Bank Asya 1.Lig 13.Hafta l K.Erciyesspor - Samsunspor'umuz: 1-5

Başlatan AntZ, 07 November 2009, 16:25:25

« önceki - sonraki »

kuzey55

maçın hakemi ERBAY ALDEMİR...yönettiği karşılaşmalarda genelde ev sahibi takımlar kazanmış.ayrıca manisasporu Samsun'da 1-0 mağlup ettiğimiz maçı yönetmiş...

Tribün_ali

Alıntı yapılan: berusa55 - 17 November 2009, 16:53:42
Bu sefer anketsiz olsun Ali kardeşim bakalım ne olcak maçın sonu  ;)

Desene her türlü yeniliyoruz he:) bakalım uğurlu gelir herhalde anketsiz:)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 18 November 2009, 11:03:26
evde huzur yok takımda huzur yok kas hastalığı yakama yapışmış yorgunum bitkinim nefes dahi alamıyorum neredeyse bir galibiyeti çok görmeyın lan adam gibi oynayın artık

Canım kardeşim sen boş ver düşünme bu işleri...Allah şifanı verecek inşallah sıkma canını dünyadaki her şey bir sınav unutma...Allah hep yanında olur inşallah..

celebi

maç dış sahada imiş kadir has stadında değil geçen sen oynan yere yani.

Kaya

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 18 November 2009, 14:39:26
ah bir dönse yapsa bu babalığı bizlere birdaha keske ozaman koşmazmıyım sevincimden tozu dumana katarım yemın olsun:D

Kardeşim benim sen güçlü ol ki SAMSUNSPORumuz da senden güç alsın ne olur salma kendini SEVİYORUZ SENİ....

panterler

Samsunspor lu değerli arkadaşlar bu hafta sizinle maçımız var. Hak eden kazansın. Samsunspor u çok seviyoruz. Forumda Samsunspor lu bir arkadaşın hastalığı hakkında yorumlar okudum. Çok geçmiş olsun. Cenab-ı Allah acil şifalar nasip etsin. Normalde bu maçı Kadir Has Stadında oynamamız gerekiyordu. Maç Atatürk spor kompleksi yan sahaya alındı (Dış Saha) Geçen yılda aynı sahada Samsunspor ile karşılaşmıştık. Samsunspor kardeş takımlarımızdan biridir. Samsunspor u çok sevdiğimizi bilin. Başarılar.

Akyol

Alıntı yapılan: panterler - 19 November 2009, 09:45:24
Samsunspor lu değerli arkadaşlar bu hafta sizinle maçımız var. Hak eden kazansın. Samsunspor u çok seviyoruz. Forumda Samsunspor lu bir arkadaşın hastalığı hakkında yorumlar okudum. Çok geçmiş olsun. Cenab-ı Allah acil şifalar nasip etsin. Normalde bu maçı Kadir Has Stadında oynamamız gerekiyordu. Maç Atatürk spor kompleksi yan sahaya alındı (Dış Saha) Geçen yılda aynı sahada Samsunspor ile karşılaşmıştık. Samsunspor kardeş takımlarımızdan biridir. Samsunspor u çok sevdiğimizi bilin. Başarılar.

Sağolun varolun. Sezon açılışımızda takımınızın açtığı pankart, bizleri çok mutlu etmişti. Samsunspor taraftarıda Kayseri Erciyes'e büyük sempati duymaktadır. Umarım sahada hak eden kazanır, tribünde sonuç belli zaten. Bank Asya'da şahsım adına başarılı olmasını istediğim 2. takım Kayseri Erciyes'tir hep dost-kardeş kalalım kalan maçlarınızda yürekten başarılar...

55sirinler55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 19 November 2009, 10:01:25

Sağolun varolun. Sezon açılışımızda takımınızın açtığı pankart, bizleri çok mutlu etmişti. Samsunspor taraftarıda Kayseri Erciyes'e büyük sempati duymaktadır. Umarım sahada hak eden kazanır, tribünde sonuç belli zaten. Bank Asya'da şahsım adına başarılı olmasını istediğim 2. takım Kayseri Erciyes'tir hep dost-kardeş kalalım kalan maçlarınızda yürekten başarılar...

FORZA ÞÝMÞEKLER

80lerden

beraberlik bekliyorum.maç enteresan bir şekilde neden yan sahaya alındıysa. gerçi bizim çocuklara kadir has çok fazla onlar kadir hasa çıkarsa kendilerini şampiyonluğa oynayan futbolcu zannedecekler.iyi oldu aslında takımı nelere layık duruma getirdiklerini görme açısından. hoş anlarlar mı bilmiyorum

onur 55

ya beyler gazeteden okudum,hakan hacıbektasoglu kadroda yokmus dogrumu?

Ölümüne_Samsunspor

Geçmiş Olsun ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN...

uA Ua Ua SamsunSporum Ua uA uA

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: Ölümüne_Samsunspor - 19 November 2009, 18:24:14
Geçmiş Olsun ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN...

uA Ua Ua SamsunSporum Ua uA uA

ua derken ultraslan değil inşallah ?

Ölümüne_Samsunspor

Kırmızı-Beyazlıların Antalya Side'de yaptığı 13 günlük kampı dün sona erdi. Kafile bu sabah Antalya'dan ayrılarak karayoluyla Kayseri'ye gitti.

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar 18 kişilik kadroyuda belirledi. Hakan Hacıbektaşoğlu, Oktay Delibalta, Hakan Koçaslan, Caner Çolak, İsmail Hacıhafızoğlu ve Oğuzhan Azgar'ı kadroya alınmayarak Samsun'a gönderildi. Daha önce sakatlanan Serkan Eyüpoğlu da kamptan gönderilmişti.

KÖTÜ GÜNLER BİTECEK!
Sportif Direktör İsa Turan, Kayseri Erciyesspor maçına hazır olduklarını belirterek, ''Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Futbolcularımızdaki kazanma arzusu en üst seviyede. Bugün ve yarın Kayseri'de iki idman dahayapacağız ve daha sonra maç saatini bekleyeceğiz. Hocamız kadroyu 18'e düşürdü. Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak kötü günlere son vermek istiyoruz. Bunuda başaracak güçteyiz'' diye konuştu.

Nuri Asan

Bende başlığı görünce İsmail Uyanık adaylığını koyacak diye tahmin ettim