Bank Asya 1.Lig 13.Hafta l K.Erciyesspor - Samsunspor'umuz: 1-5

Başlatan AntZ, 07 November 2009, 16:25:25

« önceki - sonraki »

Erciyesspor1932

Arkadaşlar öncelikle merhaba...
Şimdiden herkesi bir umutsuzluk kapladığını görüyorum. Samsunspor büyük bir takım inşallah bu zor günleri aşacaktır.Daha önümüzde 22 maç var.

Bu maçta hem Erciyesspor'un hem Samsunspor'un şiddetle puana ihtiyacı var, iyi oynayan kazansın. Samsunspor'a başarılar....

Yaman55

Alıntı yapılan: Erciyesspor1932 - 12 November 2009, 23:27:30
Arkadaşlar öncelikle merhaba...
Şimdiden herkesi bir umutsuzluk kapladığını görüyorum. Samsunspor büyük bir takım inşallah bu zor günleri aşacaktır.Daha önümüzde 22 maç var.

Bu maçta hem Erciyesspor'un hem Samsunspor'un şiddetle puana ihtiyacı var, iyi oynayan kazansın. Samsunspor'a başarılar....

sağol kardeş panterlere selam

jean

kalptenþimþek

üst üste altı maç kaybettik, mantıksal olarak 7 de 7 ihtimali düşük ;), kutumuzda üç puan olduğunu düşünüyorum 8),hamdi beyin 1 puan teklifine yokuz :P..

estalpi

Burda bizde bitersek o zaman KALE DÜŞER ARKADAŞLAR.... AMACIMIZ SİNERJİ OLUŞTURMAK,POZİTİF ENERJİİİİ.... VALLAHA BEN ATMIYORUM ÖLESİNEDE LAF OLSUN DİEDE YAZMIYORUM... BİZ ERCİYESTEN EN AZ ENNNNN AZZZZ 1 PUANLA DÖNECEĞİZ..... İSA HABERDE 9N PUAN DEMİŞ BEN HAYIR YETMEZ 10 PUAN ALCAZ DİYORUMMMM.... ORDUYU ORDUDA YIKICAZZZZ.... BU ARADA ERTUĞRUL HOCAYI ÇOK SEVERİMMM ÇOK TA DEĞER VERİRİM... AMA SAMSUNSPORUN SON SEZONU ÇOKK İİ İNCELENMELİ.... BU TAKIM NASIL KÜME DÜŞTÜ... İSMAİL UYANIĞI KİMLER YALNIZ BIRAKTIIII O DÖNEME İİ BAKIN ACABA ERTUĞRUL HOCA İSTİFA EDEREK İSMAİL UYANIĞI YALNIZ BIRAKANLARDAN OLDUMU OLMADIMI.... SON SEZON OLAN OLAYLARA ÇOKKKK İİ BAKINNNN İNCELEYİNNNN.... KADRO DIŞI BIRAKILAN OYUNCULAR, BAŞKA KULÜBE SATILAN OYUNCULAR,İDDA OYNADILAR DİE DIŞLANAN OYUNCUAR.... ERTUĞRUL HOCANIN VE İSMİL BAŞKANIN TUTUMUNU ÇOKKK İİİİİ ANALİZ EDEİNNNN...

TEK BİR ÖRNEK VERECEMMMMM SİZEEEE.... KİRİTA,ERTUĞRUL DİSİPLİNSİZ DİE TAKIMDAN ŞUTLADIĞI KİRİTAYLA 2 SENEDİR BURSADA ÇALIŞIYOR ZANNEDERSEN ŞUAN SAKAT OYNAMIYOR... AMA O DÖNEM BEDAVA GÖNDERİLDİ İSMAİL ERTUĞRULA GÜVENDİ BİR LAFIYLA GÖNDERDİ KİRİTAYI.... O YÜZDENBEN BU AÇIDAN ÇOK KIRGINIM ERTUĞRULA TAKIMIN YARISINI GÖNDERDİ O DÖNEMDE ERTUĞRULLL SONUÇ ODA İSTİFA ETTİ İSMAİL BAŞKAN TEKKALDI TAKIM KÜMEYE DÜŞTÜ.... BU BENİM GÖRÜŞÜM ANALİZİM ....BİZİ HEP ENÇOK SEVDİKLERİMİZ VURMADIMI ARKADAŞLAR......

#BAFRALI#

germencisse

yine dönüm noktamızın olacağı bir maç..ligin ilk yarısı bitene kadar alcağımız puanlar çok önemli..yoksa bu gidişle kümeye düşücez..herkes bunun bilincinde..inşallah galibiyet alırız..

harbisamsunsporlu5517

erciyes bebek gıbı stadta bizi haşlar inş fark yemeyiz

fanatik samsunsporlu

nasılki giresuna şansımız tutmuyor,kayseri erciyese de şansımız tutuyor.iyi bir sonuçla döneriz umarım.tabiki turgut efendi iyi oynayabilirse.zaten volkan da kadro dışı.oktay da oynamıyor.burhan dan patlama bekliyorum maç eksiği olsada

estalpi

sBc-1984

ata55

samsunspor tarihinin en b.ktan gidişatıyla karşıkarşıyayız. inşallah son bulur.

5trawberry

Türk Futbol Tarihinin en büyük Anadolu devi Samsunspor'umuz eriyor, Bitiyor ve Gidiyor...

Futbolcuların ne olduğu ne halde olduğu belli, kendilerini futbolcu statüsünde görüyorlarsa - ki ben şahsen futbolcu olarak görmüyorum 3-4 isim hariç - kendi hallerini onurlarını kurtarmak zorundalar.
Artık ya öleceğiz ya öldüreceğiz ortası falan yok bu işin.

Samsunspor'umuz Erciyes deplasmanından puanla dönecektir.

KocumVolkan

Mantıklı bir şekilde baktığımızda 3 puan sadece bir hayal...
ama taraftarlık böyle birşey işte.. ne kadar debelensekte.. yine heyecanla oturacağız internetin başına .. heyecanla takip edeceğiz maçı..

Kais

iran takımıyla yapılan maç ne oldu acaba bilen varmı?