Yönetim İstifa Etti ( Mi?) !!!!

Başlatan kuzey55, 10 November 2009, 18:43:31

« önceki - sonraki »

usare

Alıntı yapılan: Akyol55 - 11 November 2009, 21:19:28
Demek ki yeterli sövmemişiz! İç sahada ki ilk maçı iple çekiyorum >:(

Aynı şeyi düşünüyorum. İlk maçta iyi bir sövmek lazım bunlara. Hatta yzy üzerine alınmaz. Belediyeye gidip oradada sövmek lazım 2000-3000 kişi. Bakalım o zaman napıyolar.

jean

AllydeenleaR

AlıntıHakkı Tomaçtan Çarpıcı Açıklamalar!   Samsunspor Külübü Başkanı Hakkı Tomaç, ''İlk yarı sonuna kadar yeni bir yönetim kurulu oluşmaması durumunda görevi bırakacağız'' dedi.
11 Kasım 2009

Tomaç, kulüp binasındaki değerlendirmesinde, geçen hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı sırasında taraftarın yönetim kurulu üyelerine yönelik tepkilerini hak etmediklerini söyledi.

Bu tavırlara karşı, Samsunspor'a sahip çıkmak adına bazı kesimlerden tepki beklediklerini ancak bunun gerçekleşmediğini savunan Tomaç, bunun ne kadar doğru olduğunun kendilerini düşündürdüğünü ifade etti.

''Bize yapılan ağır hakaretlere karşı 48 saat şehirdekilerin tepkisini bekledik'' diyen Tomaç, ''Ancak kimseden bir ses çıkmadı. Bu bizi daha da kahrediyor. Samsunspor gibi yönetim kurulu da sahipsiz durumda. Eleştiriye her zaman açığız. Ancak bu hakaret boyutuna gelince işin rengi değişiyor.

Yönetim kurulundaki arkadaşlarımın tamamı istifalarını bana sunmuş durumda. Ancak, ilk yarının bitmesine 5 hafta kala yeni bir kaos ortamı yaratmak istemiyoruz. Zaman Samsunspor'un sorunlarını çözebilecek güçlü bir yönetim oluşturarak göreve talip olma zamanıdır. İlk yarı sonuna kadar yeni bir yönetim kurulu oluşmaması durumunda görevi bırakacağız'' diye konuştu.

Tomaç, göreve başladıkları günden itibaren yapılan çalışmaları bir rapor halinde hazırlayacaklarını ve pazartesi günü Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a sunacaklarını da bildirdi.

34_55

Rakip Dardanel ise haftayı 15 puanla geçti. Ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren maçta Samsun ile Gaziantep Bş. Bl. karşı karşıya geldi ve maç misafir takımın 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Türk futbolunun en önemli figürlerinden birisi olmasına rağmen son yıllarda ciddi bir düşüş içine giren Samsunspor, ligde oynadığı son 5 karşılaşmayı da kaybederken gol bile atamadı. Doğrusu Türk futboluna gol kralları sunmuş olan bir şehir için şaşılacak bir durum bu. Ancak Samsun Bş. Belediyesi'nin takıma sahip çıkmaması ve hatta bu düşüşte yanlış yönetimler nedeniyle başrolde oynaması dikkatlerden kaçmıyor.

34_55

12 November 2009, 09:21:27 #94 Son düzenlenme: 12 November 2009, 10:13:29 yönetici
arkadaşlar ben bu yazıyı sitemizdeki zaman gazetesinin bank asya yorumunda kesipde kopyaladım..

Lütfen arka arkaya mesaj göndermek yerine anlatmak istediklerinizi tek mesaj içinde yazınız.

Nuri Asan

Site Ana Sayfada ve bu topiğin başlığında Yönetim İstifa Etti diye yazmakta.
Başlık ve site ana sayfa değişmiyormu Yönetim Blöf Yaptı diye?

Baskent_Samsunspor

bu iş sadece yönetimin istifası ile olmaz bu takımın baştan aşağı değişmesi lazım altyapısından üst yapısına bana göre

ya allah aşkına şuanki takımda 11 de oynayacak 3 tane adam sayarım size yaa volkan oktay murat gerisinden 3.lig topçusu bile olmaz günü kurtarmak adına yapılan transferlerle geleceğimiz habire baltalanıyor....onlarca amatörü olan kentin altyapısı sıfır ....elinde koskoca karadenizin amatörüde var 3.ligide var 2.ligide var hepsi koşa koşa gelir samsunsporda oynamaya bu kadar işbilmezlik olurmu yaa.....

benim zerre inancım kalmadı artık harbi yüreğinde samsunspor sevgisi olan bi adam gelmedikten sonra bizim sonumuz adana gibi göztepe gibi sakarya gibi olur bi dahaki en yürekli biri çıkana kadar

dolby55

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 12 November 2009, 12:21:57

Ne yani bu bi blöf müydü?

AntZ

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 12 November 2009, 12:21:57

Alıntı yapılan: Yalnızadam_55 - 12 November 2009, 13:00:38
Ne yani bu bi blöf müydü?

Bu bir blöfse istifa haberi ayrı, kıvırma haberi ayrı bir haberdir. Eski haberi yenisiyle değiştirmek yerine blöf olduğunu ifade eden yeni bir haber eklenir. Şimdilik blöf olmadığını umuyoruz.

Akyol

Yönetim iyi kıvırıyor yok mu para yapıştıran  >:(

kaptan 55

harbiden iyi çöktüler klübe bir kaç ayda istifa edicez,istifa ediyoruz diye oyalarlar takım düşüncede bizden bu kadar İSTİFA ETTİK derler.

Kürsat Berrak

12 November 2009, 19:17:40 #101 Son düzenlenme: 12 November 2009, 19:22:48 samsuni
Arkadaşlar bunlar istifa etmez...Habire adiler yoklama çekiyor...
Ciddi bir şekilde aday olmak isteyen kişi yada kişiler bu adilerin boş lafıyla ortaya çıkıp aday olurmu???
Adam gibi istifa edip kongre kararı alsalarya...Nerde o yürek onlarda...
Gayeleri bu adilerin çıkacak adayları doğmadan öldürmek...Tanjuya yaptıkları gibi...
Allah Belanızı versin Kaşarlanmış herifler...Sizden kurtuluş yok...

cembaba

Alıntı

Taraftarız Biz Çekeriz Cefa.!!

1984 ÇILGINLAR TARAFTARINDAN SAYIN SAMSUNSPOR YÖNETİMİNE;

Bizler Samsunspor aşkıyla büyüyen, Samsunun öz çocukları ve Samsunsporun gerçek sahipleri olarak, önceki gün Samsunspor başkanımızın yapmış olduğu basın toplantısında dile getirmiş olduğu sözlerden ötürü, bizlere söz hakkı düştüğünü düşünerek www.sogutlubahceliler.org adlı sitemizdeki üyelerin ortak kararı ile kamuoyuna bir bildiri yapma gereği hissettik.

Söğütlübahçeli Çılgınlar ve diğer Samsunspor taraftarları olarak iyisiyle kötüsüyle takımımıza zarar değil tam aksine ligde üst sıralarda yer alması için canımızı bile göze alarak karda, kışta Türkiye'nin diğer ucuna takımını desteklemeye gitmiş ve şuan da bile gidecek olan cefakar taraftarlarız.

Geçmişe baktığımızda, şuan ki Samsunsporumuzun hali bizleri çok üzmekte olup, bu başarısızlıkların artık son vermesini normal olarak istemekteyiz.Artık bizlerde başarı istiyoruz, galip gelip Şampiyonluk şarkıları söylemek istiyoruz.Taraftar olarak bunları istemek en büyük hakkımız.Şehrimizi temsil eden Samsunsporumuza her konuda destek verilmesinide her daim istemekteyiz.Ancak gözümüzle gördüğümüz kadarıyla, takımın bu kötü gidişatına rağmen hiçbir şekilde olumlu yönde Samsunspor yönetimi müdahalelerde bulunmamaktadır.Günden güne Samsunsporun erimesini ve yok olmasını istercesine sadece izlemekteyiz.Buna dur demeliyiz.

Samsunsporumuzun bu kötü gidişi artık düşünce sağlığımızı bozmanın yanında istemeden de olsa bazı kötü olaylara neden olmakta.Ancak şehrimizin takımına değil zarar vermek tam aksine başarılarla dolu bir lig geçirmesi için mücadele etmiş ve edecek olan cefakar Samsunspor Taraftarlarıyız.

Samsunsporumuz belkide şu dönemde en kötü sezonunu geçirmekte ve buda Büyük Samsunspor taraftarını anlatılmayacak kadar yıpratmaktadır.Şuda bir gerçek ki; Samsunspor kulübü şuan en kötü yönetimini yaşamaktadır.

Takımının her daim iyi ve kötü gününde, içeride dışarıda destekleyen, yöneticisi, futbolcusu ve taraftarıyla bütünleştiğini söyleyen Samsunspor yönetimi, hiçbir şekilde cefakar büyük Samsunspor taraftarıyla bütünleşmeyen bir yönetimdir.Böyle bir yönetim yapısı asla olmaz, olamaz. Bir takımı, takım yapan Taraftarıdır.Ancak taraftarıyla ilgilenmeyen, sahip çıkmayan, en önemliside Samsunspor takımının kötü gidişatına neden olan yöneticilerin,haklı olarak Samsunspor kulübünden artık bir bağının kalmamasını ve istifa etmesini istemek normalinde üzerinde bir durumdur.

SAMSUNSPOR TARAFTARI OLARAK; ARTIK SAMSUNSPOR KULÜBÜNDEN TAMAMEN İSTİFA ETMENİZİ VE YAZILI OLARAK KAMUOYUNA DUYURMANIZI İSTİYORUZ.SAYGILARIMIZLA.

www.sogutlubahceliler.org Samsunspor Taraftar Platformu.

http://www.sogutlubahceliler.org/anasayfa.php

rass

İstifa etmeyi bile basamamislar. Hepsi taktik bunlarin, kendilerini magdur gosterme taktikleri.

ata55

bunların dünyası üçkağıtçılık, tutu iş piyasasında zaten güvenilmez bir adam, tahsinin lakabı yalancıymış. tomaçta kukla zaten. birbirlerine yakışıyorlar ama samsunspora asla.