Bank Asya 1.Lig 15.Hafta l Konyaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 29 November 2009, 17:44:11

« önceki - sonraki »

çarşambalı-55

diyecek bişe bulamıyorum ne iştir anlamış değilim

KotuCocuk55

Yapma bee..
Olcak iş değil..

konya gibi takımlara bile 5-10 dakika dayanamıyoruz..Eskiden İnönü de Kadıköyde 90 dakika baskı yer çocuğu koyar gelirdik..

Hadi be Samsunum diye havalara uçacakken sevincimiz kursağımızda kaldı..
Yinede bize bu heycanı yaratan o sahada bugün özveriyle mücadele eden tüm sporcu kardeşlerimizi ve teknik ekibimizi tebrik ederim..

Umarım durumumuzun farkındadırlar ve gelecek haftalarda bu durumun ve mesuliyetlerinin farkıda hareket ederler..

Kırmızı-Beyaz En Büyük Samsun...

harbisamsunsporlu5517

samet haci

FaT1h

BEYLER UYANIN HAKEMLER BİTİRİYOR BİZİ EY GİDİ EY ...

Forvetim

bolu 7 dk.da attığı golle maçı aldı ordudan biz 5 dk. tutunamadık. hoca maçın son dk.larında taktiğin nerde böyle maç verilir mi ??

55(tuncay)55

bu takım adamı günaha sokmaktan başka hiçbir şey yapmıyo

serkancengiz

ne güzel başlayacaktık haftaya her geçen hafta bizleri diri diri gömüyorsunuz be

KotuCocuk55

Şu maçı izlemeyi gerçekten çok isterdim..
Beyler görüntü bulan resim-video hemen paylaşsın lütfen..

2.golü bi anlatın,hakem hatası filan diyor millet?

Kadir ÇELEBİ

Macı kaybetmemizin sebebini tek bir yerde arayın HAKEMLER ne futbolcular nede oyun duzeni bu mac cok cok berabere biterdi Allah ailenden cıkarsın cileden cıkardın beni....

vanlioglu

kalptenþimþek

harbisamsunsporlu5517

06 December 2009, 16:33:58 #297 Son düzenlenme: 06 December 2009, 16:35:38 harbisamsunsporlu5517
Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 06 December 2009, 16:31:42
Macı kaybetmemizin sebebini tek bir yerde arayın HAKEMLER ne futbolcular nede oyun duzeni bu mac cok cok berabere biterdi Allah ailenden cıkarsın cileden cıkardın beni....
ben kendimde arıyorum sıte yönetimi uyeliğimi iptal edin tum hepsi benim ugursuzluğumdan 5 dk mac gıdermi yoksa

mehmet yılmaz

Maçtan önce yazmışıtım bu Süleyman Abay denilen canlı, kesinlikle hakem değil. Gerizekalı şerefisz köpek. Kör olsa görür o eli.. ******* senin....

Forvetim

süleyman abay elle oynamayı görse bile görmezlikten gelmiştir samsun düşmanı