Bank Asya 1.Lig 12.Hafta l Samsunspor'umuz - Gaziantep B.B.

Başlatan AntZ, 02 November 2009, 23:37:04

« önceki - sonraki »

red_white

CeLiL_55

bu şehre yzy'ı seçen şehrin takımına müstahaktır.

edmontdante

07 November 2009, 18:59:17 #227 Son düzenlenme: 07 November 2009, 18:59:49 edmontdante
Maça ilişkin olarak hiçbirşey söylemeye gerek yok zaten hemen hemen her hafta aynı.Aynı isimler aynı işleri yapıyor.Ama şu tribünlerin birbirine küfretmesi,herkesin diğerini düşman bellemesi her şeyin tadını tuzunu kaçırdı.Kendi adıma konuşuyorum heves meves hiç bir şey kalmadı.

Ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim."Top oynadık ama şanssızdık" diyecek olan ya da hala "Şu yıldızımız şunu yaptı ama diğerleri beceremedi " diyecek olan varsa  LÜTFEN diyorum

ali ihsan

Taraftarın aklının başına gelmesi için küme düşmemiz mi lazım anlayamadım.Bölünüp parçalanıyoruz haberimiz yok.
Ya kendimize gelelim ya da bavulumuzu alıp gidelim .

bezgınbekır

evet taraftar grubları maçtan önce polisle cok tarişti emniyeti bu kadar karşimiza almak bize ne fayda saglayacak ? maça gelince diyecek soz yok herşey ortada her şey dediysek hiç bi şey yoktu zaten sahada ilk yari ceza sahımıza düsen orta sayısı bile yeter yani bizim defansin saglamliği mi onların forvetinin beceriksizliği mi ne derseniz deyin edmontdante hocamın dediği gibi taraftarlar arasinda ki tartişmalar maçtan daha çok ilgi ve tepki cekti

KocumVolkan

07 November 2009, 19:19:25 #230 Son düzenlenme: 07 November 2009, 19:19:53 KocumVolkan
olmadı olmayacaktı.. bunu bir tek biz bilmiyorduk, sezon başı siirt maçında bir ipucu vermişlerdi.. anlamadık.. bitti herşey bende 2.lig B de neler olacak diye beklemeye başladım.

Forvetim

yöneticisinden futbolcusuna bunları bi güzel dövmek lazım laftan sözden anlamayana hakkını vereceksin

gozgoz yýlmaz

Yazıklar olsun size forum kullanıcıları
Ayıptır
Ne güzel yönetimimiz var
Başkan desen muhteşem
Tahsin Kosif ile Erkut Tutu ikilisi Türkiye'de futbolu en iyi bilen üç-beş kişiden birisi
Takım sıralamada ikinci ( ama tersten )
Son 6 maçtır muhteşem bir istikrarımız var, Türkiye'de hiç bir takım 6 maç boyunca aynı performansı sergilemiyor ( 6 maç 0 puan, 0 gol )
Ama yazıklar oslun size ki, oynanan oyunu beğenmiyorsunuz
Birincisi hiçbirşey sizin bildiğiniz gibi değil
İkincisi işinize gelmiyor
Üçüncüsü bu sezon orta sıralar ama seneye şampiyonluğa oynayacak olan bir Samsunspor oluşturuluyor
Allah'tan bu sitede de okuyup okuyup giden ama yazmayan Yönetimi seven destekleyen kişiler var, yoksa sizin gibiler yüzünden hep bu sıkıntılar
Hiç mi yüzünüz yok, bu yönetim olmasaydı Samsunspor eriyip gidecekti
Onlar sahip çıktı
Cacık için bile hıyar, yoğurt, sarmısak lazımken yönetim için 3 hıyar kafi geldi; diğer ikisine gerek yok...
Ama siz var ya siz...
Turgut gibi bir yıldıza demedik laf bırkmadınız
Şehrimizin çocuğu Sercan'ı işinize gelmediği için kötülediniz
Takımdaki yıldız sayısı göktekinden aşağı değilken hiçbir şeyi beğenmediniz
Öyle üç-beş kombine almayla, forma almayal taraftarlık olmuyor
Şahane yönetimimiz günü kurtarmak için değil geleceği kurtarmak için acayip projeler kovalıyor
Sosyal Tesis yapacaklar tesislere
Kulübü şirketleştirecekler daha
Ama sizin o küçük beyinleriniz almaz böyle şeyleri....
Fazla yormayın kendinizi...
En büyük Samsunsporlu Hakkı Tomaç, siz ondan çok mu Samsunsporlusunuz he!

En büyük yönetim bu site sahtekar
Ayık olun!!!

Yönetime laf atan taş olsun, taş...

>:( >:( >:( >:(

Not. Daha ne bekliyorsunuz istifa etmek için? Yazıklar olsun beceriksizler toplululuğu Gölge başkan Tutu ile herşeyi bilen adam Kosif ve kukla başkan Tomaç..

kalptenþimþek

Samsunspor'un s sini yönetemeyecek kadar basiretsiz adamcıklar,
Samsunspor formasını cansız mankenler kadar taşıyamayan ruhsuz bedenlere sahip çapsız oyuncular
ve son..

eLLis

Taraftarlar yinemi tartışmış artık sadece gülesim geliyor bu arkadaşları Samsun dışına çıkarıp Samsunda olan bitenleri izlettirsek bize hak vereceklerdir zaten kimse taraftarımızı ve gruplarımızı kolay kolay bilmiyor konuşmuyor dışarda peki Samsundaki bu amaçsız bölünmeler tartışmalar ne diye liseler arası kavgalar gibi Samsun 2b ye ordan 3 e filan düşerse yine durumumuz iyi gitmezse şimdiki tribünde bulunan arkadaşlar yine gidecekmi maçlara yoksa 100 kişilik tribünler 50 ye filanmı düşecek peki ya Samsunspor ne olacak hiç düşünen varmı ?..

sedatbuyuk

dibe vurduk derken, dibi yarıp içine girmemiz gerekecek sanırım. 2. ligden de düşmemek için mücadele edeceksek artık söylenecek söz kalmamıştır. marşlar, şarkılar söylemek istiyoruz ama susturuyorlar. ne fakir memleketmişiz ki bir sahip çıkanı yok samsun'un. ya da çok gamsızız.

çarşambalı-55

Alıntı yapılan: Forvetim - 07 November 2009, 19:25:56
yöneticisinden futbolcusuna bunları bi güzel dövmek lazım laftan sözden anlamayana hakkını vereceksin

Dayak hayvana atılır bunlar o mertebeye yükselmedi henüz Çünkü hayvanlarda bile ruh vardır ya bunlarda...

Sercan

Bu şerefsizler seni bitirmeye çalıştıkça sana daha da çok aşık oluyorum SAMSUNSPORUM...

Akyol

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 07 November 2009, 20:02:15
Bu şerefsizler seni bitirmeye çalıştıkça sana daha da çok aşık oluyorum SAMSUNSPORUM...

Ollivanders

Taraftar olarak sınıfta kaldık. Baska soze gerek yok. Biz boyle ayrılmıs parcalanmıs olduktan sonra o koltukta oturanlara kızmamak gerek asıl suc bizde baskıyı olusturamayan bagırınca stadyumdakilerinin tuylerini diken diken ettiremeyen tribunlerde gerisi yalan.