın 2-1 kazanacagız, golleri oktay ile murat atacak.. onların golu de zenci atar..

kavak_55

taraftar küstü ama inşallah bu maçta gene gelirler bu takım bizim iyi gündede kötü gündede ben kazanacağımızı düşünüyorum inşallah hoca gençlere şan verir çünkü eksik çok , olsun gençler şans bulur inşallah belkide gençlerle kazanırız benim görüşüm hoca maçın gidişatını okuyamıyor konya maçında son 10 dakka kalmış oyuncu almıyor  oyunun soğut sol kanat çökmüş oraya taze kan al . taktiksel değişiklik yapamıyoruz.süleyman abayı konuşmaya gerek yok inşallah allah belesını verir ismet arzumanda bizi yakmıştı manisada ama şimdi nerde cehennemin dibine kadar yolları var inşallah kartalı yanaceğiz  arkadaşlar taraftara selamlar

Baskent_Samsunspor

insanda sıfır heyecan kalırmı ya benki 7-8 yaşlarında saatler öncesinden radyo başına geçer samsunsporun maçını dinlerdim ne hale getirdiniz bizi yaa 30 yaşındayım ve resmen küstürdünüz bizi kazansak ne olacak kaybetsek ne olacak kazansak haftaya hevesimizi kursağımızda bırakırsınız kaybetsek ana avrat sövdürüp bizi günaha sokarsınız 4 sezonda insanda zerre onur olmaz mı yaa bi takım ancak bu kadar rezil olabilir..... hedefsiz ipsiz sapsız bir ışık bile yok... samsunsporluluğumda herzaman gurur duyacağım ama sizin gibi yöneticileri ve futbolcuları desteklemek zorunda olduğum için utanç duyuyorum

barcelonayla oynasa bile her zaman samsunspor...... kazanacağız....

Akyol

Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 December 2009, 01:28:03
yarın 2-1 kazanacagız, golleri oktay ile murat atacak.. onların golu de zenci atar..
Ailemizin kahini konuştun yine inşallah tutacak  :)

estalpi

bugün yine aynı kişiler satta olacak ben farklı kimseyi beklemiyorum her hafta 7-8 bin kişiye oynuyoruz.Vallaha içimde olanı dökeceğim kimse kusura bakmasın.... Başkan Hakkı Tomaç dün yaptığı açıklamada Takımın öksüz kaldığını kimsenin takıma sahip çıkmadığını açıkladı. ne vali ne belediye,ne ankaradaki aslen trabzonlu olup çakma samsun görünümüne giren milletvekillerinin,nede bir başkasının hiç bir şey sormadıklarını,takıma bakma bile bakmadıklarını söyledi.... şimdi biz burda Tomaç gitsin dicez,başkası gelsin dicez hatta küfürler etcez. peki arkadaşlar Sayın İsmail Uyanık aynı şeyleri söyleyip bırakmadımı takımı,sonra gelen yönetimler 3 ay 5ay dayanıp yangından kaçar gibi kaçmadılarmı...Tomaç gitsin başkası gelsin ne olacak herşey değişcekmi.... 3 ay sonra yeni yönetim bırakır gider... Burada önemli olan kişiler değil SAMSUN VE SAMSUNSPORDUR.... GEÇEN HAFTA KONYADA HAKKIMIZ YENİLDİ TAAAAA SENE BAŞINDA DA AYNISI OLDU DEPLASMANLARI GÖREMİYOZ NELER OLDUNU ama burda iyi izliyoz.Geçen hafta çaldılar 3puanı peki kim sahip çıktı kim basın açıklaması yaptı,kim biz burdayız bu takım sahipsiz değil dedi.HİÇ KİMSE..... şimdi soruyorum tomaç haklı değilmi??Bugünkü maçta türbünlerin dolması lazım,Çünkü herkese göstermemiz lazım bu takım sahipsiz değil siz yoksanız biz varız ve buradayız die.ama olmayacak hatta şuan yağmur yağıyor maça 3 bin kişi zor gelir.sahada bizi hakem yer biz yönetime küfür eder eve gelriz....(İnşallah böyle olayacak tabi) evet yazılacak çok şey var ama bu kadar yazimmmm.... TEK BÜYÜK SAMSUNSPOR

kırmızı_şimşek

kartalspora şansımız tutuyor inş bugün de kazanacağız sonra bilet fiyatlarını bileniniz var mı acaba

Tufan

kale arkası 5 maraton kapalı 10 olur yine.
yavaştan çıkalım artık içimde bir sıkıntı var umarım yanılırım.
haydi Bismillah!