Bank Asya 1.Lig 13.Hafta l K.Erciyesspor - Samsunspor'umuz: 1-5

Başlatan AntZ, 07 November 2009, 16:25:25

« önceki - sonraki »

kuzey55

ilhan ummaklı sol bekle yediğimiz goller ortada.kenan ve can ikilisininde uyumsuzlugu ve formsuzluğu hiçbir umudum kalmadı maça dair...anlamıyorum bu turgay anticiliği nedir hocalarda.

Ollivanders

Alıntı yapılan: Kodalak - 21 November 2009, 14:06:20
ELİNDE BAŞKA ADAMMI VAR

elinde baska adam olabilir olmayabilir. 3 sezondur bunlar samsunlu olmanin onun bunun kredisini tuketiyorlar. Bu zamana kadar gençleri denemedik mi de diğer gençlere sırtımızı donuyoruz . Neden yeniliklere kapaliyiz.  al turgutun forvette oynasin 3 sezondur forvette sağ kanatta oynadi da ne oldu. Hakan akman hemen kesildi serkan eyuboğlu samsuna yollandi vs vs . O adamlar su samsunlu diye gecinen adamlardan dahami kotu . Hayir.

AntZ

Radyoda yayın başladı arkadaşlar, 5-10 dk sonra maça bağlanıyoruz.

berusa55

İstediği kadroyu çıkarsın valla adamlar belli yetenek belli hırsları malum... Hoca da bir yere kadar. İnşallah alırız şu maçtan puan yoksa artık ciddi ciddi dipten kurtulamayacağız bu işin şakası kalmadı.

Kodalak

Alıntı yapılan: Serpico55 - 21 November 2009, 14:08:45
elinde baska adam olabilir olmayabilir. 3 sezondur bunlar samsunlu olmanin onun bunun kredisini tuketiyorlar. Bu zamana kadar gençleri denemedik mi de diğer gençlere sırtımızı donuyoruz . Neden yeniliklere kapaliyiz.  al turgutun forvette oynasin 3 sezondur forvette sağ kanatta oynadi da ne oldu. Hakan akman hemen kesildi serkan eyuboğlu samsuna yollandi vs vs . O adamlar su samsunlu diye gecinen adamlardan dahami kotu . Hayir.

sen bir takımın başına yeni geçsen senden başarı bekleseler ne yapardın gençlerimi oynatırdın,((tecrübeli!!!!!))olanlarımı
hoca da yanlışın farkındadır ama elinden bişi gelmez.Bize düşen oturup dua etmek adam akıllı bir yönetim gelsin ve takıma sahip çıksın....yoksa şu an ne yaparsan yap

bluegreen55

Baskent_Samsunspor

s_uzunkaya

aaa maç yayını yokmu??? ben maç yayınlanıyor sanıyordum yaa :(

Ollivanders

valla isimiz dua etmeye kaldıysa isimiz zor. hadi diyelim onlari oynatiyorsun. ama can ozgurun oynadiği son macta toplam kaç gol yedik . Be insaf hakkiyi oynat bari en azindan son maç daha diriydik defans olarak.Hoca yeni geldi takimin basina evet ama ortada bir gercek varki bunlarin kapasitesi bu kadar. Onceden ne yapmislarki simdi yapmalarini bekliyoruz. Bu da yeni arayislara gitmeyi gerektirir. Su surede ne denersen dene kimse hocayi yadirgayamaz ama akla uygun olacak denediklerin . Sefa bir ilk maç karabukte oynadi.daha sonra ortada yok . Can ozgur oynadiği her mac gol yedik ve bir tane değil. ilhan ummak sol kanat oynadiğinda yol geçen hani olmuyor mu? oluyor. Kenan ilk bastan beri bozuk biliyoruz.saymakla bitmez ama ne kadar kotu olurlarsa olsunlar hep onlar oynuyor . Arkada olanlar da ne olursa olsun biz oynayamiyoruz diyip kendilerini salsinlar . Hersey çarpık durum vahim allah yardimcimiz olsun.

Yaman55

bluegreen55

ordu kocaeli maçı varmış  ama idda listesine koymamışlar niye acaba..

sadece55

mehmet yılmaz

Yayın başldı; İstiklal Marşımız çalınıyor şu an...

Kadro verdiğimiz gibi

Okan, Adem, İlhan, Kenan, Can Özgür, Sefa, Ömür, Murat, Sercan, Turgut, Burhan

cgr

Alıntı yapılan: samsuni - 21 November 2009, 14:31:07
Yayın başldı; İstiklal Marşımız çalınıyor şu an...

Kadro verdiğimiz gibi

Okan, Adem, İlhan, Kenan, Can Özgür, Sefa, Ömür, Murat, Sercan, Turgut, Burhan

Anlatan sanırım fatih değilmi beşnumara ?